ale tylko wtedy gdy dotyczy to samej wyborczej .Ja przestaje kupować tego stronniczego szmatławca - dlaczego tak póżno ?
-
-
Wyborcza - ponoć walczy z korupcja
chyba wszystkim ten sobotni mecz się udzielił. zależy od dziennikarzy, ja akurat uważam, że poniedziałkowa relacja najlepsza była w Wyborce(chociaż dzisiaj trochę przegieli). Nie ufam Krakowskiej i Dziennikowi.........
Olewajmy Wybiórczą!
Nigdy nie lubilem tej gazety ale po tym jak opisala parade pedalow nie znosze jej. Poza tym jest stronnicza wszyscy tam sa chyba za gietesem.
masz rację Yankes.. w Wyborczej wszyscy są za gts-em.. ;)
napisał "chyba"
że sie myli to jasne - ale co tekstem red. WK?? też masz takie zdanie jak WK?
a czemu niby RoMan ma odpowiadac za teksty innych dziennikarzy? bez jaj, kazdy pisze na swoj rachunek i sam sie ze swych tekstow tlumaczy.
dlaczego odpowiadać "za"??
ciekawy jestem jego opinii
tyle
Wiadomość zmieniona (25-05-04 12:31)
O Ro Man skoro jestes to powiedz jak wyglada rozklad sil.
To co Ro Man napisze na forum nie ma znaczenia.
Znaczenie może mieć to co napisze oficjalnie - jeśli napisze.
RoMAn jednak Twoj redakcyjny kolega zachowal sie wyjatkowo k...o broni zlodzieja atakujac okradzionych. Nerwy Misiora poscily ale po szwindlu co moze klub pare milionow w przypadku jak nie wejdziemy kosztowac. Szwindel byl golym okiem widoczny. Kordyl zreszta tym sie nie interesuje wyraznie cieszy go ze moze wrogiemu klubowi dolozyc. Pismak z niego nie dziennikarz
Spiskowa teoria dziejów święci triumfy na tym forum w ostatnich czasach. Dziennikarze "GW", "Dziennika Polskiego", czy "Krakowskiej" to fachowcy, którzy widzieli już niejeden mecz i niejeden przekręt i podchodzą do wszystkiego z dystansem. Trudno im coś wmówić, mają zasadę sprawdzania wszystkich i wszystkiego, a na uzyskane niusy szukają potwierdzenia w innych źródłach.
Jeśli chodzi o Waldemara Kordyla i Michała Białońskiego z "GW" ręczę za ich profesjonalizm, z którym wielokrotnie miałem do czynienia. Na pewno w staraniach Cracovii o awans do ekstraklasy są życzliwymi recenzentami poczynań piłkarzy, działaczy i klubu. Nie mogą jednak p[ozostać obojętni na ewidentne przykłady łamania dobrych obyczajów, i poniżania rywali oraz sędziów.
Dla mnie prywatnie cała dziennikarska brać jest zbyt politycznie poprawna, lubi ludzi mówiących okrągłe zdania, i komunikatywnych.
Długo zastanawiałem się nad słowami prof. Filipiaka, które usłyszałem na konferencji prasowej, i rozumiem go. Nic strasznego i obrazoburczego nie powiedział, stanął w obronie postawy piłkarzy, która jego zdaniem została zniweczona działaniami sędziego.
Natomiast wyzwiska prezesa Misiora do sędziego, oraz jego agresywna postawa w obecności połowy ludzi na stadionie, oraz mediów była niepotrzebna i szkodliwa dla klubu.
Myślę, że prezesem się jest zawsze i w każdej sytuacji, nawet w kiblu.
Nawet wtedy gdy awans wymyka się z rąk.
a ja nadal będę kupował Wyborczą... bo w zalewie codziennej prasy tylko ta gazeta nie przedstawia bełkotu tylko rzeczowo przekazuje treści... nie zapominajcie że w Pasiastym squadzie GW oprócz RoMana jest jeszcze Klima... i zdaje się jakaś koleżanka... i Panowie... postawcie sie obiektywnie na miejscu Kordyla... tyle w temacie...
konstatacja, iż awans wymyka się nam z rąk to chyba przejaw czarnowidztwa lub miopii....
ceterum censeo cotidianem curvarum , qui nostram linguae GW apellantur, delendam esse
"postawcie sie obiektywnie na miejscu Kordyla..."
Dementor. postawiłem sie od razu.
jego KOMENTARZ jaki był, każdy moze przeczytać
poucza co powinii zrobić a czego nie powinni Filipiak i Misior
brak słów
nie musiał pisać komentarza
zrobił to
tyle w temacie WK
Dementor ...
bluźnisz ...
ja tam wole Rzeczpospolita..
branta:
[i]Dziennikarze "GW" [...] to fachowcy, którzy widzieli już niejeden mecz i niejeden przekręt i podchodzą do wszystkiego z dystansem. Trudno im coś wmówić, mają zasadę sprawdzania wszystkich i wszystkiego, a na uzyskane niusy szukają potwierdzenia w innych źródłach.[/i]
Haha, nie rozśmieszaj mnie branta. Zwłaszcza Kordyl, który powiela kłamstwa Baniaka nie zadając sobie najmniejszego trudu żeby te bzdury zweryfikować.
A przecież mógłby to zrobić z dziecinną łatwością. Zbyt dużo postronnych osób obserwowało każdy Baniakowy krok.
Wiadomość zmieniona (26-05-04 01:08)
czytanie ze zrozumieniem nie wszystkim tu wychodzi...
czy ja napisałem że popieram to co Kordyl napisał ???
opis meczu - ok, komentarz - jak przystało na psiaka... jakby ktoś sie obiektywnie postawił na jego miejscu... to by zauważył że jako psiak dowalił Pasom po całości... i to nie tyle kibicom, co menadżerom klubu...
ja jakbym był dziennikarzem... to za każdym razem gdybym mógł jakoś dowalić GTSowi zrobiłbym to samo... oczywiście nie przekręcając faktów w opisie meczu, ale w komentarzu... ale cóż... ja nie jestem dziennikarzem... pewnie nigdy nie będę... i na pewne sprawy nie potrafiłbym inaczej patrzeć niż z Cracoviackiego punktu widzenia... podobnie zrobił Kordyl...
tyle w temacie...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)