Kiedyś padł na Forum pomysł aby nasz Kibic nr. 1 miał zarezerwowane na stadionie miejsce na stałe. Pomysł bardzo mi się podobał. Ostatnio w telewizji p.Lassota ofiarował p.Majchrowskiemu koszulkę z numerem 1.
Tak sobie pomyślałem czy nie można by ustalić że w CRACOVII numer 1 byłby zarezerwowany na zawsze dla Naszego Kibica numer 1.
To byłby (z czasem) kolejny piękny zwyczaj związany z Naszym klubem, żaden zawodnik nie nosiłby tego numeru, nie byłoby też oficjalnych koszulek z tym numerem.
Co Wy na to?
CRACOVIA PANY!!!!!
-
-
Numer 1
jestem na tak ...
w obu kwestiach !!!
Ja również 2 razy tak!
bardzo dobry pomysl :)
przychylam sie do opini przedmówców
. No plan dobry, ale to trza napisac ladnie do wladnych klubu. A jak.
[img]http://img170.exs.cx/img170/2356/vlepa14jr.jpg[/img]
Jestem na tak w obu kwestiach :)
Ja tez!!
Genialne!!!
gites jak dla mnie
popieram w 100% zawsze PASY QRDWANÓW !!!!!
tak tak razy dwa
tak tylko że ostatnio pan Lassota dał koszulkę z nr. 1 panu Majchrowskiemu :/.....na oczach telewidzów.
Jestem za!!!
Nie mozna rozdawać od tak sobie nr.1 numerek jest już zarezerwowany nie dla byle kogo !!!
Ale Papa juz dostal koszulke numer 1, a przekazanie tego numery komus innemu pozostawiam bez komentarza...
2 x tak
ps. fakt - jak napisał Karolo - któż wpadł na pomysł podarowania drugiej koszulki z #1?????
To czym dysponował Lasota to była koszulka z 7 drużyny rezerwowej żaków młodszych :)
Tak w zasadzie to tak zwany "fopas" p.Lassoty skłonił mnie do założenia tego tematu. Numer 1 jest tylko jeden!
Poza tym jestem zażenowny, nie jestem przyzwyczajony że wszyscy chwalą mój pomysł.
Tylko żeby ktoś z klubu to przeczytał i żeby to zrealizowano!
CRACOVIA PANY!!!!!
jak dla mnie tez oki!
Ustalmy raz na zawsze, że dla Majchrowskiego to była siódemka :-)
2 razy tak,
Pasiaka znak!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)