Rewelacja!!! 4 lub 5 stycznia audiencja wyłączna Cracovii u Jana Pawła II!!! Poza tym, że będzie samolot dla vipów i sportowców z MKS Cracovia SSA innych szczegółów brak! Ludzie!!! Organizować się!!! Brać urlopy na pierwszy tydzień stycznia!!!Jedziemy!!! Z flagami!!! Cały świat nas zobaczy!!! Cracovia w Rzymie u Ojca Świętego!!!
-
-
Cracovia na audiencji u Papieża!!! Wszyscy do Rzymu!!! 4-5 stycznień 2005!!!
No to się chwali. Trza mu podziękować za to co powiedział Wiślakom.
Geopijatyk!
a Ty jedziesZ ?
pozdrowcie Papierza od Areczki :)
Gdymy zarabial z 2 tys zlotych to bym pojechal.
Skąd to info ?
Nic w mediach nie widziałem ...
Profesor dopiero dzisiaj poinformował media. Forum to najszybsze medium ;)
No to proponuję rozejrzeć się za jakimś najtańszym środkiem lokomocji i najtańszym hotelem. W sam raz czasu na dojście do siebie po Sylwku i Treningu Noworocznym.
Geopijatyk!
hmmm... z tego co wiem, ma byc coś organizowane...ale ciiiii......:D........a ja mam wtedy egzamin;-(
Proszę o szczegóły będzie coś organizowane dla kibiców ?
pociag specjalny ;)))
Nareszcie! To już był najwyższy czas. Cracovia gra w I lidze, jesteśmy w czołówce, czyli bez wstydu można pojechać do Papieża i zdać mu relację ze stanu klubu i prosić o błogosławieństwo na lata następne. Jan Paweł II to przecież jeden z najwybitniejszych ludzi żyjących obecnie na Ziemi i On jest kibicem Pasów!!!
To nas właśnie wyróżnia spośród innych klubów.
Kto ma możliwość niech jedzie z oficjelami i piłkarzami, ale dla tych co nie pojadą będzie b. ważne by ta oficjalna delegacja zaprezentowała się godnie i wystąpiła z klasą. Np. jaki dar wręczą Papieżowi, bo koszulka w pasy to moim zdaniem zbyt mało.
Nareszcie. Ta audiencja będzie bardzo ważnym wydarzeniem zarówno dla nas jak i dla samego papieża. Wspomnieniom nie będzie końca. Trzeba zaprezentować się jak najlepiej i pokazać papieżowi, że jesteśmy z nim, tak jak On zawsze jest z nami. Szkoda tylko, że tak mało czasu pozostało, bo można by coś porządnie zorganizować!
Brawo Nareszcie;-)
Niech Żyje Papież ,niech żyje Wielka CRACOVIA!!!! ;-)
Ja tylko mam nadzieje że nie znajdzie sie żaden szaleniec i nie zacznie na Pl.Św Pitera śpiewać ... chyba wiecie co i pisać nie trzeba
mi sie marzy by kiedys u nas na meczu był.......:>;-)
A ja powiem że jestem troszkę wkurzony że tak późno ta informacja została ujawniona, z tego względu że SKY EUROPE w listopadzie sprzedawał bilety lotnicze do Rzymu na okres styczeń-marzec po 1zł a powrotny po 79 zł (z opłatami 249 zł przelot w obie strony), stedy nawet Pokuś by pojechał ups. poleciał i nie wyskakiwałby każdemu że jest zarobasem skoro go stać na takie wyjazdy. Po za tym mniejsza ilość urolpów czy zwolnienia w szkole, i ostatnia kwestaia to czas przxejazdu 3 godziny w stosunku do ok 30 autokarem robi różnicę i to zajebistą!
Maku, Bart: no właśnie - z jednej strony, jaki prezent, z drugiej, żeby ktoś idąc przez miasto do Watykanu nie zaśpiewał 'Wisła to...'.
A może by tak w prezencie dla Papieża coś, na czym Jemu naprawdę by zależało? Bo sami wiecie, że prezentów i pomników to On nie potrzebuje...
Moim zdaniem takim prezentem mogłoby być podjęcie paru zobowiązań, przyjęcie pewnego honorowego kodeksu kibiców Cracovii.
Na pewno można wymienić trzy proste rzeczy:
- Cracovia nie stosuje przemocy
- Cracovia przeciwdziała nienawiści
- nasz jubileusz jest okazją do pokazania nowego oblicza nie tylko klubu, ale i jego fanów
Jak dotąd w tym temacie nikt nie żartuje... więc może by tak podyskutować o tych rzeczach na poważnie?
docent czego Ty sie naćpałeś ?
i to jest przykre dobrze chłopisko gada (docent), tylko że to jest kompletnie nierealne...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)