Musi mieć napastnika.
-
-
[PP] Znicz Pruszków 1 - 1 Cracovia, środa 2 września 2026, 17:30
[quote]#post1743946 Śmierdzi to naprawdę jak by ustawieniem meczu normalnie bo inaczej tego nazwać się nie da żeby grać taki piach ...[/quote]
A huj wie ..budżet się przecież nie spina..
Jakby ktoś mi powiedział po 1 połowie, że w tym meczu będą karne to bym powiedział takiej osobie żeby się poszła leczyć na głowę. A tu jednak karne.... [b]N I E S A M O W I T E[/b] 🤡 🤡
Za wrzesień pensje takie jak w Zniczu!!!
Znicz awans ...
[quote]#post1743958 Znicz awans ...[/quote]
Też się tego obawiam :-(
Teraz nie na na co patrzeć, jak nikt nie potrafił pokonać tego bramkarza
Teraz to już lepiej żeby przegrali. Po co kolejne 120 minut żeby i tak odpaść
Nie wiem jak się skończy ale za taki mecz powinni zapierdalać do Krakowa na nogach !!!
[quote]#post1743960 Teraz nie na na co patrzeć, jak nikt nie potrafił pokonać tego bramkarza[/quote]
Brać !
Jak wydaje się że już gorzej być nie może, że nie można już bardzie spierdolic to wychodzą nasze gwiazdy całe na biało-czerwono albo czarno i mówią „potrzymaj mi piwo”.
Madejski obronił kiedykolwiek karnego ?
Dawid Kroczek wolnym trenerem
Proszę wracaj !!!
po 120 minutach:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-09/1788372274-980.png[/img]
[quote]#post1743967 Madejski obronił kiedykolwiek karnego ?[/quote]
W Białymstoku?
Ale to jest kurwa żenada,to wszystko.
Nasza skuteczność plus ilość obronionych karnych przez Madejskiego - zaczynam naprawdę się tego obawiać.
@hank#159 bramkarz na już
On nic kurwa nie obroni..
Uff Klich najgorsze myśli sie pojawiły jak go zobaczyłem przy tym karnym
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)