a ja jestem niesamowicie dumny
wspaniała drużyna
bardzo dobry wynik dla nas.
wspaniale.
-
-
JESTEM DUMNY CZYLI PO TSW-KSC
o kurde - widzę, że mój tekst był moderowany - świadomie pisałem Wisły z małej litery, a wyszły duże;)))
Gratulacje z Gdyni ! Naprawde extra mecz, szkoda, że wyrzucił Wam Bastera bo kto wie... Do zobaczenia na CRACOVIA - Gts na wiosne !
Wielka Triada !
JESTEM DUMNY JESTEM DUMNY JESTEM DUMNY BYLI PASIAŚCI JAK NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z wielką satysfakcją oglądałem ten mecz !!!
Oprócz wspaniałej postawy naszych piłkarzy rzucała sie w oczy jeszcze jedna rzecz:
PŁACZLIWE PYSKI SZYMKOWIAKA , ŻURAWSKIEGO I FRANKOWSKIEGO.
Świetnie wyłapywały ich histeryczne zachowania kamery Canal+.
Po każdej nieudanej akcji, faulu czy ostrym starciu kolesie robili miny bliskie płaczu.
Można było mieć wrażenie że przeżywają głęboką depresje !!!
Ktoś jeszcze zwrócił na to uwagę???
Gratulacje dla naszych, upadł mit wielkiej Wsiły, nawet panienkom czarni nie pomogli - tzn. pomogli ale wygrać nie wygrali, w typerze stawiałem na remis - ale sądziłem że będzie bramkowy, powiem tyle że w pierwszej połowi zwłaszcza w pierwszych 20 minutach Wisłą nie istniała, potem jeszcze jedna akcja piękna była - jakieś 8-10 podań z klepy zakończonych strzałem na bramkę, niestyety nie weszło. Po usunięciu Bastera z boiska nasi zrobili WSZYSTKO co mogli by dowieźć ten wynik do końca. Grając praktycznie całą połowę 10 na 11 gwiazdorów - jest to najlepszy wynik jaki mogli osiągnąć. Bardzo szczere: DZIĘKUJĘ! Tyle lat na to czekaliśmy i nie zawiedliśmy się. Dziękujemy. Oby sytuacje derbowe z czasów Adamusa nigdy nie powróciły. Baletów część następną czas zacząć :)
Oczywiście wypowiadał się Dem :)
Aha, no i moment kiedy szymkowiak pokazuje palcem sędziemu :
>>>to ten mnie sfaulował <<<
Typowe zachowanie konfidenta, wychodzi słoma z butów !!!
Jestem potwornie szczęśliwy z wyniku i niezwykle dumny z gry oraz postawy naszych zawodników w dzisiejszym meczu. Pokazali, że potrafią świetnie grać w piłkę i przede wszystkim walczyć. Napędzili stracha Wiśle, nie ma co. Było super!!!
Dodaj Tomek - ze łzami w oczach!!!!
Tak, to prawda...
Histeryczne reakcje pseudo-gwiazdorów z Reymonta...
Ciemność widzę, ciemność....
:-)))))))))))))))))))
A niech płaczą gwiazdorzy niech pod*** i tak im to nic nie pomogło!!! Tylko Pasy!!!
wyjeb**ło ich Dynamo a teraz remis z nami :))
Oj bedzie sie u nich teraz działo oj bedzie
Jestem bardzo dumny, niesamowicie szczesliwy... Cos pieknego, po raz pierwszy w zyciu przezywalem derbowe emocje i zapamietam je bardzo milo... Nasi dali z siebie wszystko a wisla nie poradziła sobie z nami grając w przewadze... DZIEKUJE CHLOPAKI DZIEKUJE TRENERZE to bylo wspaniale !!
Derby są nasze, Cracovio deeeeeeeeerby są nasze, deeeeeeeeeeerby sa naaaasze , Craaaaaaaaaaaaaaaaaacovio derby są nasze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CRACOVIO MA TYŚ DUMĄ MEGO MIASTA!!!!!!!!!!!!
Wielkie dzieki!!!!
W tych warunkach chłopaki grali jak trza. Szymkowiak to jest wzorzec symulanta i płaczka. A papa Kasperczak ma już najlepsze lata za sobą, Bez dwóch zdań, Stawowy udowodnił w tym meczu że jest lepszy.
Jestem dumny, bo dzięki naszym chłopakom jesteśmy dziś zwycięzcy! Zarazem wstyd mi, że w tak pięknym mieście, po drugiej stronie Błoń, jest drużyna, która nie potrafi uczciwie podjąć walki...
Ja napisze krótko....DZIĘKUJE !!!Jestem szczęśliwy......
STARY PROKOCIM - HEJ HEJ CRACOVIA !!!
Jest pięknie,nasza drużyna jest bardzo perspektywiczna.BRAWOOO
no to ja tez jestem dumny
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)