dokładnie, żeby Wieczysta zagrała w PP ogólnopolskim musi wygrać PP małopolski.
-
-
CRACOVIA II
Połowa 1 drużyny na kwarantannie, a my mamy wspierać dwójkę. Bardzo dobrze, że nikogo z jedynki nie było.
racja mój błąd. jeszcze rozgrywki małopolskie trzeba wygrać
8 dni później
- Edytowany
III liga grupa IV
Orlęta Radzyń Podlaski - Cracovia II
sobota godz. 13;00
https://regiowyniki.pl/mecz/31734/Pilka_Nozna/Polska/3_Liga/
Przegrywamy: Orlęta - Cracovia 1-0 7 minuta
- Edytowany
1 - 1 :)
25 minuta
Michał Wiśniewski
Do przerwy wynik bez zmian .
66 minuta wynik nadal bez zmian. 1-1
90 minuta i bramka w plecy! 2:1 dla Orląt :(
Koniec! Porażka
Szkoda .:(
Może warto skorzystać z umiejętności wyróżniających się zawodników U-18 czy nawet U-17 Trenera Guji, która dzisiaj została wicemistrzem CLJ-tki. W niektórych klubach ekstraklasowych prawie cała kadra rezerw oparta jest na juniorach.
Rezerwy wygrały z mocnym podhalem 5-1
Białoński będzie się musiał wyżyć na owcy.
Fajny mecz w wykonaniu naszych rezerw... Bardzo dobry mecz zagral Wisniewski.. zreszta malo kiedy ten chlopak gra slabo...
Jedna tylko uwaga... Wiem ze ktos w swieto jedzie.. kameruje ... pracuje ... ale na milosc boska jak mozna caly czas chrzakac wciagac gile pluc i znow chrzakac charkac ... przeciez dwa razy mi sie prawie ulalo... no swinia to jest malo powiedziane...
Lucek zagrał cały mecz i nawet bramkę strzelił, brawo!
[quote='Rock' pid='1460397' dateline='1605105991']
Białoński będzie się musiał wyżyć na owcy.
[/quote]
Może wziąć ze sobą smudę, ostatnio tam zagląda i chodzą plotki że ma zasiąść za sterami Podhala.
Chciałbym zauważyć, że w tej rundzie Cracovia II rozegrała 6 meczów u siebie (bilans: 4z-0r-2p), a 12 na wyjeździe (1-3-8).
Do końca rundy pozostały 2 mecze do rozegrania -w następnej kolejce Stal Stalowa Wola u siebie (w tabeli rywal w okolicach Podhala) i , również u siebie, zaległy mecz z wiceliderem Sokołem Sieniawa.
[quote='jarkos_' pid='1460415' dateline='1605112732']
Do końca rundy pozostały 2 mecze do rozegrania -w następnej kolejce Stal Stalowa Wola u siebie
[/quote]
Biedny Gargamel w rozterce pewnie..;)
[quote='tcf' pid='1460465' dateline='1605176579']
[quote='jarkos_' pid='1460415' dateline='1605112732']
Do końca rundy pozostały 2 mecze do rozegrania -w następnej kolejce Stal Stalowa Wola u siebie
[/quote]
Biedny Gargamel w rozterce pewnie..;)
[/quote]
Ano ::) tym meczu tylko remis!! ::)
Ban dla tego pana.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!