Dawno nie widziałem tak nudnego meczu☹
-
-
Mundial 2026
Mecz dla koneserów
Kraj Basków wymiata!
Basków lubię bo to nie Hiszpanie 😉
Uff, dzięki Bogu, można iść spać.
Hiszpania najsłabszy mecz na turnieju ma już za sobą. Zwycięski. Teraz ćwierćfinał, chyba oglądnę w nocy USA-Belgia
Słaby mecz, wymęczone zwycięstwo Hiszpanöw, Portugalia słaba, spodziewałem się lepszego meczu
Mogli wyrównać tą ostatnią główką, hehe
Ale przypomniało mi się jak Chorwatom muśnięcie włosem odebrało wyrównanie, karma. 😉
Typowałem przed MŚ do 4, potem odwołałem typ i nic się tu nie wydarzyło. Pokolenie wielkich gwiazd a zebrani do kupy nic specjalnego.
Rozczarowanie dla mnie.
ps. Portugale mnie często wqrwiają (piłkarze) ale mimo to ich lubię. Kraj też, język to taki Hiszpański z polską wymową 🤭 powinien zachęcać do nauki, szczególnie Polaków.
Portugalskie ciasteczka w Cafe Lisboa koło Krupniczej, mistrzostwo, zjem każdą ilość.
Ronaldo czas kończyć 🥲
Ciężko powiedzieć czemu tak Hiszpanie i Portugalczycy ultra - chujowo zagrali.
Można iść spać,pobudka o 2.00.
Nie byłem nigdy wielkim fanem CR7 (szanuje za wszystko co zrobił), ale dziś zdałem sobie sprawę, że kończy się świat w którym dorastałem, to euro 2004 gdzie wchodził młody "zdolny", było to 22 lata temu, ehh
Obsada sędziowska godna wałków bokserskich , jakieś nonamy z Jordanii. Na VAR Katarczyk 😊
Ale muszę na razie odszczekac tę uwagę, sędzia bez zarzutu. Belgowie pierwsza połowa prawie perfekcyjna. Widać że wqrwieni historią z kartką i zamierzają odesłać Jankesów do domu 😉
NAJNOWSZE: Donald Trump w prywatnej rozmowie telefonicznej z Infantino z FIFA zażądał unieważnienia wyniku przeciwko Belgii z powodu nadmiernej globalnej presji na drużynę USA .
Twitter po meczu..
USA w piłce nożnej to przeciętny zespół i należało się tego spodziewać (bramka na 3-1 to kuriozum), ale zaskoczyli mnie Belgowie do tej pory grali słabiutko, weryfikacja nastąpi z Hiszpanią
I miło, że Belgia awansowała.
Po 1/8 nie mamy już zatem żadnego z gospodarzy w grze. Cała trójka solidarnie odpadła w tej rundzie.
Teraz, dziś wieczorem, liczę na dorzucenie dwóch szczypt latynoskiej przyprawy do obsadzy ćwierćfinałów i można się szykować na weekend.
[quote]#post1732700 ... Po 1/8 nie mamy już zatem żadnego z gospodarzy w grze. Cała trójka solidarnie odpadła w tej rundzie....[/quote]
Szkoda tylko Meksyku. Grali i prezentowali się najlepiej. Reszta czyli USA i CAN to jakieś sztuczne twory. A po przekręcie ze strony FIFA w kierunku jankesów, chyba cały piłkarski świat chciał ich wyrzucenia. I Belgowie zrobili to w najlepszy możliwy sposób.
"kolarsko mecz Hiszpania-Belgia zapowiada się ekscytująco...😉 "
FUCK YOU 🖕 Ameryko
FUCK YOU 🖕 Trump
FUCK YOU 🖕 FIFA
FUCK YOU 🖕 Infantino
I Amerykanie zdechli, co było do przewidzenia, oni nie potrafią grać turnieju, Belgowie wyglądali zaskakująco dobrze, no, ale tło było niezwykle blade. Trump mistrz niedźwiedzich przysług, najpierw wszystkie prawicowe partie, które poparł w Europie zostały rozgromione, teraz odpadła reprezentacja USA, mam nadzieję, że nie przyjdzie mu do głowy popierać Argentyny lub Hiszpanii, może poprzeć Anglię.
Hiszpania- cieniutko, no, ale siły należy rachować.
- Edytowany
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-07/1783414768-254.png[/img]
i nie pomogło ...
Nie rozumiem,jak Portugalia mając takich znakomitych zawodników,gra kolejny wielki turniej totalny piach,nawet wtedy kiedy zdobyli ME grali anty futbol.
Wczoraj nic nie zrobili żeby wygrać.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Kamaz80, Goście (3)