j.w.
-
-
Odcinamy Sie Od WAS..
Popieram!!!!!!!!!!
POPIERAM :)
...zastanawiam się jednak czy tędy droga :) ?
Czy nie lepiej zwiększyć kontrolę we własnym gronie - fanów PASÓW - niż izolować cześć naszych FANATICS? Zostawieni sami sobie nie zrobią nic dobrego dla klubu, kontrolowani - może...
CRACOVIA ponad PODZIAŁAMI :)!
odcinamy się! - to łatwo powiedzieć i jest to dosyć puste stwierdzenie {tutaj przyznaję rację Brajtowi}
takie wirtualne odcięcie się nic nie daje, wciąż uważam, że coś z tym problemem da się zrobić, co więcej, jestem pewien, że ten problem zostanie rozwiązany - w końcu udało się Lechowi, udało się Arce, udało się wielu innym to dlaczego nam miałoby się nie udać. i żeby rozwiązać problem zadym na stadionie (bo chyba o tym tu rozmawiamy) nie trzeba się wcale ostentacyjnie "odcinać".
niemniej jednak uważam, że cała ta sprawa jest dla mnie bardzo przykra. podobnie jak Misior, częściowo przynajmniej już "nie ufam" a ufałem. daleki jestem od potępienia chuliganów ogółem, potępiam tych konkretnych gości, którzy niepotrzebnie dymili. unikam kategorycznych stwierdzeń typu "odcinamy się", bo nie dysponuję pełną informacją o tych zdarzeniach .
Ja również, bez względu na to czy jest to wirtualne czy też nie.
Ja chcialbym zapytac re_morsa czy zna stanowisko JG w tej calej sprawie? jest tak to bylbym wdzieczny za przyblizenie go...
No Remorse ostatnio milczy, a ja też bym chciał, żeby zadeklarował się, co chce zrobić z faną promującą nienawiść. Może czas byłoby się cofnąć panie NR o pół kroku i jej nie wywieszać? Rozumiem, że wiele pasiastego serca w nią włożyłeś, ale to już nie jest dowcip w rodzaju ”Nigdy nie zejdziemy na PSY” tylko zwykła nienawiść.
K.
A może zmieńmy tytuł wątku z "odcinamy się..." na "Jak ustanowić porządek na Ziemii Świętej??"
Dla mnie:
1. Przy wejściu identyfikator lub dowód w zastaw.
2. Nie ma warunków to nie przyjmujemy obcych.
3. Ktoś musi zacząć rozmawiać z młodymi niewyszumiałymi i nauczyć ich jakiegoś kodeksu.
4. To klub powinien prowadzić te działania, bo na nic to wszystko jak będzie z boku tylko patrzył.
wcale no_remorse tak nie milczy, ja kojarze jego wczorajszy wpis ok 20:00 w temacie derbów w Tarnowie... więc może trwają jeszcze jakies uzgodnienia i dopiero się dowiemy wersji naszych HOOLS
Z młodymi niewyszumianymi to rozmowa nic nie da, i dlatego miedzy innymi potrzebni są nasi HOOLS, którzy mają wzbudzać szacunek u małolatów, i pokazać im co wolno a czego nie.
Obcych musimy przyjmować, więc warunki muszą być.
Porządek musi być..
jestem pewien, że no_remorse nie o TO chodziło..
jak jednak nazwać jego hasło w kontekście ostatniego wydarzenia?
to nie tylko potwornie przykry zbieg okoliczności..
to zależność..
niestety..
pzdrw
heh..witam, wstalem dopiero (mialem nocke)
Padlo tu pytanie w moja strone, czy jade do Radomska??
Otoz nie jade, z 1 prozaicznego powodu, nie mam z kim jechac, poniewaz z mojej dzielnicy jada 2 autokary uzbrojone po brzegi, przygotowane na rzekome starcie z Widzewem, a ja w takich imprezach udzialu nie biore, a sam nie pojade, ani z gromadą obcych ludzi, bo to watpliwa przyjemnosc, poza tym wypowiadalem sie juz w tym temacie kilka razy, jak bylem mlodszy to jezdzilem po Dębicach i innych wiochach, i wtedy mnie to rajcowało, teraz nie, chcialbym jechac z kulturką, auobusem, moze nie wypelnionym staruszkami, ale tez nie pełnym zbrojnych po zęby alkoholikow :D, bo naprawde wyjazd nie stanowi dal mnie zadnego problemu, mama mnie nie bedzie zatrzymywac (nie te lata), a pieniadze tez sie znajdą..wiec problem jest gdzie indziej..
pozdrawiam..
Milo z wiekszosc z Was czaji, o co mi chodzilo z tym tematem :D
poczekajamy na wypowiedz samego no_remorsa
P.S. Sorki za moj blad w Twoim nicku kilka postow wyzej...
Popieram
dlaczego nie możemy zorganizowac własnego autokaru z netfanami, którzy nie jeżdżą z kosami i siekierami a jednocześnie nie boją się, że po drodze jakaś ekipa podpali im autobus, przetnie opony, wjedzie do środka i zamorduje..?
pytanie retoryczne..
Wojtek20, pełne poparcie.. nawet nie chcę mysleć co przygotowało na wyjazd moje osiedle..
pzdrw
Jest autokar Koła Sympatyków !!! Czego ci trzeba więcej ???
Ostatnio po raz kolejny ucierpiał wizerunek klubu i trzeba to jakoś naprawić, co nie będzie wcale takie łatwe. Najpierw ta zadyma na meczu, a niedawno morderstwo. Jest to krótko mówiąc przerażające i rzygac sie chce na to wszystko. Same słowa ODCINAMY SIĘ nic nie dadzą, jeżeli nie będzie konkretnych działań. Tutaj trzeba stopniowo eliminować osobników działających na szkodę klubu (bezwzględny zakaz stadionowy). Przestańmy też z rozsiewaniem nienawiści poprzez chociażby flagi, o których napisano w dzisiejszym Dzienniku Polskim (kolejna dobra opinia na nasz temat). Wspaniale prezentuje się flaga ŚWIĘTA WOJNA NIECH TRWA AŻ DO ŚMIERCI OSTATNIEGO PSA rozwieszona koło flagi OJCZE ŚWIĘTY POZDRAWIA CIĘ TWOJA CRACOVIA (bez komentarza). Ja też nie lubię Wisły ale bez przesady. Nie dość, że piszą o tym w Gazetach krytykując prezesa Misiora, że na to pozwala, to jeszcze wszyscy się śmieją, że mamy jakiś kompleks (tak faktycznie wygląda).
kolezko wypisujacy co to twoje osiedle nie przygotowalo na wyjazd do radomska-zadzwon na policje moze nagrode zgarniesz....................p-s- a kto wam powiedzial ze na strusia to byla robota gangu??? ps2-kto oczekuje potepienia awantury na ruchu od hooligans???............................ps3- pojedzcie chlopaki na wyjazd kiedys bez tych BANDYTOW to sie przekonacie ile macie odwagi bo pewnie nie wiecie ze w innych miastach tez sa chuligani i nie koniecznie beda was witac chlebem i sola.............................
no_remorse - wypowiedz się w sprawie flagi.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)