Maniex założył temat na stulecie klubu. :)
Już niedługo i Cracovia jak za dawnych lat będzie dumą polskiego sportu !!!
-
-
Porozumienie z Norbertankami!
Kochane Siostrzyczki oby Wasz Klasztor stal nastepne tysiace lat!
Wydawalo mi sie, ze jest to sprawa, ktorej zalatwic nie sposob. Bardzo sie ciesze, ze wreszcie obie strony- majace rownowazne racje- doszly do tego porozumienia.
Najwiekszym plusem jest to, ze nawet jak kiedys Comarch odejdzie z Cracovii, nawet jak nadejda gorsze czasy- to stadion bedziemy mieli na naprawde wysokim poziomie. Jest to cos, czego nam nikt nie zabierze (raczej).
Zastanowcie sie, czy byloby to mozliwe bez sportowych sukcesow Cracovii w ostatnim okresie. Sprawa zostala wreszcie naglosniona, zainteresowaly sie nia odpowiednie osoby. I dzieki temu rozwiazala sie sprawa, ktora miala wszelkie zadatki na przeciaganie sie w nieskonczonosc :)))
Wszystkim tworcom tego sukcesu naleza sie serdeczne gratulacje!!! Zobaczmy teraz, co nam wybuduja... ale to juz chyba mniejszy problem niz kwestia gruntow.
Witam...
W Biuletynie Teraz Pasy!
- wypowiedź Prezydenta Majchrowskiego:
[url]http://cracovia.pasy.net/index.php?option=com_content&task=view&id=255&Itemid=62[/url]
i prof. Filipiaka
[url]http://cracovia.pasy.net/index.php?option=com_content&task=view&id=256&Itemid=62[/url]
Pozdrawiam
Crac
Bardzo pozytywne jest to że sprawa nie przeciekła dzięki "dobrze poinformowanym".
CRACOVIA PANY!!!!!
Nadal nie mogę uwierzyć i ryczę jak bącór.
Ludzie, po wizycie u psychiatry, potem u psychoanalityka i jeszcze u psychologa, wróżbity i wróżki oraz 30 SMSach do Dänikena już wiem, że nie śpię, jestem zdrowy i to mi się nie roi! Syndrom Vanilla Sky jest też wykluczony!
Ludziska, to się dzieje naprawdę!
Jak tak dalej pójdzie to jubileuszowe wydanie historii Klubu będzie wyglądać tak:
Tom I
"W glorii chwały i upodlenia (lata 1906 do 2000)" s. 600
z czego rozdziały 1-37 opisywać będą lata 1906 do 1950 a rozdział 38 "Lepiej zapomnieć czyli pół wieku walki o byt (1951-2001)"
Tom II
"Cracovia Restituta" s. 450
:)))))))))))))))
Zawsze marzyłem, by żyć w czasach SF. Z przewagą na science.
(...)- Projekt jest bardzo ładny architektonicznie. Jest przewidziana też hala sportowa od strony stadionu przeciwnej niż Błonia. Ja przypominam, że Cracovia chce prowadzić sekcje koszykówki i piłki ręcznej i w tej hali – to nie jest duża hala na około 2 tysiące ludzi – takie rozgrywki moglibyśmy prowadzić. (...)
niezmiernie ciesza mnie te slowa. wydaje sie, ze wszystko zmierza jednak w dobrym kierunku :)
Jednak... .........?
Pięknie jest pięknie się różnić.
super! WOW
pozdrawiam z MADRYTU
Przecież musimy się dowiedzieć o dokładnych zasadach tej wymiany. Ile to będzie kosztować gminę? Nie można wydać publicznych pieniędzy i o tym nie informować.
Panie, Pan poczeka trochę, co nie?
wspaniale :)
Boże jakie to piękne!Jestem bardzo szczęśliwy. Dziękuję panie prezydencie. Wstyd mi że nie wierzyłem w pańskie obietnice. Zrobił Pan bardzo bardzo wiele dla Cracovii. Zrobił Pan bardzo bardzo wiele dla mnie...
a co za różnica za ile? dogadali? wystarczy !;-)
wieści wczorajsze i dzisiejsze cudownie osłodziły mi początek drugiego semestru :-))))))
KSC Q nie irytuj się na tych co pytają "za ile?"
Jak ktoś pyta za ile, to chyba znaczy, że chce się dołożyć do tematu. :))))
Nic straconego, są jeszcze dziesiątki celów, gdzie można wsad do kotła podłączyć.
:)
STADION JEST NASZ!
TEN STADION DO PASOW NALEZY!!!
NIE DAMY NIKOMU, NIKOMU NIE DAMY
CO SIE NAM NALEZY!!!!!!!!!!!!!!!!
Słońce już zachodzi, a ja jak za dawnych lat znów miałem podłączone 3 tematy i tylko F5 i F5.
Znowu na odwyk muszę, ale pomimo delirki już wiem, że nie śnię.
interia już pisze takie teksty:
Stadion przy Kałuży należy już do Cracovii / INTERIA.PL
hmmm...
Wiadomość zmieniona (21-02-05 17:31)
Teraz trzeba pytac kiedy bedzie remont stadionu a nie jarac sie tym co nam sie juz dawno nalerzalo!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)