Dominik przed Tobą świetlana przyszłość. Najpierw walczymy o puchary, a potem się zobaczy!
Witam w Cracovii!
-
-
Dominik Baumgartner piłkarzem Cracovii!
Witam w Cracovii.
Moim zdaniem ciekawy transfer.
Przypuszczalnie tańszy i niewykluczone, że więcej wniesie niźli chorwacki pozorant z ligi belgijskiej. Powodzenia Dominik.
Witaj na pokładzie i powodzenia .
Byl kapitanem zespolu w ktorym gral. I jest znany z walecznosci. Co moim zdaniem moze i jest w jego przypadku kluczowe.
Rzuciłem okiem od razu na samo nazwisko i myślałem, że to ten z RB Lipsk do nas przyszedł... 😅 ale powodzenia Dominik.
Do głębi składu ok
[quote]#post1730285 Rzuciłem okiem od razu na samo nazwisko i myślałem, że to ten z RB Lipsk do nas przyszedł... 😅 ale powodzenia Dominik.[/quote]
To chyba jego brat.
[quote]#post1730312 [quote]#post1730285 Rzuciłem okiem od razu na samo nazwisko i myślałem, że to ten z RB Lipsk do nas przyszedł... 😅 ale powodzenia Dominik.[/quote]
To chyba jego brat.[/quote]
Tak, jego brat
Wygląda dobrze.
Cały czas w grze, czyli doświadczenie ma i kontuzje go omijały.
Przyszedl do nas jako wolny zawodnik (free transfer) a wartosc jego to okolo 600 tys euro. Cracovia zrobila typowy okazjonalny ruch . Brawo👏
https://www.youtube.com/shorts/v4A7ijkVhNM
Był kapitanem podobno...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)