Z konferencji pomeczowej najbardziej podobała mi się odpowiedź trenera na ostatnie pytanie. Szacun trenerze. Masz moją wielką sympatię 🤜🤛
-
-
Trener Bartosz Grzelak witamy
Jeżeli tylko dadzą mu pracować i dostarcza materiału piłkarskiego, to to może być nasz trener na lata.
Tak się mówi zazwyczaj a za rok już trenera nie ma. Ja nie mam złudzeń.
[quote]#post1741540 [quote]#post1741536 to trener w koncu chujowy czy daje rade bo nie wiem co w robocie powiedziec?[/quote]
Przyjdz na mecz z KSG[/quote]
Nie wiem tu sie wstydzisz odpowiedzeic i na ucho chcesz czy o co Ci chodzi?
- Edytowany
[quote]#post1741626 Z konferencji pomeczowej najbardziej podobała mi się odpowiedź trenera na ostatnie pytanie. Szacun trenerze. Masz moją wielką sympatię 🤜🤛[/quote]
Obejrzałem sobie tę konferencję. W pełni się zgadzam z kolegą. W ogóle mega fajny ten trener, podoba mnie się on.
PS: podobało mi się jak kolega @raf_jedynka#725 wprowadził trenera gości w rozmowę. Od początku czułem, że tam będzie sympatyczne drugie dno 😀 Jak o Hasicu było powiedziane "man of the match", to kolega zdecydowanie zasłużył na wyróżnienie "man of the conference" 😀
PPS: znam tę salę, byłem w niej parę razy i widzę, że ludzie tam nawet stali - OMG! Jakież na piłkarskich konferencjach są tłumy!!! Wow!
[quote]#post1741540 [quote]#post1741536 to trener w koncu chujowy czy daje rade bo nie wiem co w robocie powiedziec?[/quote]
Przyjdz na mecz z KSG[/quote]
Ano ano Naczelny Kotleciarzu Rzeczpospolitej Cracovskiej. Marudziles tu jak to Twoj WHU czy inkszy Londynski charcił jak tygrysy do 90min+ to co doliczy sedzia. Tu masz właśnie to. Walcza do ostatniej min. I chcą wygrywać. Odwracaja wyniki.
To moze raz jeden raz na probę zamiast kotleta uwalać wąsa kielbaską od Roberta?🤣
- Edytowany
Takie Whu czy inny klub zapierdalaja co mecz a nie co 8...Niech tak pograją sezon dwa zeby bylo to regularne a nie rqz na ruski rok to wróć z tym kotletem i kielbasa do mnie... bo jedna jaskółka wiosny nie czyni.... w zeszłym roku tez mial byc ten sezon a jak oisalem ze sie sezon kończy po 34 kolejce a nie po17 to pisaliście ze nic mi nie pasuje.... I co ... i znów niestety na moje wyszło.... NIESTETY...
@KruszynaKSC#7322 znów wyszło na twoje
[quote]#post1741646
Obejrzałem sobie tę konferencję. W pełni się zgadzam z kolegą. W ogóle mega fajny ten trener, podoba mnie się on.[/quote]
Tak mnie się również bardzo podoba jak żaden poprzedni. Lubię słuchać jego wypowiedzi. Dużo spokoju, bardzo konkretne odpowiedzi i przede wszystkim odpowiada na pytania co nie jest normą wśród trenerów.
[quote]#post1741679 @KruszynaKSC#7322 znów wyszło na twoje[/quote]
https://youtu.be/7RVmnW-paoM?is=9b_cq5uaz8DqAKpH
[quote]#post1741672 Takie Whu czy inny klub zapierdalaja co mecz a nie co 8...Niech tak pograją sezon dwa zeby bylo to regularne a nie rqz na ruski rok to wróć z tym kotletem i kielbasa do mnie... bo jedna jaskółka wiosny nie czyni.... w zeszłym roku tez mial byc ten sezon a jak oisalem ze sie sezon kończy po 34 kolejce a nie po17 to pisaliście ze nic mi nie pasuje.... I co ... i znów niestety na moje wyszło.... NIESTETY...[/quote]
No bo Tobie nic niepasuje😂
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)