Fatalna gra Pasow, fatalne moje typowanie, wszystko na dzien dzisiejszy wyglada fatalnie...
Asia to Ty z tym aparatem?
-
-
TYPER!!! TYPER!!! TYPER!!!
Oj ładnie 6pkt. :) Chyba najlepszy wynik jak dotychczas :) Czyli jednak coś w tym jest by trochę stawiać nie tak jak się myśli :) Gdybym znowu trzymał się tego co we wcześniejszych kolejkach to musiałbym sobie odjąć 3punkty :)
volker0 Napisał(a):
> Asia to Ty z tym aparatem?
To pytanie nie jest zgodne z tematem tego watku :)
witam. czy moglby mi ktos napisac o co chodzi w tym typerze i jak zaczac zabawe? Pozdrawiam
Asi@ Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A ja juz nie jestem samodzielnym liderem :)
> Fatalna kolejka :)
moje uszanowanie :) mam nadzieję ze tak do końca zostanie :)
StasiuQn Napisał(a):
> witam. czy moglby mi ktos napisac o co chodzi w
> tym typerze i jak zaczac zabawe? Pozdrawiam
Wchodzisz na ten link:
http://www.tylkoCracovia.pl/typer/index.php?action=typy
Rejstrujesz sie - a potem typujesz ( (klikasz "typuj")Twoje potencjalne wyniki:)
Na stronie znajdziesz regulamin - wszystko proste i czytelne.
Dzieki wielkie za info :)
8 kolejkę można typować do 23 września (piątek) do godz 17,00
Pasy się rozpędzają łatwiej będzie się typowało.
http://www.tylkocracovia.pl/typer/index.php?action=typy
Zapraszamy!
A ja proponuję, żeby dodać do typów możliwość obstawiania czy i który trener poleci po danej kolejce:)
Za kare, że zwątpiłem i nie postawłlem na Cracovie teraz kompletnie nic mi nie "siedzi". Wniosek z tego taki, że należy stawiać na Cracovie :)
Łącze się z tobą w bUlu. Może jutro i pojutrze coś siądzie bo na razie marne 3 punkciki :D
Ja mam jeden punkcik klęska. Ale co tam ważne zwycięstwo Pasów tak to mnie mogą karać :-)
wiem, że forum lubi przesądy i powiem Wam tak, jak stawiam wygraną Pasów to dostajemy w dupe, jak daje, że przegramy 3-0 to remisujemy a wczoraj dałem remis 1-1 więc z Lechem spróbuje znowu dać 1-1 jeśli wygramy to odpowiedzialność za poprzednie wyniki biorę na siebie ; )
Z przesądami podobno jest tak, że jak powiesz głośno o co chodzi, to traci moc:) także teraz musisz obstawić inny wynik, żeby Cracovia wygrała:)
A ja wszystkie mecze, które oglądałem czy to na żywo czy przez internet Cracovia przegrywała. Nie widziałem meczów w Gdańsku, Lubinie, Zabrzu i wyniki były całkiem inne.
SaNtO Napisał(a):
> wiem, że forum lubi przesądy i powiem Wam tak,
> jak stawiam wygraną Pasów to dostajemy w dupe,
> jak daje, że przegramy 3-0 to remisujemy a
> wczoraj dałem remis 1-1 więc z Lechem spróbuje
> znowu dać 1-1 jeśli wygramy to
> odpowiedzialność za poprzednie wyniki biorę na
> siebie ; )
Mam podobnie; ) ale sie poswięce i nie bede stawiala w typerze na wygrana Cracovii :)
[quote=tofi]
A ja wszystkie mecze, które oglądałem czy to na żywo czy przez internet Cracovia przegrywała. Nie widziałem meczów w Gdańsku, Lubinie, Zabrzu i wyniki były całkiem inne.
[/quote]
Heh. Mam tak samo. Jak grali z Lechią, byłem za granicą, z Zagłębiem w pracy a w Zabrzu na weselu i wtedy zdobywali punkty. Pozostałe 5 spotkań widziałem i zawsze w plecy. Poważnie się zastanawiam czy dla dobra Cracovii nie odpuścić sobie spotkania z Lechem;)
Też się nad tym poważnie zastanawiam czy nie odpuścić meczu z Lechem:)
Ewentualnie czekam na decyzje, że protest będzie wyglądał tak, że dopingujemy zza stadionu:)
Co się dzieje! Widzew 4 : 2 Jaga :D Najgorsza kolejka tej rundy :D
Akurat wygrana Widzewa była pewniakiem chociaż może nie w takim rozmiarze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)