Na bank ci Madejski rucha babe... kurwa jak mozna kogos tak nienawidziec... jesccze sie mecz nie odbyl a ty juz mu kurwa note -3 wystawiles...
-
-
Cracovia 0 - 1 Gornik Zabrze, niedziela 6 września 2026, 14:45
@Lakbeti#42816 To jest jakiś paranoik
- Edytowany
🤣 na bank. A kto powiedział że te bramki puści Madejski
Poza tym będzie 4:3 dla Cracovii
robisz z siebie debila... nic wiecej...
- Edytowany
Możesz mnie wyzywać od debili i Innych. Ja w stosunku do kibiców Pasów nawet jak bardzo ich opinie są odmienne ode mnie nie mam zamiaru rzucać wyzwisk
debil w tym wypadku i twoim wpisie o golach ze niby nie Madejski ma je puscic to nie wyzwisko...
@Lakbeti#42816 Podaj chociaż jeden mecz, w którym Madejski wpuścił wszystko co szło w bramkę, albo zamilknij na wieki.
Zgadzam się z Kruszyną, że po Twoich ostatnich wpisach określenia "debil" i "paranoik" nie brzmią jak wyzwiska.
- Edytowany
@leszeczek#4153 to się zgadzaj. Mecz z górnikiem w zeszłym sezonie - przykład. Poza tym nie pisze nigdzie że zawalił mecz ze zniczem tylko że nic spektakularnego nie zagrał. Tak samo jak większość naszych zawodników
[quote]#post1744482
Poza tym nie pisze nigdzie że zawalił mecz ze zniczem tylko że nic spektakularnego nie zagrał. [/quote]
Dla mnie obrona trzech karnych na 7 to jednak rzecz spektakularna.
@stnczyk#7391 i nie mam żadnych wątów do twojego zdania, od żadnych debili nie mam zamiaru Cię tu tytułować.
[quote]#post1744559 @stnczyk#7391 i nie mam żadnych wątów do twojego zdania, od żadnych debili nie mam zamiaru Cię tu tytułować.[/quote]
A czy ja Cię kiedykowiek nazwałem debilem?
Polemizuję jedynie z licznymi antyMadejskimi wysoce niesprawiedliwymi sformułowaniami.
Wygrać, podskoczyć w tabeli, wyprzedzić gts a przede wszystkim odrobić zaufanie u kibiców po Pruszkowie.
To będzie jeden z najtrudniejszych sezonów w historii Cracovii. I my jako kibice musimy być spojni jak nigdy wcześniej!!! Nie wyobrażam sobie że ktoś sie kurwa obraził na Cracovię. Wiem boli strasznie Pruszków. Ale ważą sie losy naszej Cracovii i my chodzeniem i wyjazdami na mecze Cracovii dajemy wlascielowi że nam zależy. I że będzie przy Niej trwać do końca i że noe cofniemy sie ani kroku.
Piekne i jakże ważne słowa . CRACOVIA to my ! Na zawsze !
Analiza techniczna drużyn.
[h4]Cracovia [img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] vs [img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team/340.png[/img-s] Gornik Zabrze[/h4]
[i]Analizy dokonano na podstawie statystyk z ostatnich 5 spotkań obu drużyn.[/i]
[comparison home_name="Cracovia" away_name="Gornik Zabrze" form-home="37" form-away="63" att-home="35" att-away="65" def-home="50" def-away="50" poisson-home="25" poisson-away="75" h2h-home="71" h2h-away="29" goals-home="63" goals-away="38" total-home="46.8" total-away="53.3"][/comparison]
[forecast home="10" home_name="Cracovia" draw="45" away="45" away_name="Gornik Zabrze"][/forecast][b]Podsumowanie analizy:[/b] Statystyki wskazują na wyraźną przewagę [b]Górnika Zabrze[/b] w kluczowych wskaźnikach ofensywnych oraz bieżącej dyspozycji. [b]Górnik Zabrze[/b] osiąga wynik 65% w potencjale ataku przy 35% [b]Cracovii[/b], co przekłada się na przewagę w rozkładzie prawdopodobieństwa według metody Poissona (75% szans na korzyść gości). W kategorii formy [b]Górnik Zabrze[/b] dominuje z wynikiem 63% wobec 37% [b]Cracovii[/b].
[b]Cracovia[/b] zyskuje przewagę w bezpośrednich starciach historycznych (H2H), gdzie notuje 71% skuteczności, oraz w statystyce goli, w której osiąga 63% przewagi nad rywalem. W obszarze defensywnym występuje pełna równowaga – oba zespoły legitymują się wynikiem 50%. Łączna analiza wszystkich parametrów wskazuje na niewielką przewagę [b]Górnika Zabrze[/b] (53,3%) nad [b]Cracovią[/b] (46,8%).
Mimo historycznej dominacji [b]Cracovii[/b] w spotkaniach bezpośrednich, obecne parametry ofensywne i dyspozycja skłaniają się ku wygranej [b]Górnika Zabrze[/b]. Różnica w ogólnym rozrachunku jest niewielka, co sugeruje, że o wyniku może zadecydować skuteczność ataku gości w starciu z wyrównanymi defensywami.
[alert][i]Typy można zmieniać do momentu rozpoczęcia meczu.[/i]
Statystyki: [url=https://cracovia.krakow.pl/s/ranking-typera]🏅 Ranking Typera (kliknij tutaj)[/url][/alert]
- Edytowany
Jest światełko w tunelu!
Oby to nie był pociąg ;-)
- Edytowany
Czy nowi napastnicy będą mogli grać w niedzielę?
[quote]#post1744830 Czy nowi napastnicy będą mogli grać w niedzielę?[/quote]
Tak
Czyli jest szansa, że Nasz nowy nabytek/nabytki pokażą się w niedzielę, super. U nas brakuje tylko klasycznego napadziora, aby maszyna Grzelaka działała dobrze lub bardzo dobrze.
[quote]#post1744836 Czyli jest szansa, że Nasz nowy nabytek/nabytki pokażą się w niedzielę, super. U nas brakuje tylko klasycznego napadziora, aby maszyna Grzelaka działała dobrze lub bardzo dobrze.[/quote]
Nie tylko! Chciałem przypomnieć że trener po meczu że Zniczem powiedział że w 2 połowie przegraliśmy środek pola! Z 2 ligową drużyną!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)