Heh. W końcu pojawiła się fala krytykantów....Wcześniej głosy krytyczne były śladowe....Dziwnie to falowo wyglada, że po skończonej dyskusji wszyscy niezadowoleni zabierają głos....Jednak w przypadku każdego utworu muzycznego tak musi być - nie będzie się każdemu podobał. W tym przypadku jakieś 90% kibiców opowiedziało się za hymnem, więc moim zsdaniem nic nie stoi na przeszkodzie by został opublikowany.....
-
-
Czy podobał się Wam hymn Maleńczuka ?
Pamiętaj Ze Jestes Z Krakowa !!
Pamiętaj Masz To We Krwi!!
Pamiętaj Te Swięte Slowa Nigdy Nie Zejde Na "PSY"
Hymn super!
TAK TRZYMAĆ!
P.S. Pan Maleńczuk, o nieposzlakowanej opinii, jest z Krakowa?
:)))
Cóż za poeta!
:))))
Piotruś powiedz forum PAPA ..bo zaczynasz irytować... :)
Tak jest z Krakowa, z Kozłówka...
Wiadomość zmieniona (08-10-04 01:50)
Piotruś, piotruś, piotruś - czyżby brak zwycięstw w ostatnim czasie tak cię panie aspirancie zmęczył, że na kozetce doszliście z psycholem wspólnie do wniosku, ze musisz odreagować na Naszym Forum?
"A ta Panie, ta jak jej tam <...> jest z Krakowa?"
"Eeeeee skąd, u nas, Panie, to takie czerwone by się nie uchowały, chyba że na komendzie na milicji!"
Piotruś napisał:
> Pamiętaj Te Swięte Slowa Nigdy Nie Zejde Na "PSY"
Dowartościowujecie się. Nie tylko zwyczajnie "na psy". Nie wiesz co to znaczy? CZEMU WIŚLACY DRODZY BIERZECIE TO DO SIEBIE?
Nie znacie idiomów?
Ech, wszystko Wam sie kojarzy...
Do Związku Kynologicznego już się w związku z tym zapisaliście?
> Hymn super!
> TAK TRZYMAĆ!
Też tak uważam.
> P.S. Pan Maleńczuk, o nieposzlakowanej opinii, jest z Krakowa?
A jakież ma to znaczenie? Jest równie krakowski jak Sikorowski (tylko mniej obciachowy :-))
> Cóż za poeta! :))))
Tak, poetą jest pełną gębą. I to świetnym. No, chyba, że dla kogoś poezja skończyła się na lekturach z podstawówki. I do tego jest facetem z jajami. To nie Daniec na szczęście. I TO WAS BOLI.
Można się z nim zgadzać lub nie. Znam go jeszcze od czasów jego grania na ulicach. Nie zgadzam się z nim w bardzo wielu sprawach. Wiele mnie w nim drażni. ALE TO JEST KTOŚ. Ma charakter, jest odważny, ma swoje zdanie i nie zmienia go w zależności od powiewów wiatru. Za to go szanuję (w przeciwieństwie do GTS-u przemalowywanego pospiesznie na TS).
[b]Klarosku,[/b]
Kapuję, że jesteś z Cegielnianej. --> Muszę Cię zmartwić! Nawet w 1945-tym byłbyś uznany za wiochersa przez inteligentów z Cracovii....
I nie muszę niczego odreagowywać - ja Was lubię. :))))))))))))))))))))))))
[b]Kobian,[/b]
Ten twój ulubieniec, który przypomina żebyście nie zapomnieli, że jesteście "Z Krakowa !!
Pamiętaj Masz To We Krwi!!
Pamiętaj Te Swięte Slowa Nigdy Nie Zejde Na "PSY""
to aby nie jest ze ZłotoRYI?
Piotrusiu z zamku (z piasku?) - czy ty myślisz, że IP wskazuje adres zamieszkania?
A zresztą niech ci będzie.
W czasach "inteligentów z Cracovii" - to jeszcze nie było "wiochersów" - ani internetu pod strzechą - wobec powyższego nie zgrywa mi się ta sprzeczność.
Natomiast jeśli chodzi ci zwierzaczku o moje pochodzenie, to miejsce mojego dorastania jest położone w odległości 7 minut piechotą od Rynku Gł. (i od 4 pokoleń tam - my "wiochersy" się lęgniemy).
A ty skąd zapodajesz - z Czarnej Wsi?
Czy może ktoś wreszcie palnąć bana temu piotrusiowi - miałkość dyskusji w jaką wpadłem z tym kimś już mnie przeraża.
Dobra, idę do innych tematów - piotruś zapewne czeka z jakimś intelygientnym pościkiem
Klaros, niniejszym zostajeesz moim idolem.
:))))
Piotrus chcialby cos dogryzc, ale za ch.uj.a nie daje rady. coz, w Szczytnie nie ucza literatury.
Czy przed meczem z Polonią będzie można kupić krążek z hymnem Maleńczuka? Proszę o info.
Olewać ubeków!
Wiadomość zmieniona (08-10-04 08:24)
Monday widzisz, że się staram, ale czasem nie mogę. To tak jak z Basterkiem, nie można się opanować, kiedy ktoś Cię atakuje.
Piotruś - ciotuniu droga, idolem to ja chętnie zostanę, ale nie dla takich przedszkolaków jak ty.
Wypowiedz swoje zdanie na temat hymnu i znikaj. To jest taki temat, o ile zauważyłeś.
Monday - podobno w krążek z Hymnem Maleńczuka ma byc dołączony do najnowszego numeru "Pasów" ( który możliwe że wyjdzie przed meczem z Polonią)
Dzięki za info.
Niby krążek ma być dołączony do "Pasów" ale to nie jest pewne.
Ktoś już to chyba tu pisał - ale jeszcze raz:
skoro ma być krążek, t może obok Maleńczuka dać kilka innych
"Cracoviackich" rzeczy?
(parę piosenek Makino, przedwojenne "Hasłem naszym jest Cracovii chwała"...)
tyle, że to wchodzi w grę, jeśli krążek będzie później (za 2 tygodnie?)
Bo jeśli ma być na Polonię, to na nic oprócz Maleńczuka nei ma czasu.
Mi sie podoba ale z kad mozna go sciagnac??
Ja w swojej Pasiastej kolekcji mp3 posiadam na razie :
"Pasiaste Serce"
"Hymn Makina(Cracovia kochany klubie nasz)"
"Święta Wojna" Makina
Doping "Kocham tylko Ją"
Hymn Maleńczuka bez podkładu
i pare piosenek Arki, Lecha i Polonii
Wszystkich utworów mam 10
Zrobila by się z tego niezła płytka
Jakby ktoś chciał ściągnąć to chyba wszystkie utwory są na stronach :
[url=http://www.cracovia.strefa.pl]Tutaj[/url]
i [url=http://www.e-lech.com]Tutaj[/url]
Wiadomość zmieniona (09-10-04 15:03)
JeyJey dajnormalnie linki bo to tutaj i tutaj nie dziala
Już diała ;)
Mialem maly błąd
JeyJey ale tego "Doping Kocham tylko Ją" nie moge znalezc moglbys dac jakis link do tego pliku
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)