[i]Ktoś w klubie Wisła chyba przestał myśleć. Nie wiadomo co gorsze - głupota kibiców czy reakcja klubu.[/i]
Dziś od rana rzecznik Jurczyński - miłosiernie pominę ocenę jego sobotniego występu - wypowiada się w publicznym radiu bynajmniej nie jako rzecznik gwardzistów, ale jako przedstawiciel Grupy G-4. Czy taki Drzymała, czy Walter nie mają jakiegoś w miarę rozgarniętego człowieka do kontaktów z mediami?
-
-
Oświadczenie niedorzecznika niewłaściwie prowadzącej się sąsiadki zza Błoń ...
wiecie co osmieszacie cracovie taka dyskusja i po co u nas tez sa obrazliwe hasła i to chyba nawet w wiekszej ilosci, jak dziennikarz radia krakow cos zle powiedzial to wysadzic chcieliscie radio ehhhh popatrzcie lepiej na siebie a wy zawsze gapicie sie błonia - macie jakis sentyment czy co ?? To świete oburzenie jest poprostu smieszne i żenujące i daje naszym przeciwnikom nastepny powód do mówienia o naszych kompleksach i tak jak widze co niektórzy maja ten kompleks ehhhhh Czasami bardziej wkurza jak sie kogos ignoruje niz jak sie onim gada nawet zle.
Wiadomość zmieniona (14-03-05 10:38)
widok - Ty chyba masz zły widok na cała te sprawe .Oburzenie nie jest tylko na tym forum ale w ogólnopolskiej prasie także .Wisłachce aby tylko o niej mowiono i pisano dobrze (patrz dziennikarze nie wpuszczani na stadion) to typowe dla kogos kto mysli ze jest pepkiem swiata
Skasowałem swój post, bo ta dyskusja nic nie daje i jak się dwa kluczą śmieje się trzeci …
Wiadomość zmieniona (15-03-05 10:40)
Anton ...
nie masz racji ...
całe zamieszanie rozbija się o OFICJALNE stanowisko gts ...
co innego kibice kibicom a co innego klub klubowi ...
Skasowałem swój post, bo ta dyskusja nic nie daje i jak się dwa kluczą śmieje się trzeci …
Wiadomość zmieniona (15-03-05 10:37)
Anton , widok o czym Wy wogóle mówicie?
Rozumiem Anton jest obcokrajowcem i mógł czegoś nie zrozumieć....
Treść transparentów wogóle nie jest tu przedmiotem dyskusji!
Mowa jest o zachowaniu rzecznika Wisła SSA.
Wiadomość zmieniona (15-03-05 10:39)
hm Anton to jakiś inny temat czytamy;)
Odmawiając akredytacji w/w Dziennikarzom wrócili do tego czasu, gdy oficer sb niejaki Ludwik Miętta jeszcze nie pamiętał, że ma drugi człon nazwiska.
W dzisiejszym DP o wypowiedzi tego ich agenta z Listy Wildsteina pisze jakiś nowy, zweryfikowany, ukrywający się pod znaczkiem MARO.
Pisze wybiórczo, zupełnie pomijając treść pierwszej wypowiedzi gwardyjskiego niedorzecznika.
Stare wróciło na drugą stronę Błoń.
A może nie wróciło tylko wiecznie było ?
miazdzace!!!!!!!
Widok - my rozmawiamy o Radiu Kraków bo jesteśmy kibicami, ale czy CRACOVIA zabroniła im wchodzić na mecze.
Co do RoMana - Ci z nas którzy go konfidentem nazywają niech się lekko zastanowią. On jest dziennikarzem i miał prawo opisać to co opisał.
Na nas mogą pluć a my nie możemy na nich.
Nie znam RoMana, często mnie denerwuje swoimi wpisami ale bez przesady.
NIE SZCZEKAJMY SAMI NA SIEBIE, DZISIAJ TO ONI MAJĄ PROBLEM.
Przypomnijcie sobie co się działo po awansie gdy były pewne problemy między Profesorem a piłkarzami.
CRACOVIA PANY!!!!!
Wizja przyszłości:
Wkrótce ob. Jurczyński wyśle list następującej treści:
[i]
Ob.
Maciej Maleńczuk
Zapoznawszy się z treścią pewnej pieśni, pańskiego autorstwa, śpiewanej przez pana, stwierdzam, że w pieśni tej znajduje się poważny błąd merytoryczny. Co prawda klub, o którym pan śpiewa, nie jest godny uwagi, jednak umiłowanie prawdy nie pozwala mi milczeć w tym aspekcie. Fragment refrenu tej pieśni jak najszybciej należy zmienić na:
"Cracovio, cóż bardziej żydowskie jest
niż twoja czerwień i biel"
W przypadku niedokonania zmiany wystosujemy prostest łączony do PZPN i ZAiKSu.
[/i]
[i]Transparent trzeci (o treści "RoMan to żydowski konfident") był reakcją na publikacje krakowskiego dodatku Gazety Wyborczej (autorstwa red. Rafała Romanowskiego) opisujące kontrowersyjne vlepki kibicowskie "White Star Power". Oczywistym jest, że stwierdzenie "żydowski" jest wywodzącym się z wielopokoleniowej tradycji kibicowskiej tradycyjnym określeniem kibiców MKS Cracovia.[/i]
Jezusicku, co za palant ten klubowy rzecznik. Swym "wyjaśnieniem" sam jako oficjalny przedstawiciel Zarządu wspiera i umacnia owe rzekomo "wielopokoleniowe tradycje".
a ja bym się zapytał:
czy ta owa wielopokoleniowa tradycja wywodzi się z gts Wisła czy Wisła SSA ?
A temat transparentów pojawil sie w popoludniowych Faktach TVN :))
Wiadomość zmieniona (14-03-05 17:20)
A i teraz jest na konferencji PZPNu...
Ciekawe, nikt z PZPN nie znal oswiadczenia Pana Jurczynskiego, ktore wydal on po meczu.
Oczywiscie zadnych odpowiedzi nie ma... I jak narazie dziennikarze sa powodem zla w polskiej pilce.
Wiadomość zmieniona (14-03-05 17:35)
Karolo, też oglądałem, ehh panowie PZPN-u, gdzie wy żyjecie??? Przecież własnie powinniscie sie tym zajmować... wyłapywanie takich "ewenementów".
Ps.Jedno mnie cieszy:), kibice i klub Wisła Kraków straciło chyba już miano pupilka dziennikarzy:))). Klub z drugiej strony błoń nie jest już stawiany jako wzór cnót wszelakich:).
Wiadomość zmieniona (14-03-05 17:43)
tak, zwlaszcza po akcji z akredytacjami. Widac iz dziennikarze to bardzo solidarne srodowisko.
Panowie troche spokoju niech sobie gadają co chcą na ich pyskach widać zazdrość my powoli rośniemy w siłe mamy się z czego cieszyć a ich niedorzecznik będzie chodził z obstawą!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)