a dlaczemu oni u siebie grali w becikach?
-
-
CRACOVIA II
bo w niższych ligach dostosowuje sie gospodarz. więc pytanie winno brzmieć: dlaczego Garbarnia nie przyjechała w swych legendarnych strojach o kolorze... dwuznacznym ;)
4 dni później
najblizszy mecz w domu
24 maja Cracovia II - Clepardia Kraków 24 maja, 18:00
to już są wszystko mecze towarzyskie
1-0 dla Przeboju po karnym.
Ech szkoda będzie chłopaków na 5 ligową kopanine bo pastwiskach.
Byłam widziałam meczyk znacznie poniżej przeciętnej chyba chlopaki po Gali nie doszli jeszcze do siebie. Kilka ładnych interwencji Zachariasza i na tym koniec.
Karny słuszny dla Wolbromia, ale dla nas tez powinien być jeden.
Przegrali bo przegrali ale bardzo fajnie było :)
fajnie to bylo:))
pozdro dla mojego osobistego prywatnego ulubionego kierowcy za szalona jazde bez trzymanki:*
Cracovia II - Clepardia: 0-0
mecz marny, nie wiem czy wkleje fote bo nie bardzo jest co
zastanowie sie
Słabiuteńko. Rezerwa 1 ligowego Klubu nie ma prawa nie odsyłać tak słabej drużyny jak Klepaczka bez 5-i w worku (a do tego Clepardia w 10-e kończyła).
Heh a trzeba dodać, ze jest to pierwszy punkt na wiosnę Clepardii po tym jak w zimie odeszlo praktycznie pol zespolu...
Moze ktos sklad naszych rezerw wpisać?
e szkoda nawet ich wymieniać i wstydu im robić;)
Cracovia II- Clepardia 0:0
Niestety SuperStar Tatara nie poprowadzil druzyny do zwyciestwa :(:( , Zimon tez nie bardzo pomogl ale cos to sa przyszłosciowi zawodnicy a to jest przeciez IV liga.....
Zachariasz - Guzik, Baliga, Raś, Kozera - Zimoń - Karcz, Szlęzak, Sepioł, Gudz - Tatara
Na zmiany wchodzili: Płachno, Wirga i Waksmundzki
Najlepsi na boisku moim zdaniem Baliga i Zimoń.
Tomek ma 17 lat a na stoperze radził sobie jak wyjadacz. Chłopak jest niezwykle szybki, świetnie czyta grę i mam nadzieję że zrobi w Pasach karierę. Mielibyśmy wreszcie wychowanka w pierwszej drużynie...
Natomiast u Zimnego podobała mi się zadziorność i waleczność (zresztą jak zwykle). Do tego nie bał się uderzać. Dziś nic nie wpadło, ale on strzeli jeszcze parę bramek dla nas. Poza tym chyba uczy się dużo od Baranka. Często zagrywał niesygnalizowane piłki z tzw. "krótkiej nogi" i wygrywał wszystkie pojedynki główkowe.
Mecz z naszą przewagą ale chłopakom zabrakło cwaniactwa i doświadczenia. No i oczywiście trochę szczęścia bo parę razy było naprawdę blisko aby strzelić bramkę.
Szkoda, że od nowego sezonu będziemy oglądać chłopaków w okręgówce :(
Rafi - choć wiem, że to i tak nie jest klasa rozgrywkowa dla naszych rezerw, to jednak muszę Cię poprawić - nie "okręgówka", tylko nowoutworzona piąta liga
5 liga czy okręgówka...jakie to ma znaczenie skoro grać będą z Prodniczanką Skawinką Clepardią itp.
Cóż Klub nie przypilnował tematu rezerwy:(
Aston, dzięki za info.
Piąta liga - to brzmi dumnie ;)
Ale ale... żeby nie było więcej narzekania to zdradzę, że trener Stefan Białas już postawił przed rezerwami cel - awans do 4 ligi :)
Cra - Cra - Cracovia dwa!!
No ale jaki inny mógł postawić...;)
Alwernia-Cracovia 2-0, bramki 1 i 20 min.Obie bramki Józkowicz
Cracovia w składzie:
Zachariasz, Wirga (R.Waksmundzki), Raś, Baliga ( Madoń), Kozera (ż), Zimoń(ż), Sepioł, Szlęzak ( Guzik), Gudz, Karcz, Tatara.
Po błędzie Zimonia Cracovia już z pierwszej akcji meczu straciła bramkę. Druga padła po błędzie lewej strony obrony ( Kozera, Gudz) i dokładnym dośrodkowaniu na głowę Józkowicza. Piłka odbiła się od słupka i wpadła do bramki.
Cracovia jak zwykle dobrze grała do 16-nastki, a potem jakaś dziwna niemoc. Nie storzyła sobie ani jednej sytuacji strzeleckiej. Tatara zupełnie niewidoczny, poza ładnym strzałym z rzutu wolnego, minimalnie niecelnym. Najlepszy w Cracovii Baliga.Zmieniony z powodu kontuzji. Słabo Zimoń.
Alwernia wykorzystując swoje doświadczenie i cwaniactwo pozwalała Cracovii grać piłką, ale tak aby nie stwarzać sytuacji bramkowych.
W Alwernii gra Podsiadło, były zawodnik rezerw.
SACRA CRACOVIA
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)