[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-07/1783171941-461.jpg[/img]
.....
Naszła mnie taka myśl...
Może by tak strzelić 1906km longiem na rowerze...
-
-
Obchody 120-lecia CRACOVII
- Edytowany
Może sztafeta. 10 osób po 190,6 km każdy? ☺
Każdy po 190km?:) to kiedy to się ma skończyć?
Zakladając że te 191km robisz w dniówkę czyli 8h przy emeryckiej sredniej 23kmh to masz 48h z zapasem.
Jeśli zbierzemy się w 10 to do następnych obchodów zdążymy :)
Orientujecie się, czy była gdzieś mowa o koszulkach na 120 lecie? Klub planuje coś wypuścić?
Będą trzy komplety na ten sezon ale nie będzie to nic dedykowanego na 120 lecie raczej. Takie historyczne pojawiły się na początku roku :) kupiłem, polecam.
Możliwa jedna koszulkowa niespodzianka ale nie wiem czy w formie meczówek czy innej.
Ale co tak się wszyscy napalają na te 120 urodziny? Od sąsiadki to zostało podpatrzone czy jak? Było takie poruszenie na 90 albo 110 urodziny, bo nie kojarzę?
[quote]#post1732367 Będą trzy komplety na ten sezon ale nie będzie to nic dedykowanego na 120 lecie raczej. Takie historyczne pojawiły się na początku roku :) kupiłem, polecam.
Możliwa jedna koszulkowa niespodzianka ale nie wiem czy w formie meczówek czy innej.[/quote]
Dzięki.
Niebieską z szarfą też zakupiłem :)
Pytam, bo fajna była meczowa złota bodajże na rocznice zdobycia majstra?
[quote]#post1732389 [quote]#post1732367 Będą trzy komplety na ten sezon ale nie będzie to nic dedykowanego na 120 lecie raczej. Takie historyczne pojawiły się na początku roku :) kupiłem, polecam.
Możliwa jedna koszulkowa niespodzianka ale nie wiem czy w formie meczówek czy innej.[/quote]
Dzięki.
Niebieską z szarfą też zakupiłem :)
Pytam, bo fajna była meczowa złota bodajże na rocznice zdobycia majstra?[/quote]
Złota mam. Jak dla mnie najlepsza koszulka okolicznościowa.
Tak, 100 lecie zdobycia Mistrza w 1921 roku.
4 dni później
Jest jakiś licznik ile biletów zostało zakupionych na mecz jubileuszowy?
Tak na szybko to strasznie słabo schodzą
Słaby niestety marketing tego wydarzenia. Powinien być poza klubem, żeby przyszły sobie osoby z zewnątrz np na koncert który jest w super cenie.
My jako kibice powinniśmy rozpropagować wydarzenie wśród znajomych, to nie boli ani nie kosztuje.
Mam nadzieję że po 11 zwolnią się miejsca karnetów czyli lepsze i zaczną schodzić.
Słaby to zrobili sami kibice napierdalajac na ceny i efekt jest jaki jest
- Edytowany
Niestety.
Ps. Jeszcze 10 dni do meczu, znając kibiców KSCmostatnie 3 dni to będzie dopiero poruszenie ;)
Kurde, kibice powinni przyjść i zafetowac Oskarowi, i przypomnieć sobie co przypomniał nam Oskar " pasiakiem się jest a nie bywa"
Dla oszczędnych, jeszcze dosłownie parę dni obowiązuje niższa cena na bilet na mecz z Sevilla + koncert.
To te bilety na mecz z Sevillą mają jeszcze podrożec?
Po 11 zwolnią się miejsca karnetów i już będą obowiązywać tylko ceny normalne bez zniżki na karnet
Zakupione dzisiaj 6 biletów na kwotę 432,12 PLN. Nie żałuję.
Tak. Bilety na 7 dni przed meczem drożeją, oduczcie się wreszcie kupować bilety na ostatnią chwilę.
Ło panie, jak wejdą ceny niekarnetowe, zacznie się druga fala napierdalanki 😂
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)