ale za to Polsat opowiedział o drodze fanów Legii do Krakowa ( zdemolowany pociąg , uzywanie hamulca , rzucanie butelkami w samochody)
-
-
Cracovia-Legia 1:0 !!!
[to nie jest GG - prosze jeszcze raz wpisac co masz do powiedzenia]
Musiałem się zarejestrować..
Witam, z drugiej strrony zielonej trawy.
Materiału na TVNie nie widziałem, ale widziałem materiał na Polsacie. Wystarczy mi chyba, chociaż pochopnych wniosków wyciągał nie będę.
Droga krawatów do Krakowa przebiegała bardzo "interesująco". Najpierw używali kilkakrotnie hamulca bezpieczeństwa, potem rzucali kamieniami w przejeżdżające samochody. Przestaję się dziwić, że u Wam dzisiaj też nie było różowo skoro taka chołota przyjechała.
Wytrwałości życzę w walce z antydopingiem.
Kraków musi pokazać całej Polsce które miasto jest naj.
Pozdro..
A,
gratuluję wyniku.
Bo nam też na rękę.
(-:
To że kibice Legii to banda bezmózgich wieśniaków nie potrafiący zchowac się jak ludzie to było już wiadomo po finale Pucharu PP, gdzie pokazali na co ich stac i narozrabiali na VIPowskiej trybunie. Ich trzeba tępić i wyizolować. Jak wszyscy się zjednoczą to razem będziemy sie śmiać i wytykac palcami tych warszawskich parobków z Polski C, bo inaczej ich nei można nazwać. Obawaim sie tylko, że jakiś debil z Warszawy założy szalik Pogoni na meczu Lecha z Pogonią i będzie robić syf, bo prawdziwi kibice Pogoni będą siedzieć z nami :) Nie róbmy tak jak Legia i nie srajmy na włąsnym podwórku. W jedności siła :]
Ja ci Mielec żadnej kosy w plecy nie wbiję - bądź pewny!!!
Naprawdę są ludzie którym się robi niedobrze na samą mysl o "rekinach" czy "starozakonnych" gangach.
Jeszcze raz gratulacje.
Pozdrowienia
WISŁA KRAKÓW
Wygrana niezmiernie cieszy. Należała nam się no i jest:)
HEEEEEEEEEJ PASYYYYYYYY GOOOOOOOL:)
Jeszcze kilka takich końcówek, a będę musiał trafić na rekonwalescencję pozawałową !!! Dla takich chwil warto latami na mecze chodzić. 7 maja powtórka.
Przepraszam za głupie pytanie:
czy uważacie, że Surma mógł specjalnie strzelać karnego tak, by to było "do obronienia"?
Bo strzał był i słaby, i taki nie w róg... oczywiście nie zmienia to szacunku dla Cabaja, bo wystarczyłoby by nie wyczekał i nic z tego... Ale tak sobie myślę... Bo karny za rękę (co prawda, z tego co widziałem, w polu karnym) bardzo przypadkową, w ostatniej minucie... i jeszcze z 10 minut po nieprzyznanym karnym (który moim zdaniem był, Bojarski popychany w czystej pozycji)... mecz bardzo wyrównany, z lekką przewagą naszą, a tu przy stanie 0:0 więc strzał przesądza sprawę... I jeszcze to Surma, którego wujek jest kapelanem Cracovii, jego ojciec grał u nas i taki specyficzny mecz... a Surma był na mszy w poniedziałek...
Co prawda wydaje mi się że gdzieś przed meczem czytałem wypowiedź Surmy że też chcą wygrać, poza tym z drugiej strony trudno uwierzyć że piłkarz nie zechce wygrać - zawsze to 3 punkty zamiast 1 - no i jak się nie chce strzelić, to lepiej nie trafić w bramkę - ale jak Surma podszedł do piłki, to zacząłem się zastanawiać, czy on specjalnie kiepsko nie strzeli.
Co sądzicie?
byli ale te szaliki drażniły pewnych ludzi- nie mnie.
Co do szalików Wisły to koło mnie (na C) stał taki w koszulce Pasów i szaliku Wisły. Nikt go nie zaczepiał, przynajmniej na meczu. Inna rzecz że gość tak na oko miał koło pięćdziesiątki. Jeszcze inny koleś miał na sobie kask, taki z budowy, na którym flamastrtem narysowane były barwy i napisy z jednej strony KSC z drgueij TSW
sędzia owszem, ale te "krawaty" też nie są aniołkami.Ojcze, my kibice Cracovii pamiętamy
Hekyor: po co napinasz? Nastepnym razem lepiej przemysl zanim cos glupiego strzelisz na publicznym forum.
Agnan, Twoje przypuszczenia kompromitowałyby Surmę w oczach jego kolegów. Ale nie wydajemi się, żeby celowo to zrobił. Ileż to ja widziałem schrzanionych karnych!
Zupełnie inną sprawą jest, że cała Legia grała bardzo przeciętnie. CZy ktoś liczył ilość strzałów w światło bramki? Było więcej niż 2?
Gratuluję wszystkim piłkarzom Pasów, a szczególnie Bojarowi!
Cracovia Pany!
Jedno co moge powiedzieć, wygraliśmy dzięki Ojcu Świętemu myśle, że on nam w tym pomógł!!!Legła warszawa!
a mi sie podobał typ co odrzucił race na sektor legii paru gości musiało zdrowo przypalic =]
Po bramce ze szcześcia spadłem 2 rzędy w dół ale było elegancko.
docent napisał(a):
> Agnan, Twoje przypuszczenia kompromitowałyby Surmę w oczach
> jego kolegów.
Pewnie masz rację. Zaznaczyłem, że pytanie jest głupie. Ale taka myśl mi przyszła do głowy więc się nią podzieliłem...
> Ale nie wydajemi się, żeby celowo to zrobił. Ileż
> to ja widziałem schrzanionych karnych!
Ja też...
Na marginesie - strzelił niemal dokładnie tak samo, jak fetowany przez Legię Deyna w 1978 roku w Argentynie. I tamten karny też był za rękę, tyle, że ręka wybiła piłkę zmierzającą po strzale Laty nieuchronnie do siatki...
(Na marginesie - wkurza mnie, gdy niektórzy próbują z Deyny zrobić naszego najlepszego piłkarza w historii, zwłaszcza ci, którzy go nigdy nie widzieli w akcji. Ja nie jestem w stanie porównać np. Kałuży z innymi. Ale Deynę widziałem przez cały okres jego kariery, i pamiętam, co inni kibice na jego temat mówili - to był na pewno piłkarz z wielkimi umiejętnościami, ale ja sam widziałem co najmniej kilku lepszych od niego.)
> Zupełnie inną sprawą jest, że cała Legia grała bardzo
> przeciętnie. CZy ktoś liczył ilość strzałów w światło bramki?
> Było więcej niż 2?
Tu bym polemizował. Tak się gra, jak przeciwnik pozwala, i mecz - uważam - był bardzo dobry... Strzałów Legii mało, ale to nasi nie dopuszczali... dwie sytuacje (nie licząć karnego) mieli znakomite - gdy w pierwszej połowie Cabaj obronił sam na sam i w drugiej, gdy Świstak wziął na siebie strzał...
Przy okazji - podobno od kwietnia ma ruszyć magazyn ligowy na TVN. Sądzę, że nei ja jeden chętnei zobaczyłbym parę sytuacji na spokojnie a nie mam Canal +. Ktoś wie, kiedy ten magazyn ma być?
Hahahaha, ale co sie człek nadenerwował to sie nadenerwował, meczyk niestety ogladałem w hausie, bo nie wiedziałem czy beda jeszcze bilety, ale jak odgwizdali karny to upadłem na kolana i sie ze swiekami w oczach przezegnałem:D:D:D pomogło, a jak strzelilismy "banie" to normalnie zaczałem tanczyc:):):) tyle wrazen na jeden dzien:D
o Matko, co za mecz! (tzn. poziom przeciętny, ale te emocje!!!)
już myślałem, że będzie trzeci mecz z rzędu bez strzelonej bramki, potem - że przegramy, a na koniec eksplozja radości.
Agnan - nie sądzę, żeby o tym myślał. spieprzył karnego, tak jak wielu. ostatnio często to się przytrafia Legii. ich problem :)))
docent - parę tych strzałów było. ale fakt, że Legia słaba.
a na debili (z jednej i z drugiej strony) nie wiem, czy kiedyś znajdziemy receptę. choć może wystarczyłyby dwa słowa: zakaz stadionowy. tylko że to nie mogą być puste słowa...
ps. uczciwie trzeba przyznać, że bluzgi zaczęła Legia, a jak na taki mecz, to bluzgów nie było tak dużo.
bylo zajebiscie tyle w temacie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)