Twój sprzeciw wzmacnia naszą siłę ;)
-
-
CRACOVIA TO MY!!!
Tą skałę trzeba drążyć..... jak kropla wody.
Niech ludzie z klubu jasno i wyraźnie zadeklarują walkę z tym co złe lub wręcz przeciwnie. Po co żyć złudzeniami.
Taki wiersz to kolejna pozytywna manifestacja.
Przy okazji to jest coś pozytywnego w tych "mało ineligentnych zachowaniach" pewnej grupy istot.
Jaki ja się czuję podbudowany, mój wskaźnik inteligencji od razu czuje się lepiej. Oni pełnia rolę terapeutyczną dla wielu ludzi. Zachowajmy ich...
CRACOVIA PANY!!!!!
za!
Popieram w 100%.
Ferenc: dziwnych rad udzielasz, jeżeli one są szczere - i wiesz czym się może ich spełnie skończyć to dziękuję Ci bracie Pasiaku za takie rady.
Ferenc - było kilku co to powiedziało w twarz.
Poza tym widzę, że chyba zależy Ci na tym by ta inicjatywa padła od razu.
Zaręczam Ci, że z tymi kolesiami w szachy nie pograsz.
Chyba, ze zaczniesz od pstryczek, to może ich zainteresujesz na początek.
Ale z gambitem hetmańskim nie przesadzaj - bo jak ich rozkosisz, jak mnie w 7 ruchach, to ci walną z mańki.
gtx, drobiazg, ale istotny, dopiero w tej chwili zauważyłem:
Lustgarten
a nie Lungarsten.
Proszę, popraw w wierszu.
Pozdrowienia.
ZAAAAAAAA!!!!!!!!
I takie me propozycje:
1.
Czy nie można "załatwić" aby np. 3godz. przed i 3 godz. po meczy były zamkniete te 3 knajpy obok stadionu??? /No chyba że ktoś z klubu ma w nich udziały???/
2.
Kontrola na bramach - pijani nie wchodzą ??
3.
Od czego jest spiker na stadionie??? niech wytłumaczy wszystkim PRZED MECZEM Z DWA RAZY , W PRZERWIE DWA RAZY co mają robić jak imbecyle zaczynają jechać z anty dopingiem . Np. Bezmózgi zaczynają swoje a my wtedy CRAAAAAAAAACOOVIAAAAAAAAA. jeden dwa mecze i już dadzą sobie spokój.
4.
Ma klub dane tych bandziorów , to niech sie meldują powiedzmy w 45 min meczu na komendzie podpisać listę , tu zabranie identyfikatora nic nie da, sami wiecie jak u nas jest.
5.
Podobno mamy najlepszy w Polsce monitoring, nie??? to po meczu z Legią kiladziesiąt osób już powinno być mniej na następnym meczu.
6.
Może jakiś "myślący" w klubie/ten co sie zajmuje zabezpieczeniem widowiska - tylko nie mówcie że dalej Maczugowska/ pomyślałby aby np. na sektory od spikerki do sektora przyjezdnych wpuszczać tylko ludzi z karnetami i tylko pełnoletnich ????
7.
Najbardziej kontrowersyjna moja propozycja: nieletni bez opiekuna dorosłego nie ma wstępu na stadion - niestety coś za coś.
awaria pkt . 7 chyba juz troszke spiący jestes i nie widzisz co piszesz....
awaria.
1. bez sensu, ja idę od Wawelu, kupa ludzi kupuje juz w Jubilacie; wystrczy punkt 2
2. ok
3. nie dadzą spokoju ale kocham tego "własciciela czerwonego poloneza o numerach rejestracyjnych...." - no własnie, jakie ma on numery? :)))
4. policja ma, patrz wywiad z Mrozem dzisiaj w ścierwie
5. mamy, pytanie otwarte
6. chyba z Marsa spadłeś... to są miejsca numerowane
czyli kontrola nie działa, dlaczego nie dziąła to juz nie wiemy, ale na pewno to nie jest kwestiaq do rozwiązania przez kibiców, tylko przez ORGANIZATORA WIDOWISKA
7. wystarczy zeby był trzeźwy (i alko i narko)
Ksc_Qrdwanów
Przeca napisałem :kontrowersyjny i coś za coś,
jak nic już nie poradzimy na to co sie dzieje to to byłoby ostatnie co mogło by dać efekt. Mając na myśli opiekuna dorosłego nie mówie o rodzcach tylko np. jakiś znajomy powyżej 30 lat.
i niby każdy Młody miałby jechać z dorosłym? co by CI to dało choćby nakaz taki by wprowadzony to jaki problem spytać się jakiegokolwiek ,,dziadka" z pod stadionu czy może wejść z nim??:> i sam chętnie bez problemu wpychal bym młodych jako że ja niby ta osoba pełnoletnia;-) więc biore odpowiedzialność;-)
Awaris 100 % poparcia
www.pojednanie.net
Ponawiam apel o wpisy z poparciem.
za bezpieczenstwo chyba nadal pANI m. widzialem jak dokonuje inspekcji fortyfikacji klatkowej z 2 godziny przed meczem
Jak najbardziej ZA.
Ferencvaros napisał:
> Niech ci wszyscy, ktorzy sa "Zazazaza" pojda na najblizszym
> meczu do tych, wobec ktorych sa "przeciw" i niech im o tym
> powiedza.
Wujku Dobra Rada!
Nie mitologizuj tych troglodytów, nie tacy już mi gębę obijali i żyję - morda nie szklanka.
Twoja rada może dotyczyć wyłącznie tych, którzy mają zacięcie ewangelizacyjne, czują misję, chcą nawracać. Gdybym był tego zdania to pewnie chodziłbym między tymi pustymi łbami i nauczał. Nie jestem. JESTEM ZA ELIMINACJĄ TEGO BYDŁA A NIE ZA GADANIEM Z NIMI.
Panie hrabio, trzeba wezwać służbę i kazać ich wybatożyć a nie zniżać się do rozmów. Z kim gadać? O czym?
oczywiscie za, szacunek. ponawiam tez prosbe o sporazadznie listu do zarzadu klubu o zdecydowana walke z bandytyzmem, o czym ja i nie tylko ja pisalismy wielokrotnie, warto aby PAnowie Prezesi Pasiasci sami tez notke potepiajaca debilizm do gazet wystosowali albo niech poprosza o pomoc gtx'a:)
CRACOVIA?? NIE DLA IDIOTÓW!!!!!
gtx gratuluje formy i tresci - oczywiste, ze popieram i to bardzo mocno!!. Siegnalem do starych watkow i choc wiem, ze nie jest dobrze widziane cytowanie samego siebie, to chcialbym jednak podkreslic, iz od dawna juz demonstruje przeciwko prymitywom (nie mowiac o bandytach) szkodzacych naszemu Klubowi.
W temacie pt. "Wnioski na Ruch" w poscie z dnia 15 VIII 2003 napisalem m.in. "...Moze wreszcie kiedys dotrze do roznych "zadymiarzy", ze wszelkie bordy i rozroby, obojetne gdzie (na stadionie, czy poza) DZIALAJA NA NIEKORZYSC KLUBU! Jest to niby proste i oczywiste, a jakos trudno niektorym zrozumiec.
Wszyscy chcemy, zeby na mecze Cracovii przychodzilo jak najwiecej ludzi, wiec trzeba ich zachecac przede wszystkim NORMALNYM, prawdziwie kibicowskim zachowaniem. Nie przyprowadza rodzice 10-latka na mecz (i moze z tego powodu nie pojda tez sami) jesli widzieli, slyszeli lub po prostu wiedza, ze na stadionie uzywa sie choralnie wulgarnych slow, obraza innych, nie mowiac juz o idiotyzmach w rodzaju bojek!
Z tego samego powodu nia pojda sami, nieco starsi nastolatkowie, czy nawet mlodzi dorosli ludzie, ktorzy chcieliby byc na stadionie ze swoimi dziewczynami.
Mecz ma byc przyjemnoscia, rozrywka dla WSZYSTKICH, nie okazja do popapranych zachowan jakichs zidiocialych grup.
Prawdziwi kibice Cracovii powinni starac sie eliminowac wszystkie objawy zachowan szkodzacych klubowi. Nie tylko nie uczestniczyc, ale i powstrzymywac i ganic innych (...)".
Zycze gtx jeszcze wielu udanych wierszy.
Jakie zadymy na meczu z Legią????
Kilka dzieci rzucających fakami to zadyma? :DDDD Dajecie po jajach
Rozumiem panikę po tekstach gazet ale parafrazując:
"było oglądać mecz a nie czytać gazety". Jakie zadymy na meczu z Legią???
Jak najbardziej za.
Uważnie przeczytałem wypowiedzi i proszę o jedno - bądźmy poważni, przecież to co piszemy czytać może cała Polska!
Dosyć bandytów, prymitywów i "gangsterów" (30 kilo z mandżurem na plecach) na stadionach - za, za i jeszcze raz za. Nieustający doping, oprawa - nie zapominajmy, jak nas widzą tak nas piszą. Na tym polu
możemy wiele pokazać. Niech TV pokazuje migawki z trybun, falujących, rozśpiewanych, a nie świecących pustymi miejscami nawet na meczu z Legią po 20-tu latach w ekstraklasie!? Ale na oprawę trzeba wyłożyć kasę,
Ja dam i kilkuset innych ludzi. Areszta z Nas? Lepiej rzucić kamieniem, bo za darmo i będzie "głośno" w mediach. He, he ,he a jak coś się stanie ( odpukać) i spadniemy z ligi, to NIKT!!! nie będzie żałował. Będziemy jeżdzić do Biłgoraja, Staszowa i Skawiny na derby regionu. Ja już nie chcę powtórki z rozrywki! Dlatego stadion dla Prawdziwych Kibiców!
CRACOVIA TO MY !!!.
PS.
Rozmowa z chuliganką? A po co? Jak zamkną jednego to się posra i sprzeda następnych 12. I porozmawia ze "swoimi". He, he, he.
Zakaz sprzedaży alkoholu? Kto ma w sobie trochę kultury i idzie obejrzeć mecz, to i tak sie nie uchleje. A piwko czy dwa przed meczem, jeszcze nikomu nie zaszkodziło.
Młodociani z dorosłymi na mecz - No coments.
T Y L K O P A S Y !!!!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)