Drumlaczek nie mial opinii rozrywkowego zawodnika. JEsli juz mial jakas latke to taka,ze naciagal kluby na kase itd. Filipiak to sobie moze odmladzac sklad ... to moze niech sam zostanie trenerem ?
-
-
Transfery(temat zbiorczy) - archiwum jest nowy wątek
Abstrahując od charakteru, w tej chwili jest to gracz co najwyżej na 2 ligę. Nadwaga, braki w szybkości. Strzela bramki rutyną. Ale w żadnym razie nie jest to napastnik na czołówkę pierwszej ligi.
Merano a wg. Ciebie Moskała jest? A może Szczota? jedyny kto w miare nie zawodzi to Bania, strzelił to co miał do strzelenia chociaż i tak gra bez rewelacji! A wole miec Króla w zespole niż np. Dudzińskiego! Nawet na grzanie ławy!! POpieram Łukasza, podobnie było z Drumlakiem! Psuje atmosfere itd. a jednak przydał się! Pozatym potrzebny nam jest kolejny napastnik a Król takim jest!Nawet jeśli ma problemy z nadwagą to może się ich pozbyć przez okres przerwy letniej! Jak nie Król to kogo widzicie? Napewno potrzebujemy napastników, a ja innych tej klasy za darmo nie widze! Nie licze też na jakiś wielki transfer ze strony Filipiaka!
pasowałby mi w Cracovii Grzegorz Ciesielka z Lubania Maniowy......pewnie dlatego ze pochodzi z moich okolic i znam go osobiscie.........a poza tym wg dziennika polskiego jest najlepszym piłkarzem 4 ligi grupy wschodniej
Maciek Bebenek testowany byl przez Amice w meczu z kadra. W dzisiejszym dzienniku mowi,ze Amica byla duzo bardziej konkretna od nas. Przyslala oficjalne pismo do Kmity.
Jak to jest,ze taki chlopak gra pod nosem, ale nikt sie konkretnie nim nie interesuje.To jest paranoja ...
PIŁKA NOŻNA. Cracovia odwołała mecz sparingowy z Lechem w Poznaniu, a co za tym idzie - nie doszło do testów napastnika Floty Świnoujście w krakowskim zespole.
Zamiast sparingu w Krakowie rozegrano wewnętrzny test mecz. Wśród testowanych zawodników nie było Mikuły, ponieważ z racji odległości, jaka dzieli Kraków i Świnoujście, nie zdążyłby dojechać na czas. Nieobecność Mikuły podczas sprawdzianów nie oznacza zamknięcia drogi do ekstraklasy.
- Nadal będziemy obserwować i poddawać sprawdzianom piłkarzy z niższych lig, w tym Mikułę. Jeśli spodoba się naszym trenerom, na pewno podejmiemy rozmowy z klubem - zapowiada Albin Mikulski, menedżer Cracovii.
Negocjacje z Flotą nie byłyby trudne, ponieważ Mikuła ma zgodę klubu na odejście.
- Jestem zdecydowanie otwarty na wyjazd - deklaruje Mikuła. - Bardzo chciałbym zagrać w takim klubie jak Cracovia. Liczę na to, że transfer dojdzie do skutku.
Piłkarz chce, by sprawa jego dalszej przyszłości wyjaśniła się w ciągu tygodnia. - Jeśli nie uda mi się przejść do silniejszego klubu, a z Flotą nie dogadam się w sprawie nowego kontraktu, prawdopodobnie skończę z futbolem - zapowiada Mikuła. - Cały czas mam zapewniony wyjazd do Szkocji, gdzie mógłbym podjąć pracę.
źródło: gazeta wyborcza
Łukasz_KSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Filipiak więc trzeba korzystać z wszystkiego co
> się trafia.I moim zdaniem możnaby tego zawodnika
chyba żartujesz? a co to my o utrzymanie walczymy?
jak nie to nie ma o czym gadać . Król do drużyny
walczącej o wyższe cel się nie nadaje...
potem Ci przyjdzie niedysponowany na derby i co powiesz?
a Król próbował do nas przyjść juz latem poprzednim.
To wyłóżcie pieniądze i kupcie Ronaldo (ale on też Wam nie będzie pasował bo jest za "gruby").Potraficie tylko narzekać że nie mamy napastników, a jak nadarza się okazja żeby kogos sprawdzić to zawsze jest jakieś "ale"
Obrońca Lecha Mariusz Mowlik myśli o tym, by po sezonie opuścić Poznań. Największe zainteresowanie nim wykazuje Cracovia. - Mam też inne propozycje - nie kryje zawodnik.
Do Lecha dotarła już wiadomość o tym, że zawodnik ma propozycję spod Wawelu. Potwierdza to zresztą 24-letni obrońca.
- Co prawda wszystkimi sprawami kontraktowymi zajmuje się mój menedżer, ale na bieżąco informuje mnie o tym, jak rozwija się sytuacja. Ostatnio przekazywał mi informację, że rzeczywiście jest oferta ze strony Cracovii - przyznaje Mowlik.
Krakowski klub potwierdza te doniesienia, ale zaznacza, że na razie nie zdecydował się na pozyskanie piłkarza "Kolejorza". Niezależnie jednak od tego, obrońca jest zdecydowany opuścić Poznań.
- Lech już długo ma swoje problemy i coraz trudniej jest nam uwierzyć w ciągłe obietnice, że w końcu będzie lepiej. Zawsze marzyłem, by grać w tym klubie, ale kiedyś sentymenty trzeba odłożyć na bok. Przyszedł chyba czas, by rozwijać się w innym miejscu - opowiada wychowanek "Kolejorza", który ma jeszcze rok kontraktu.
źródło: Przegląd Sportowy
Na liście życzeń Ruchu Chorzów są Jacek Wiśniewski i Witold Wawrzyczek - boczni obrońcy, którzy stracili ostatni rok, siedząc na ławce rezerwowych Cracovii (obaj mają ważne kontrakty). Do podpisania umów jednak bardzo daleka droga.
32-letnim Wawrzyczkiem, który grał już w Chorzowie w latach 1993-97, interesuje się też Podbeskidzie Bielsko-Biała, sam zawodnik szuka też klubu w drugiej lidze niemieckiej.
Źródło: gazeta.pl
Łukasz_KSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To wyłóżcie pieniądze i kupcie Ronaldo (ale on też
> Wam nie będzie pasował bo jest za
> "gruby").Potraficie tylko narzekać że nie mamy
> napastników, a jak nadarza się okazja żeby kogos
> sprawdzić to zawsze jest jakieś "ale"
Człowiek zrozum ,że Król to NIE JEST żadna okazja.
Może też sobie Sypniewskiego sprowadzimy...?
Cracovia zainteresowana obrońcą Lecha Poznań
Obrońca Lecha Poznań, Mariusz Mowlik, myśli o tym, by po sezonie opuścić Poznań. Największe zainteresowanie wykazuje nim Cracovia - czytamy w "Przeglądzie Sportowym".
Krakowski klub potwierdza te doniesienia, ale na razie nie czyni żadnych kroków w sprawie ewentualnego transferu.
Mowlik nie ukrywa, że ma również propozycje z innych klubów.
O tak - Mowlik to ciekawy zawodnik.
lopez, cos ty jarał? Mowlik? Nie zawsze wiek świadczy o "jakości" gracza
zamiast mojego komentarza zacytuje komentarz poznaniaków:
[i]"Jestem za! Niech odchodzi z Lecha.Bedzie to dla nas duze wzmocnienie.To jest typowa panienka:solarka,ładnie zrobione włoski i też tak właśnie gra.Co więcej czesto mu się bramki mylą i we własną często celuje.Także niech go bierze kto chce,a beda z niego mieli korzysc jak Łęczna z Madeja.[/i].
Pomijam juz to, że rok temu zaproszony był na kasting i olał Cracovię ciepłym moczem nawet nie usprawiedliwiając się.
Pomijam już nieprawdopodobne kiksy tego zawodnika jakie co tydzień widać w Canal+
W tym wieku LEPSZYCH piłkarzy na tej pozycji mamy pod nosem: choćby Bagnicki czy Grodzicki. Transfery tak, na siłę nie.
No chyba, ze to jest zmyła medialna - pytać wszystkich a dogadać sie z innymi :)).
Na liście życzeń Ruchu Chorzów są też Jacek Wiśniewski i Witold Wawrzyczek - boczni obrońcy, którzy stracili ostatni rok, siedząc na ławce rezerwowych Cracovii (obaj mają ważne kontrakty). Do podpisania umów jednak bardzo daleka droga.
32-letnim Wawrzyczkiem, który grał już w Chorzowie w latach 1993-97, interesuje się też Podbeskidzie Bielsko-Biała, sam zawodnik szuka też klubu w drugiej lidze niemieckiej.
Chałbiński: 95% dla Legii
Najpóźniej na początku przyszłego tygodnia napastnik Górnika Zabrze Michał Chałbiński przejdzie do Legii. Dyrektor sportowy Jacek Bednarz przedstawił piłkarzowi warunki kontraktu.
- Rzeczywiście, negocjujemy od kilku tygodni. Szansę na przejście do Legii oceniam na 95 procent - mówi najskuteczniejszy zawodnik klubu z Zabrza.
- Chciałbym w końcu zagrać o najwyższe cele, a do tej pory nie miałem takiej możliwości. Legia to zawsze wielkie wyzwanie - dodaje Chałbiński.
źródło: Fakt
A do naszej koncepcji niestety nie pasował,a szkoda bo za darmo był do wzięcia i chyba lepszy od Kosmalskiego.
Krzysztof Mikuła czeka na sygnał z Cracovii
PIŁKA NOŻNA. Cracovia odwołała mecz sparingowy z Lechem w Poznaniu, a co za tym idzie - nie doszło do testów napastnika Floty Świnoujście w krakowskim zespole.
Zamiast sparingu w Krakowie rozegrano wewnętrzny test mecz. Wśród testowanych zawodników nie było Mikuły, ponieważ z racji odległości, jaka dzieli Kraków i Świnoujście, nie zdążyłby dojechać na czas. Nieobecność Mikuły podczas sprawdzianów nie oznacza zamknięcia drogi do ekstraklasy.
- Nadal będziemy obserwować i poddawać sprawdzianom piłkarzy z niższych lig, w tym Mikułę. Jeśli spodoba się naszym trenerom, na pewno podejmiemy rozmowy z klubem - zapowiada Albin Mikulski, menedżer Cracovii.
Negocjacje z Flotą nie byłyby trudne, ponieważ Mikuła ma zgodę klubu na odejście.
- Jestem zdecydowanie otwarty na wyjazd - deklaruje Mikuła. - Bardzo chciałbym zagrać w takim klubie jak Cracovia. Liczę na to, że transfer dojdzie do skutku.
Piłkarz chce, by sprawa jego dalszej przyszłości wyjaśniła się w ciągu tygodnia. - Jeśli nie uda mi się przejść do silniejszego klubu, a z Flotą nie dogadam się w sprawie nowego kontraktu, prawdopodobnie skończę z futbolem - zapowiada Mikuła. - Cały czas mam zapewniony wyjazd do Szkocji, gdzie mógłbym podjąć pracę.
źródło: GW Szczecin
no to zonka mamy... Karwan? do Legii.. Chmiest? do Legii.. a teraz Chałbiński? do Legii.. ciekawy jestem kto do nas przyjdzie..
Szkoda tylko Karwana. Co do Chmiesta już wcześniej tu pisałem, że to będzie drugi Dawidowski. A Chałbiński? Nie rozśmieszajcie mnie - pomijam już fakt, że Cracovia się nim w ogóle nie interesowała, więc nie mogła Legia nam go sprzątnąć sprzed nosa. A za komentarz, wzorem Misia wkleję wypowiedź kibica Górnika:
[i]Bravo!Nareszcie pozbywamy się tego drewniaka,który wiecznie stoi na spalonym.Supersnajper,który w 24 meczach zdobył 9 bramek.Jak Legia chce coś zwojować z takimi zawodnikami jak Chałbiński,to ja mogę się tylko... cieszyć.Górnik i tak znajdzie sobie nowego snajpera,nigdy nie mieliśmy z tym problemów![/i]
Khalid mówisz, że G. Król nie, jak pojawił się pomysł ściągnięcia Chałbińskiego też były głosy krytyki a swoje zrobił w sezonie i poszedł do Legły!Każdy zawodnik jakiego tu nie podalibyśmy miałby swojich zwolenników i krytyków. Ja osobiście uważam że można podpisać z Królem kontrakt na 6 miesięcy. Bo jak dalej tak pójdzie to skończymy wogóle bez żadnego napastnika. A wszyscy doskonale wiedzą że Filipiak pieniędzy nie wyłoży na transfer! On osiągnoł już więcej na Cracovii niż zamierzał.
Jak odejdzie Bania to bedziemy mieli "napadziorów" w składzie Bojar, Szczota (Citko), Moskit (Nowak)...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)