Panie Wojtku... a ja mam nadzieję, że trzyma się Pan dziś z daleka od komputera :)
-
-
Wojciech Stawowy: ,,Jestem w stanie przestać pracować z tym zespołem"
Jestem niesamowicie wk......y, ale nie na trenera Stawowego, bo w meczu z outsiderem drugiej ligi to nawet ja bym mógł byc trenerem i drużyna z takim składem powinna bez problemu wygrać...... Wogóle nie rozumiem tych, którzy mają jakieś pretensje do trenera Stawowego jakby on conajmniej grał w tym meczu i od pierwszej do ostatniej minuty i położył się na boisku, opalając się do słońca, które dzisiaj akurat mocno świeciło...... Z jego wypowiedzi wyraźnie wynika, że jest wśród naszych pseudogwiazdorów jakiś układ wymierzony przeciwko niemu, co może dziwić zwłaszcza, że jesienią niby wstawiali sie za nim.... Mniejsza o to - nie wnikam w te sprawy, ale niech nasze gwiazdki nie zapominają za ile grają i dla kogo grają, choć akurat dzisiaj nie było dla kogo grać bo kibiców nie było (to jedyne usprawiedliwienie).... Tego akurat w pełni świadomi byli nasi hokeiści (że grają m.in. dla kibiców) i pokazali w tym sezonie co znaczy mieć charakter..... Za zdobycie brązowego medalu MP zarobili mniej/więcej tyle samo co nasze piłkarzyki za awans do II ligi.... DLATEGO TYM BARDZIEJ CHWAŁA IM ZA TO CO OSIĄGNĘLI I ZROBILI DLA KLUBU..... Mimo, że mam karnet na wszystkie mecze to pewnie bym się zastanawiał czy przyjśc na kolejny mecz, ale że to będzie akurat mecz z Legią to przyjdę. Niech nikt nie myśli, że się obrażam itp., ale jestem strasznie wk......y i dawno nie byłem tak sfrustrowany jak dzisiaj..... Na mecz z Łęczną przyszedłem mimo sporego przeziębienia tylko ze względu na fetę hokeistów..... Od jakiegoś czasu chyba bardziej lubię hokej m.in. właśnie dlatego o czym piszę powyżej. Fakt, że w obecnym wydaniu Cracovski hokej po prostu zachęca do przychodzenia na mecze, a i emocji jest sporo, znacznie więcej niż na piłce..... Nie mam tutaj na myśli sukcesu, bo akurat piłkarze też osiągnęli wielki sukces. Jednak widzę, że zwyczajnie przygrywają w gumy biorąc kasę taką, jaka wielu z nas się nigdy nie sniła......
REASUMUJĄC - dajmy spokój Stawowemu, lecz atakujmy tych naszych kopaczy.....
Panie Wojtku-Pan się nie boi- 100% kibiców za Panem stoi !!!
icek66 napisał(a):
...
> ale już w sobotę posbierali się na mecz z W. (tylko Zuraw ,
> Franek i trochę sędzia nie pozwolił zdobyć punktu).
tak z ciekawosci mozesz napisac w topiku http://www.kki.pl/cracovia/forum/read.php?f=1&i=218643&t=218643
o ktorej sytuacji piszesz ?
o rzucie karnym kiedy to obronca powinien dostac zoltko podczas faulu na Zurawski ?
o nieodgwizdanym faulu na Blaszczykowskim ?
czy o wyrozumialosci w stosunku do Udarevica ?
Dobra, dośc tego pustego pieprzenia. Zapraszam wszystkich na sparing z "Gieksą" - Pokażmy chłopakom że jesteśmy z nimi a i przy okazji powinno ich to zmobilizować do lepszej gry....
Nie Stawowy biega po boisku i strzela bramki... Czy to co robi przez ponad 2,5 roku nagle stalo sie zle chociaz caly czas bylo dobre? Wiecej spokoju i wiary...
Wojciech Stawowy - zaufanie które procentuje!
Mam nadzieje, że na tym meczu piłkarze pozbierają sie i pokarzą na co ich stać. Jestem z tymi którzy popierają Stawowego , uważam że jest to najlepszy trener jaki mógł sie nam trafić. Wojtek zostań z nami !!
a moderatorom gratuluje wprowadzania reżimu.....;/
w moim poście nie widziałem niczego takiego za co moglibyście go usunąć;/
Panowie nie zapominajmy ze jestesmy beniaminkiem i uczymy sie dopiero gry w idea ekstaklasie. Nie bylem na sparingu dlatego sie nie wypowiadam , niestety pracowalem. Moim zdaniem kazda druzyna nawt mistrzowie przezywaja kryzysy tylko sztuka sie jest z nich podniesc. Bez nerwowki teraz powinno byc tylko lepiej, nikt sie nie zastanowil ze moze w druzynie jest kryzys psychiczny, po meczu z Gornikiem?? Teraz tylko napewno nie bedzie sie liczyla ro;a trenera ale wlasnie calego sztabu obok niego m.in. psychologa. Tak wiec DO BOJU CRACOVIA 99,9% Dla STAWOWEGO Poparcia z mojej strony. Pozdro
crac77 napisał(a):
> Panowie nie zapominajmy ze jestesmy beniaminkiem i uczymy sie
> dopiero gry w idea ekstaklasie.
W idea ekstraklasie to wszyscy się uczą... W idea ekstraklasie wszyscy grają po raz pierwszy... ;-)
A poważnie, to, oczywiście, w pełni Cię, crac77, popieram.
> Nie bylem na sparingu dlatego
> sie nie wypowiadam , niestety pracowalem. Moim zdaniem kazda
> druzyna nawt mistrzowie przezywaja kryzysy tylko sztuka sie
> jest z nich podniesc. Bez nerwowki teraz powinno byc tylko
> lepiej, nikt sie nie zastanowil ze moze w druzynie jest kryzys
> psychiczny, po meczu z Gornikiem?? Teraz tylko napewno nie
> bedzie sie liczyla ro;a trenera ale wlasnie calego sztabu obok
> niego m.in. psychologa. Tak wiec DO BOJU CRACOVIA 99,9% Dla
> STAWOWEGO Poparcia z mojej strony. Pozdro
a kto strzela bramki, kto rozgrywa piłke, kto broni?!... akurat dzisiaj to zje.albym wiekszosc piłkarzy a nie trenera... durne gwiazdorzyny... cwaniaki jak zle zagrają to trener sie zmienia a oni zostają... tak nie powinno być... potrzeba im konkretnej mobilizacji, bo zlewają nas piłkarze z pyty... komentarz Stawa o odejściu jest mocno nieprzemyślany, ale rozumiem wkurwienie po sparingu... ludzie którym ufa zrobili z niego buca...
Sebastian Mila: "Kończę karierę jak się nie przebiję do I składu"
Adam Małysz: "Nigdy już nie skoczę bez Eddiego"
Wojciech Stawowy: "Jestem w stanie przestać pracować z tym zespołem"
Łysenko: "Jak nie przestaniecie pie***lić to się na zawsze przestanę interesować sportem" ;)
a moze to byłby nawet dobry pomysł zeby Stawowy odszedł z Cracovii duzo z ta druzyna osiagnoł i obawiam sie ze juz wiecej niczego z tymi grajkami nie zdobedzie, moze nowy trener wprowadził by jakies ozywienie cos nowego do tej druzyny , z klubu by odeszło kilku graczy takich jak Dudzinski , Swistak , Przytuła ... oni tak naprawde nic w tej druzynie przez te kilkanascie miesiecy nie pokazali z malymi wyjatkami dudzinski gol w Wieliczce a Przytuła bramka ze szczakowa ...
A moze rzeczywiście piłkarze nie mogą sie tak szybko pozbierać po meczu z Łęczną ? Spoko, minie trochę czasu i Święta, trener będzie wiedział, że ma poparcie nie tylko nas kibiców ale i piłkarzy. Jeszcze żaden piłkarz nie wyrazil zastrzeżeń do Stawowego. Nie trzeba wyciągać pochopnych zbyt daleko idących wniosków z jednego sparingu.
oooo tak bardzo dobrze sie stalo niech chlopaki tez nie mysla ze sa takie asy....... i nawet taki radomiak zalezdz za skore moze.
Trenejro powiniene surowo kto sie opier...... do rezerw a jak sie komus nie podoba zawiesic
Wojtek zostan z nami jak najdluzej
Bedzie dobrze musimy sie tylko rozkrecic tak jak jesienią
Wojciech Stawowy - zaufanie które procentuje!!!
Po jednym sparingu wieszac psow nie bede na trenerze.
Zastanawiajaca jest jedynie postawa druzyny, ktora po tak zenujacym meczu jak z Leczna nie znalazla w sobie ani krzty mobilizacji. Czyzby sie w glowkach gwiazdkom przewracac zaczynalo?
Naprawdę staram się być spokojny i opanowany, ale jak czytam niektóre wpisy to szlak mnie trafia. Pieprzo.e malkontenty, cholerni kibice sukcesu, jeden sparing nie wyszedł i najchętniej utopilibyście i trenera i całą drużynę. Wypier.alać na reymonta tam jest miejsce dla takich co psy na swoich wieszają i zostawiaja swoją drużynę jeżeli tylko im sie cokolwiek noga powinie !!!
Założe się, że większość z tych śmiertelnie obruszonych to cholerne przechrzty, które jeszcze kilka lat temu w trójkolorowych szalikach biegały na mecze!!!
Prawdziwe Pasiaki śpiewają: "Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie" !!!
Stawowy OK!!! - piłkarze dziady......
Zbiegiem okoliczności Wojtek Stawowy w ciągu pięciu miesięcy przegrał aż dwa razy ze zmieniającym kluby jak rękawiczki trenerem Broniszewskim.
Pierwszy raz jesienią w Katowicach kiedy Broniszewski zaczął pracować w Gieksie (wówczas w pierwszym swym meczu, tydzień przed meczem z Pasami Broniszewski przegrał aż 0:7 w Lubinie), i teraz kiedy od dwóch miesięcy Broniszewski pracuje w Radomiaku i przed sparingiem z Pasami również rozegrał z tą drużyną tylko jeden ligowy mecz (1:0 z Polkowicami w II lidze).
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)