Jest większa szansa na wyjście na mecz przy dziecku 1,5 miesięcznym niż jakby to było 20;30.
Słuchaj żono sprawa jest...
-
-
Terminarz PKO Ekstraklasy na sezon 2026/2027
- Edytowany
[b]TO TYLKO PRZEWIDYWANIA!!! ŻEBY SIĘ KTOŚ NIE ZASUGEROWAŁ TYM TERMINARZEM!!![/b]
Zanim PKO Bank Polski Ekstraklasa opublikuje terminarz to tak mi się widzi, że będzie wyglądała 5 kolejka. Ciekawe w ilu się pomylę...
21 sierpnia (piątek):
Radomiak Radom - Zagłębie Lubin, godz. 18:00
Śląsk Wrocław - Widzew Łódź, godz. 20:30
22 sierpnia (sobota):
Piast Gliwice - Legia Warszawa, godz. 14:45
Cracovia - Wieczysta Kraków, godz. 17:30
Pogoń Szczecin - GTS godz. 20:15
23 sierpnia (niedziela):
GKS Katowice - Wisła Płock, godz. 14:45 (jak awansują to pewnie przełożą)
Raków Częstochowa - Górnik Zabrze, godz. 17:30 (prawdopodobnie przełożą)
Lech Poznań - Jagiellonia Białystok, godz. 20:15 (prawdopodobnie przełożą)
24 sierpnia (poniedziałek):
Korona Kielce - Motor Lublin, godz. 19:00
- Edytowany
https://x.com/KSCracoviaSA/status/2083166767505916179?s=20
[b]Edycja z 31.07.2026 o godz. 14:49 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1736550 ... 15 sierpnia (sobota):Cracovia - Wieczysta Kraków, godz. 17:30..[/quote]
Coś podupiłeś bo z apteką gramy 22.08
Rozumiem, że teraz ruszamy z typerem na terminarz kolejki? @żółta kaczka#4267 coś o tym wie?
- Edytowany
[quote]#post1736555
[quote]#post1736550 ... 15 sierpnia (sobota):Cracovia - Wieczysta Kraków, godz. 17:30..[/quote]
Coś podupiłeś bo z apteką gramy 22.08[/quote]
Rzeczywiście wszystko dałem terminy o tydzień wcześniej. No cóż jesteśmy tylko ludźmi😉
- Edytowany
Departament Logistyki Rozgrywek opublikował terminarz 5. kolejki PKO Bank Polski Ekstraklasy.
5. kolejka:
21 sierpnia (piątek):
[b]Cracovia - Wieczysta Kraków, godz. 20:30[/b]
22 sierpnia (sobota):
Korona Kielce - Motor Lublin, godz. 14:45
Piast Gliwice - Legia Warszawa, godz. 17:30
Śląsk Wrocław - Widzew Łódź, godz. 20:15
23 sierpnia (niedziela):
Radomiak Radom - Zagłębie Lubin, godz. 14:45
GKS Katowice - Wisła Płock, godz. 17:30
Pogoń Szczecin - Wisła Kraków, godz. 20:15
Ze względu na możliwość przełożenia meczów Lech Poznań - Jagiellonia Białystok i Raków Częstochowa - Górnik Zabrze dokładne terminy ich rozegrania zostaną ustalone w późniejszym terminie. Jeśli kluby skorzystają z możliwości przełożenia, mecze zamiast w niedzielę 23 sierpnia, odbędą się w dniach 1-3 września. Jeżeli do IV rundy eliminacyjnej Ligi Konferencji awansuje również GKS Katowice i wystąpi z wnioskiem o przełożenie meczu, spotkanie GKS Katowice - Wisła Płock odbędzie się w innym terminie, który zostanie wyznaczony po zakończeniu kwalifikacji do europejskich pucharów.
@bodzio969#15183 Cóż, przestrzeliłeś 🙂
- Edytowany
Hehe. No i spudłowałem z małymi derbami... ale to tylko dlatego, że nie dali wszystkich meczów tylko znowu jakieś kombinacje🤦
Czyli gramy w niedzielę i piątek.
Ale jak przerżną, nie będzie wymówki, że mieli mniej czasu na odpoczynek, bo apteka gra w poniedziałek.
A tam już chyba coraz mniej emeryckiego towarzystwa, więc pewnie nie będzie to żaden nasz bonus.
[quote]#post1736558 Rozumiem, że teraz ruszamy z typerem na terminarz kolejki? @żółta kaczka#4267 coś o tym wie?[/quote]
Nie, nikt z PZPNu się ze mną nie skontaktował 😢 Oni to w ogóle ładny b... mają w tym ich archeo...
Strach pomyśleć co by było, gdyby w pucharach grało 10 druzyn......
[quote]#post1736579 Strach pomyśleć co by było, gdyby w pucharach grało 10 druzyn......[/quote]
10 to nawet w Anglii się nie zdarzyło, by jednocześnie grało
Wiem chodziło mi o bałagan z przekładaniem przy większej ilości druzyn😉
Mnie to szalenie ciekawi jak to jest możliwe, że na Zachodzie grają co 3 dni i tak w kółko do maja, jak dojdą daleko w Pucharach i nie ma tam corocznie masowego wymierania piłkarzy?
Tam rezerwowymi są zawodnicy, którzy u nas byliby gwiazdami, a może i składy mają liczniejsze niż nasze 25 zawodników.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)