No to mamy jasność. Cóż.
-
-
Mundial 2026
Z zawodników ze słabszych drużyn bardzo dobre wrażenie zrobił na mnie E. Just z Nowej Zelandii. Grał ostatnio w Motherwell. Tak sobie zamarzyłem jakieś konkretne wzmocnienie naszej ofensywy...
Hehe, też sobie go wypatrzyłem, ale jak zobaczyłem gdzie gra i cenę to spasowałem.
- Edytowany
Ten mecz aktualnie jest tak nudny...oglądając naszą rodzimą nie jestem przyzwyczajony do tak niskiego poziomu... ten Just byłby dobry u nas...wiem, odjechałem.
Jeszcze niedawno był wart 0,5 mln...
@ARTU#395 On zapowiadał się jako szlagier i nie zawodzi. Emocji tyle, że całość wydarzeń mieści mi się do 105 minuty na ekranie telefonu:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-07/1783110007-227.jpg[/img]
Szkoda, że ktoś z tej pary awansuje do 1/8, bo poziom tego meczu jest tak żałosny, że to policzek dla choćby Niemców, Chorwatów czy Senegalczyków. Przrchodzone 105 minut, bramki z przypadku, poza tym żadnej zadziorności, woli walki.
Ziew.Jezu słodki, co za mordęga.
Uff...wytrzymałem...
- Edytowany
[quote]#post1732138 Obejrzałem tę sytuację z meczu Chorwacja - Portugalia
Odechciewa się oglądać piłki w ogóle - nawet jeśli piłka musnęła jego włosy to nie zmieniła kierunku, ta decyzja to gwałt na piłce nożnej
@V.Z.1903#102 przykro mi chłopie że w taki sposób Twoja Chorwacja odpada z turnieju - jawny przekręt sędziowski[/quote]
Dzięki @Karvin#16,
Dziś zadzwoniłem rano do firmy i wziąłem wolny, bo byłem i ciągłe jestem tak zdenerwowany, że bym się poprawnie politycznie nie zachowywał. Sędzia większość gwizdał pod Portugalczyków, to nie była tylko ta sytuacja i wątpliwy karny. Oczywiście moja opinia, subiektywna.
Szczerze ale nie oczekiwałem takiej naszej gry i wracamy do domu z podniesioną głową.
W Czechach gdzie teraz jestem, w TV studiu był Viktorian Karel Poborsky i on powiedział jasno po meczu: "przekręt jakich mało".
I chyba pierwszy raz będę kibicował Hiszpaniom by Ronalda Donalda poslali do domu..
Największy żal mi Luki, to legenda, nie zasłużył na taki ostatni jego mecz w repre.
Ach ten Messi, Santo niepocieszony 😂
Dla mnie perfekcją było podanie Martineza. Na 40 metrów wymierzone co do centymetra. Przyjęcie Messiego też idealne
Też nie jestem pocieszony. Gwiazdor Argentyny bez czerwonej kartki w pierwszym meczu, drabinka ustawiona pod Argentynę, teraz jeszcze mecz w Miami w bastionie Messiego. Oni już nawet nie udają, że turniej ma wygrać Argentyna.
Zdrzemnę się trochę, w nocy przecież trzeba obejrzeć jak Kolumbia.
Tak wszystkie drużyny też zgodziły się że ma wygrać Argentyna 😂
Nic się nie bój, sędziowie pomogą w newralgicznym momencie.
Ja się nie boję bo mi to fruwa i powiewa kto będzie mistrzem. Mam większe zmartwienia w życiu 😂
Póki co dogrywka 😃
[quote]#post1732248 Nic się nie bój, sędziowie pomogą w newralgicznym momencie.[/quote]
byl czas przywyknac w ekstraklasie ...
Fajny mecz w skrócie, postawili się Zielonoprzylądkowcy :)
[quote]#post1732257 Fajny mecz w skrócie, postawili się Zielonoprzylądkowcy :)[/quote]
Kapowerdeńczycy, jak z uporem powtarzali komentatorzy 😁
No, Argentyna najadła się strachu, sądzę, że wydawało się im, że bramki będą im wpadać co 25-30 minut i spokojnie dowiozą pewny wynik do końca. Co z tego, że mieli duże posiadanie piłki i niby kontrolę nad meczem, jak konkretów brakowało. Bardzo prawdopodobny jest ćwierćfinał Argentyna-Kolumbia, i po tym co dotychczas prezentują oba zespoły, wydaje się, że 1/4 to będzie sufit dla mistrzów świata na tym mundialu.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-07/1783151560-914.jpg[/img]
Kolumbia jest gorsza od Zielonego Pprzylądka nie da rady Argentynie,
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)