Jak ktoś będzie miał jakieś informacje o dzisiejszym spotkaniu to proszę je podać. Wszak wczorajsza decyzja PZPNu to jeszcze nie wszystko.
-
-
Policja - Wojewoda - wiadomo coś?
Jeżeli policja zwiślica zamknie nam stadion Cracovii to jest tylko pozorne dla NICH dobre rozwiązanie bo:
1.Niektórzy jednak na meczu sobie pokrzyczą,wyszumią się ,a tak pójdą na "wrogie" osiedla i ktoś znów w morde dostanie.
2.Cierpią na tym tylko zwykli piknikowcy,szalikowcy,opravcy.
3.Zauważyłem,ze policja ZAWSZE staje się jakoś mącić przy stadionie Pasów i do czego to prowadzi - pały darzone sa coraz większą nienawiscią ,ale moze im o to chodzi.
Panowie w niebieskich mundurkach nie tędy droga , stale próbujecie nas gnoić,szmacić w imię tego ,że będzie coraz bardziej spokojnie j na ulicach, a tu jest odwrotnie i jest coraz gorzej.
[b]Każdy ponosi jakąś wine ,ale WY największą!!!!!!![/b]
Spotkanie już się zakończyło. W skrócie wygląda to tak: jeszcze jeden wybryk i mamy POZAMIATANE! Pozamiatane po całości m.in. odebrana zgoda na organizację impres masowych (koniec meczów na Cracovii) i odstrzelony prezes Misior.
ZERO ZADYM NA STADIONACH (U SIEBIE I NA WYJEŹDZIE)!!!
CRACOVIA NON STOP!
Wszyscy kumaci mają świadomość powagi sytuacji, ale czy tych kilkudziesięciu ciężkomyślących też. Niestety wątpie! Ale obym się mylił.
Mam takie same odczucia jak stary kibol. Obyśmy się mylili.
nawet sobie nie wobrażacie,jak ja się teraz boje o maszą Świętą ziemie....
Ps.Gdyby zamkneli stadion to by i tak nic nie dało . Najbardziej ucierpielibyśmy My zwykli kibice....
Pierwszy raz kiedy bardziej drżę o postawę "kibiców" niż o wynik meczu. Paranoja!!!
może nowy TYPER: tym razem nie o wyniki chodzi a odpowiedź na pytanie "czy uda się nam rozegrać wszystkie mecze u siebie?"
sorry ale dopadł mnie nastrój czarnego humoru - bo chwilami ręce i nogi opadają:(:(:(
jedna zadyma i koniec meczów na Cracovii...
czarno to widze, mozemy tylko blagac tych idiotow zeby jednak mimo wszytsko sie opamietali... ;/
"odstrzelony prezes Misior" - o co chodzi? czy ktos moglby to sprecyzowac?
Panowie - prawda jest taka. Do pasów "przeszlo" kibicowac wielu młodych bandytów (sam znam kilku, którzy niedawno byli za psami) i będzie z nimi ciężko. Trzeba coś zrobić - nie wiem co.
A po drugie to i na Ruchu i w Hucie policja działała bez sensu lub prowokacyjnie. Oni tez muszą zrozuieć co to jest prewencja - choćby demonstarcja siły!
Kurde, jakoś nie wierzę, że kibole innych drużyn się nie dowiedzieli i nie będą nas prowokować na wyjazdach - dramat :-(
Niestety - może komuś się kojarzyć - ale .... wraz z "uszczelnieniem stadionu" SZYBKA WYMIANA I WERYFIKACJA IDENTYFIKATORÓW...i to niemal jak za tamtej komuny - 2 "poręczycieli" spośród tych którzy wcześniej je otrzymali, których dane byłyby też w bazie Klubu .... być może dopiero w przerwie rozgrywek to by się udało :(:(:(
Wszyscy zdajemy sobie sprawę, że zawiasy PZPNu i policji to raczej nie są żarty, dlatego już teraz - na wypadek ewentualnych problemów, oprócz oczywiście unikania wszelkich "stadionowych problemów", można zwrócić uwagę na takie np. rzeczy:
"Jagiellonia szykuje się na Cracovie 03.09.2003 !!! (0) Żubr (2003.08.22 17:06)
Tak wam spuścimy bęcki że nas popamietacie ! I jeszcze wam stadion zamkna za recydywę ! Hahahahaha"
http://sport.wp.pl/opinie.html?wid=1366475&OID=2268895&wid=1366475&kat=1744
-----------------------------------------------------------------------------------------
Bezrozumne chamy niech bujają garba na drugą stronę błoń!!!! KSC
-----------------------------------------------------------------------------------------
dokladnie!
kazda strona bedzie darzyla do bojki
szczegolnie jaga i pogon (w szczecinie YF moze sie pokazac)
a niech po jakim meczu zawita gts w 3 samochodach i bedzie lekkie spiecie
teraz trzeba bedzie miec ostudzone glowy na kazdym meczu bo jak ne ... to d.u.p.a
[img]http://baza9.w.interia.pl/die.jpg[/img]
nie wierzę w cuda ...
jestem pesymistą w temacie dalszych gier na Kałuży ...
:-(((
i po tym co zrobił dla klubu nie wyobrażam sobie Cracovii bez Pawła Misiora jako Prezesa ...
takie rozwiązanie równało by się Basztowa 2 ...
smutno mi ...
Robert , nie jest najgorzej,pamiętasz te czasy co na wszystko brakowało,wody nie było,prądu. A teraz jest super nie ma długu ,jest ekstra!
Bedzie dobrze wcześniej czy później!
[b]HEJ HEJ CRACOVIA[/b]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)