[quote]#post1733895 Ruszyła sprzedaż biletów. Na razie jest część zamknięta do piątku.[/quote]
Raczej do dzisiaj😉
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-07/1784096494-978.png[/img]
-
-
Lech Poznan 0 - 0 Cracovia, sobota 25 lipca 2026, 20:15
Sorry bo miałem na myśli chyba rezerwacje miejsca :)
Siema, czy jak kupię bilet przez stronę Lecha na 3 piętro kotła, to czy będę mógł zejść na dół, czy piętra są oddzielone? Bo tylko na 3 piętro są tam dostępne(wiem że mogę kupić przez stowarzyszenie ale po prostu tak mi wygodniej).
Możesz zejść ale to piętro nie ma tej samej klatki schodowej i trzeba zejść na sam dół by potem wejść na pozostałe dwa piętra.
- Edytowany
@koziołek#3702 dzięki za odpowiedź, trochę zagmatwałem to pytanie 😅 bo po prostu kupię na 3 piętro a i tak pójdę na dół żeby być wśród naszych.
A nie lepiej przez stronę stowarzyszenia? Ja też chciałem kupić na wyznaczone sektory do kotła, ale zapisałem się w K1
Niestety będę miał bardzo mało czasu na odbiór biletów, teraz też jestem na urlopie, więc tak mi wygodniej, gdyby nie to też pewnie bym tak zrobił
Witam,
Zapisaliśmy się po raz pierwszy na mecz wyjazdowy. Już oczywiście opłacone. Może ktoś mi powiedzieć kiedy dostanę i w jaki sposób informacje na temat zbiórki przed wyjazdem ?
Lech dzisiaj wygrywa superpuchar, więc czeka nas dobry sprawdzian na rozpoczęcie sezonu 😋
[quote]#post1734078 Możesz zejść ale to piętro nie ma tej samej klatki schodowej i trzeba zejść na sam dół by potem wejść na pozostałe dwa piętra.[/quote]
Nie prawda, są niewidzialnę łączniki. A przynajmniej były. 🤣
Jeśli masz na myśli to co zostało załatane płotem bo było niebezpieczne to tak, nie ma tego.
Lech już wygrywa - dziś superpuchar.
Dobrze, że gramy z nimi między ich dwoma meczami pucharowymi, może wyjdą drugim składem ;).
Ogólnie najlepiej jest mieć pucharowiczów na początku sezonu. Mam nadzieję, że nie przełożą meczu.
- Edytowany
[quote]#post1734346 Lech już wygrywa - dziś superpuchar.
Dobrze, że gramy z nimi między ich dwoma meczami pucharowymi, może wyjdą drugim składem ;).[/quote]
Nie ma to jak już planować żeby wyszli drugim składem w co wątpię. Lech ma na tyle szeroka kadrę że to dla nich raczej nie problem.Nasi mają wyjść i gryźć trawę i pokazać się z jak najlepszej strony. Nawet porażka ale żeby było widać że coś się ruszyło :)
Kanał Sportowy twierdzi, że Lech nie będzie przekładał meczu. Klub oficjalnie nie poinformował, jestem zdziwiony, że nie czekają do wtorku ale ok, ja chcę mecz oczywiście:)
https://x.com/WeszloCom/status/2077853803223638517?s=20
To oznacza, że w Lechu na mecz z nami będą rotacje, ale zgodnie z zasadą, która wypracowali w poprzednich latach - nie więcej niż 4 zawodników jednocześnie, a zawodnicy "odpoczywajacy" na ławce rezerwowych,gotowi do wejścia.
będzie 3 majster z rzędu
Jaki trzeci i z jakiego rzędu, jak ostatni (piąty) majster był w 1948?
[quote]#post1734367 https://x.com/WeszloCom/status/2077853803223638517?s=20[/quote]
Tak to jest jak się newsy robi z części wypowiedzi:)
Potem dodał, że nadal mamy taką możliwość i zobaczymy co się wydarzy.
Czyli pewności nie ma.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)