Czwarta kolejka ligowa, w której gościć będziemy drużynę z Torunia.
W trzech pierwszych spotkaniach Cracovia odnotowała trzy porażki a KH Toruń trzy zwycięstwa. Mój pokrętny brak logiki sugeruje, że można obie serię w piątek zatrzymać. Zapraszamy na mecz.
Bilety do kupienia na tronie internetowej https://bilety.cracovia-hokej.pl lub w kasie klubowej przed meczem
-
-
4 Cracovia - KH Toruń piątek 25 wrzesień 2026 18:00 Siedleckiego 7
Z wielką nadzieją w sercach meldujemy się w swoim sektorze.😀
Piękny dzień meczowy! Meldujemy się przy S7⚪️🔴
Progres - kolorowe protokoły są!
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-09/1790349984-067.jpg[/img]
2:0 Ole. Oby starczyło sił.
Ale na drugą Toruń wyjdzie na pełnej pycie
Jest progres w grze. Musimy nawiązywać walkę z Toruniem i Jastrzębiem.
Lepsza gra w przewagach dała efekt.
🤬
Strach się bać tej przewagi
Uciekli nam
No niestety nie wygląda to dobrze. Czekam na mecze z Sanokiem i Podhalem.
- Edytowany
Wyglądało o niebo lepiej niż z jkh. Jak White I Airo w poprzednim niewidoczni teraz znacznie lepiej. Dziś widać było zespół. I znacznie lepiej dziś w obronie. Choć nasi obrońcy zagraniczni mocno ofensywni 🤣
Martwi forma Seana.
Przewagi dalej trenować!
- Edytowany
Wygląda lepiej. Mnie się bardzo podobały rajdy i zacięcie Dawida. Wogóle młodym się chciało. Horawski też dobrze się pokazal.
Było trochę pecha bo bramka na 2:3 padła jednak po złamanym kiju kiedy cisnęliśmy Toruń. Brakowało skuteczności w na prawdę dobrych sytuacjach.
Ja mam trochę wrażenie że jest w działaniach sztabu trochę wyrachowania ze lepiej gorzej wejść w sezon i z biegiem czasu zyskiwać pewność.
No ale wynik znów w plecy i nie dziwię się frustracji i poczuciu że nie ma znacznego postępu w stosunku do poprzedniego sezonu.
Ktoś wie do kogo było to wypier…c jednego z Panów z trybuny E?
Na plus jeszcze warto zaliczyć doping Anglików, którzy byli na trybunie G. Momentami czułem się jak na lidze angielskiej, dodatkowo ich oburzenie i krzyki do sędziego, że jest "ręka", po tym jak zawodnik Torunia złapał krążek:)
Szkoda, tak po prostu szkoda. Jak przyjeżdża lider, czy tam współlider i otwierasz go raz i dwa... no ale jak się łapie 3 kary w meczu i dostaje w nich 3 bramki - no to w sumie 0% penalty killing jest i to właściwie zamyka temat. Niemniej - dziś się zdecydowanie przyjemniej oglądało grę Naszych i to trzeba wyraźnie zaznaczyć.
Z nagrań będziecie mieli konferencję i Mateusza Ubowskiego, jak wrzucę dam znać. A Kamil z puckout równolegle nagrał Vili Laitinena, więc na puckout też warto zaglądać.
- Edytowany
@Excal#42595 może do Torunia albo sędziów 🤣 jakiś frustrata.
Mi się podobał jeszcze dziś Kamil Metel. Dawid super, wogole nie odstaje od starych wyjadaczy... W rajdach , strzałach i walce przy bandzie.
Obecnie obcokrajowcy są na pewno tańsi niż Tiala , Maaki czy Henryk. Ale dziś już widać było zagranie, mam cichą nadzieję że wejdą na właściwe tory, nie znają ligi jak Henryk, który przecież był w poprzednim sezonie w Oświęcimiu najlepszym zawodnikiem rozgrywek.
Ciekawe jak nam pójdzie z sokołem kijów?🤔
Konferencja
https://youtu.be/l_EWeaiDF0U?is=Dxw7F9-1zYOuEts8
I Mateusz Ubowski
https://youtu.be/cIJP6UMM08k?is=Wwr-NlvuXMYSX-Ul
Zapraszam 😀
Sztab już dziś z rana na lodowisku. Każdy kto się przewija przez Siedleckiego widzi że sztab i pracownicy klubu ciężko pracują. Trzeba tylko zacząć wygrywać, wierzmy że to przyjdzie z czasem.
Mi bardzo imponuje rozwój Dawida. To że gra dużo, dostaje szansę w pierwszej piątce.
Moim zdaniem u nas jest szkolenie i mi się to podoba.
Mam nadzieję że nowy prezydent będzie zaproszony na lodowisko i zobaczy ile jest osób chętnych żeby jeździć, trenować.... Może w końcu ktoś stworzy godne warunki trenowania dla tej utalentowanej młodzieży i pierwszego zespołu, który naprawdę pokazuje że nasi hokeiści potrafią być lepsi od Finów czy Kanadyjczyków
Trochę się zagalopowałeś z tymi Finami i Kanadyjczykami.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)