To pokazuje, że przydałoby się nam chociaż pół napastnika. Obronę mamy jako tako poukładaną, gdyby w przodzie miec kogos kto czasem trafi to byłoby już dość przyzwoicie
-
-
CRACOVIA II
4 dni później
- Edytowany
Rezerwy przegrywają z ostatnia Wisła Sandomierz już 2-0! Weglug flashscore obie bramki w 7 min ( jednak zmieniło 4 i 6)
Wystrzelali się tydzień temu :(
3-1 🫣
.przegrywają ze spadkowiczem
To będzie tragiczny weekend w każdym meczu,rezerwy wpierdol,1 drużyna wpierdol i jeszcze jutro hokeiści 😒
Dostajemy w d..ę od ostatniej drużyny.
Wstyd !
Biznes. Głupio żeby drużyna Ojca Mateusza spadła.
Porażka z każdą rzeką jest zawsze wstydem!!!
GTS wieczysta też przegrywa, stalówka remis. Chyba azjatycka mafia macza tu palce
Albo buki 😜
7 dni później
cenne zwyciestwo z KS Wiązownica na wyjezdzie: 1:3
Dwa gole Budzika i jeden Strózia
Jeśli najlepsi w rezerwie to Budzik i Strozik to nie napawa to optymizmem.
a co w tym dziwnego, że na 4 poziomie zawodnicy z ekstraklasy wiodą prym?
Uważasz, że jak ktoś strzela bramkę to od razu jest najlepszy na boisku?
Nadajesz się na "eksperta" od ustalania 11 kolejki do C+
to była teza szaleńca. mnie by to nie zaskoczyło
- Edytowany
Ja odpowiadałem szaleńcowi, ale w sumie Wam obu. Fakt powinienem to oznaczyć @szaleniec#7356
[quote]#post1570755 Jeśli najlepsi w rezerwie to Budzik i Strozik to nie napawa to optymizmem.[/quote]
Budzik z takim doświadczeniem to nie dziwne że daje radę w 4 lidze a Struzik jeśli nie chce grać na tym poziomie tylko wyżej to musi się wyróżniać.
Strózik jeszcze nie jest stracony, mimo że sam go mocno krytykowałem. Lewandowski ostatnio przyznał, że uczył się nowych rzeczy w wieku 27, nawet 30 lat. Trzeba tylko chcieć... no i może też mieć od kogo się uczyć. Akurat od Budzika mógłby, od Konoplianki w sumie też.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)