Witaj...
W Biuletyni Teraz Pasy! przedstawiamy wizualizację najprawdopodobniej ostatecznej wersji projektu stadionu Cracovii...
Pozdrawiam
Crac
-
-
Teraz Pasy! - NOWY projekt stadionu Cracovii!
O w mordę.... pięknie się prezentuje !
[i]W porównaniu do projektu prezentowanego jesienią 2003 roku najistotniejszą zmianą jest zamiana konstrukcji z ziemnej na żelbetonową ramową.[/i]
to najlepsza informacja :)))
A mnie sie podoba na wizualicacji to, ze jak popatrzymy na fasade hali od strony Kaluzy, to przypomina nieco stary budynek klubowy :)
Pięknie to wygląda, ale boje się że za jakiś czas jednak bedzie za mały.
zwariuje zaraz! z-a-j-e-b-i-c-h-o!!!!!!!!!!!!!!!!!
a patrzcie na wykonczenie zewnetrzne... w Pasy :)))))))))))))
czad czad czad!
Wiadomość zmieniona (23-02-05 11:02)
Nic nie powiem, żeby nie zapeszać :D
Mnie sie podoba, moze nie bedizmey mieć na 20 tysięcy, ale bedzimey mieć poprostu piękny stadion na 15 TYSIĘCY!!!!!!
Ja jestem zadowolony:).
bez kitu - w porownaniu do tego co pokazali rok temu teraz to jest perelka!
wielki szacuneczek dla projektantow ze tak bardzo zakumali charakter tego miejsca :)
cudeńko ...
:-)))
szkoda tylko że od strony Focha tak jakos nie do konca "spójnie " sie prezentuje ...
az prosi się identyczna bliźniacza trybunka kryta ...
heh ...
Rynek Główny --> Wawel --> Stadion Cracovii
Szlak turystyczny pt. perły architektury :)))
Projekt jest piękny,naprawdę..........Ale 15 tys to zdecydowanie za mało :/
Wszyscy się zgadzają, że jest piękny tylko ta pojemność.
Wygląda na to, że nadchodzą tłuste lata dla Cracovii.
Więc będzie walka o bilety :-(
REWELACJA!
:-))) jest super!!!
Projekt jest ładny, ale jak dla mnie za mało miejsc jest zadaszonych.
Nas naszym stadionem nie zawsze świeci słońce. Poza tym, jak inni, obawiam się, że 15.000 miejsc siedzących to może być za mało. Natomiast bardzo dobrze się stało, że trybuny nie będą ziemne - to byłoby marnowanie potencjalnej przestrzeni w centrum Krakowa! Obecny projekt jest dużo lepszy od zeszłorocznego, ale coś by jeszcze mogli zmienić.
Dla mnie bomba!!! Zmiana konstrukcji z ziemnej na żelbetonową ramową to wspaniała wiadomość! Projekt przestał być archaiczny, stał się nowoczesny!
Jedyny minus to brak zadaszenia na pozostałych trybunach. Myślę, że szklany dach (wysuwany?!) nad całością byłby wspaniałym zwieńczeniem projektu.
Boże ja zwariuje!!!!!!!!!!!!!!!!
Panowie !!!
Można płakać, nie wstydźcie się, "nie każde łzy są złe".
No przepiękny, tylko boję się, że za klika lat okaże się zdecydowanie zamały
Stadion i hala bardzo ładne.....
A co do pojemności to zawsze można coś dobudować tu i tam:) Dopóki nie ma dachu nad całym stadionem to chyba nie ma przezkód dla ewentualnej rozbudowy...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)