Z takimi śmieciami piłkarskimi przegrać w taki sposób to trzeba być naprawdę drużyną złożona z geniuszy
-
-
Radomiak Radom 2 - 1 Cracovia, sobota 29 sierpnia 2026, 12:15
No taki sport
Odwrócimy to, nasi nam zapewniają emocje do końca.
[quote]#post1742723 Czemu Madejski nie wyłapuje tych piłek w polu karnym tylko muszą wszystko obrońcy wybijać[/quote]
Tez uwazam ze takie balony powinien brac bramkarz
No nic odrobić jak z nieczystą
No i pisałem, jak się nie strzela 200 procentowych sytuacji to tak się kończy, ale jeszcze trochę czasu jest, zmiany i jedziemy
- Edytowany
Polska liga.
Każdy wynik jest możliwy; zero przewidywalności.
- Edytowany
@CracoviaAW#9176 nie odwale się od niego bo, bo jeden błąd obrony i tracimy bramki. Co będzie jak przyjdą kontuzje obrońców i kartki.
Wchodzi Zahir jedziemy z warcholstwem
Kaveh wchodzi, to wygramy
[quote]#post1742749 Kaveh wchodzi, to wygramy[/quote]
Już widzę piłkę w bramce.
Sędziowanie dramat
Tak to jest jak się swojej przewagi nie potwierdza strzeleniem drugiego czy trzeciego gola. Idiotyczne podejście żeby się cofnąć i oddać piłkę i inicjatywę przeciwnikowi. Do tego chuj lasyk który każda stylowa piłkę gwiżdżę przeciw nam. Nawet głupia sytuacja z teraz gdzie Zahir wystawił ręce i faul a wcześniej jak obrońca tak zrobił na Momo to nic.
A oni dwa przypadki i prowadzą - rykoszet i przypadkowa ręka. I teraz się jeszcze nakręcili
Co te wieśniaki pół meczu antydoping prowadzą?
Nie wiem jakie kwity Zahiro ma na Grzelaka że znów go widzę na murawie
Co to za sędziowanie
lasyk ty chuju
Kurwa mac ten kaveh biega bez pojęcia po tym boisku i podaje w pizdu
Sędziowanie dramat, za takie cus żółta?????
Ale ten Zahir jest dramatyczny...już dwa proste podania do przeciwnika. Teraz dostajemy po takiej akcji żółtą...
Nie wiem co Bogacz powiedział trenerowi, albo prezesowi, ale Kahveh przy zdrowym Bogaczu to sabotaż
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)