dokładnie, żeby Wieczysta zagrała w PP ogólnopolskim musi wygrać PP małopolski.
-
-
CRACOVIA II
Połowa 1 drużyny na kwarantannie, a my mamy wspierać dwójkę. Bardzo dobrze, że nikogo z jedynki nie było.
racja mój błąd. jeszcze rozgrywki małopolskie trzeba wygrać
8 dni później
- Edytowany
III liga grupa IV
Orlęta Radzyń Podlaski - Cracovia II
sobota godz. 13;00
https://regiowyniki.pl/mecz/31734/Pilka_Nozna/Polska/3_Liga/
Przegrywamy: Orlęta - Cracovia 1-0 7 minuta
- Edytowany
1 - 1 :)
25 minuta
Michał Wiśniewski
Do przerwy wynik bez zmian .
66 minuta wynik nadal bez zmian. 1-1
90 minuta i bramka w plecy! 2:1 dla Orląt :(
Koniec! Porażka
Szkoda .:(
Może warto skorzystać z umiejętności wyróżniających się zawodników U-18 czy nawet U-17 Trenera Guji, która dzisiaj została wicemistrzem CLJ-tki. W niektórych klubach ekstraklasowych prawie cała kadra rezerw oparta jest na juniorach.
Rezerwy wygrały z mocnym podhalem 5-1
Białoński będzie się musiał wyżyć na owcy.
Fajny mecz w wykonaniu naszych rezerw... Bardzo dobry mecz zagral Wisniewski.. zreszta malo kiedy ten chlopak gra slabo...
Jedna tylko uwaga... Wiem ze ktos w swieto jedzie.. kameruje ... pracuje ... ale na milosc boska jak mozna caly czas chrzakac wciagac gile pluc i znow chrzakac charkac ... przeciez dwa razy mi sie prawie ulalo... no swinia to jest malo powiedziane...
Lucek zagrał cały mecz i nawet bramkę strzelił, brawo!
[quote='Rock' pid='1460397' dateline='1605105991']
Białoński będzie się musiał wyżyć na owcy.
[/quote]
Może wziąć ze sobą smudę, ostatnio tam zagląda i chodzą plotki że ma zasiąść za sterami Podhala.
Chciałbym zauważyć, że w tej rundzie Cracovia II rozegrała 6 meczów u siebie (bilans: 4z-0r-2p), a 12 na wyjeździe (1-3-8).
Do końca rundy pozostały 2 mecze do rozegrania -w następnej kolejce Stal Stalowa Wola u siebie (w tabeli rywal w okolicach Podhala) i , również u siebie, zaległy mecz z wiceliderem Sokołem Sieniawa.
[quote='jarkos_' pid='1460415' dateline='1605112732']
Do końca rundy pozostały 2 mecze do rozegrania -w następnej kolejce Stal Stalowa Wola u siebie
[/quote]
Biedny Gargamel w rozterce pewnie..;)
[quote='tcf' pid='1460465' dateline='1605176579']
[quote='jarkos_' pid='1460415' dateline='1605112732']
Do końca rundy pozostały 2 mecze do rozegrania -w następnej kolejce Stal Stalowa Wola u siebie
[/quote]
Biedny Gargamel w rozterce pewnie..;)
[/quote]
Ano ::) tym meczu tylko remis!! ::)
Ban dla tego pana.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (7 użytkowników)
Malak, Niewidoczni (1), Goście (5)