Sami znawcy :)
-
-
Pozostałe mecze 1-szej kolejki ekstraklasy 2026/2027
Jak gts przegra z GKS to będzie idealne rozpoczęcie 1 kolejki sezonu.... Tylko czy przegra? W sumie to remis i strata 2-ch pkt u siebie też będą do przyjęcia...
Kibice Legii zirytowani grą Rajovicia śpiewali “zdejmij tą kur*ę, ej Papszun zdejmij tą kur*ę". 😄
O swoim zawodniku tak śpiewają ??
Patrzcie płaczki żydowskie i uczcie się i niech was Pan Bóg broni przed braniem przykładu.
Wieczór z C+ zjebany bo grają psy.... Innych meczów brak,co robić ?
Wisła Płock prowadzi już 2-0 w Częstochowie.
W bramce Rakowa 17-latek. Po jego babolu padł drugi gol.
Makuch z golem, ale sieroty po Papszunie w plecy 1:2
Brawo Płock, lać Raków, tak obstawiłem, kuponik wszedł
Za Papszuna grali to samo a mieli brunesa, a i nie było pucharów
Makuch to nie jest lider ataku 😁
[quote]#post1735921 ... Makuch to nie jest lider ataku...[/quote]
Takz ciekawosci rzucilem okiem na sklad a tu ten slaby Makuch w dwoch meczach dwa gole... chcialbym takiego Makucha w Cracovii ... moglby nie byc liderem ataku...
Widzew - Motor 2:1 po pierwszej połowie.
Vuko zrobi robote, ale przy 1-2 wpadce mu podziękują i wezmą znowu jakiegoś cool trenera
Zachwyty komentatorów nad dokonaniami Wisły K. i stronniczy komentarz są wkur,,ające.
Przecież tam co drugi z "elyty" komentatorstwa C+ ssał mleczko prosto od Cupiała. Co się dziwisz?
[quote]#post1735960 Zachwyty komentatorów nad dokonaniami Wisły K. i stronniczy komentarz są wkur,,ające.[/quote]
Ja stwierdziłem, że oszczędzę sobie wyuzdanej (nie)pzyjemności, czy inaczej to ujmując świadomego masochizmu, i nie oglądam tego "widowiska" 😉
Wie ktoś pod jakim adresem działa teraz strumyk?
[quote]#post1735967 Wie ktoś pod jakim adresem działa teraz strumyk?[/quote]
Polecę Kajakiem:
Ktoś wie
Nie wiem, którędy teraz płynie strumyk, ale wiem, że mecze Ekstraklasy można oglądać na CanalPlus i vipleague.vg.
Ale te Katowice grają pytoze
Spuchki w 2 połowie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)