Może lepiej nie aktualizować wyniku. 7:1 a to dopiero druga tercja…
-
-
GKS Katowice vs Cracovia, sobota 28 lutego 2026, 17:00
[quote]#post1713644 [quote]#post1713643 Rozpoczęcie meczu (aktualizacja wyniku tymczasowo wyłączona).
[h4]GKS Katowice [img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team_hokey/ypyaxk1756386281.png/small[/img-s] vs [img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] Cracovia[/h4][/quote]
😂 😂 😂
Mecz trwa już od godziny[/quote]
Ja bym powiedział, że niestety ale wygląda na to, że w zasadzie jest już po meczu nawet...
Trochę kompromitacja.
Dramat nie da się tego oglądać .7:1
9:1…
No to mamy rzeź niewiniątek 🙁
Qr..a ale łikend!
10:1 a jeszcze będzie 3 tercja.
Może lepiej nie wychodzić na 3 tercję?
W 20 min mogą nie doprowadzić do wyrównania 🤣
W 30tej min przy 5-1 zmieniliśmy bramkarza. Jest 40ta minuta i mamy 10-1.
Jedyne co zostało to myśleć o jutrze...
Kuźwa to jest jakiś dramat. 😭 Takiego łomotu w fazie Play-off to ja nie pamiętam. Gdzie jest to przygotowanie do tej fazy sezonu??? Wstyd jak cholera, ąż się nie chce oglądać trzeciej tercji.😤
Ło wisła...
A jak się czują wierni kibice Pasów którzy pojechali do Katowic. Współczuję.
Mamy szansę pobić rekord sezonu. Dwucyfrówki zaliczył tylko Sanok (raz 10 i raz 11 goli straconych). A jak odstawał Sanok od reszty każdy wie... Może w czymś będziemy jednak na czele😉
Wynik hokejowy 😉
To jest zasłona dymna. Jutro ich rozwalimy 3:2.
Póki co weekend fatalny :(
Lajkonik odpiął temat globalnie.
Trochę wstyd, nie liczyłem na zwycięstwo ale na walkę, chyba nikt nie przypuszczał że przejdziemy giełdę, ale poddać się na początku, wstyd
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)