BRAWO NASI KOPACZE!!!3 PUNKTY UCIEKŁY,TYM SAMYM UCIEKA 1 LIGA.JA WIEM,ŻE ARKA TO NASZ PRZYJACIEL,ŻE ŁĄCZY NAS Z NIMI BARDZO WIELE.ALE TO NASZA CRACOVIA WALCZY O AWANS DO EXTRAKLASY,NIE MOZNA PRZEGRYWAC Z ZAJMUJĄCA 3 MIEJSCE OD KOŃA ARKĄ GDYNIA!!!!JAK TO JEST MOŻLIWE,ŻE TYDZIEN WCZESNIEJ NASZE GRAJKI WYGRYWAJA PO CIEZKI BOJU MECZ Z RADOMSKIEM,A TERAZ PRZEGRYWAJA ZE SŁABIUTKA ARKĄ:((((,NIE MOŻEMY TAK GRAĆ,BO NIE ZOBACZYMY NIGDY 1 LIGI!!!!PEWNIE BĘDZIECIE MNIE TERAZ STRASZNIE ŹLE ODBIERAC,ALE MI NAPRAWDE ZALEZY NA AWANSIE,BO CZEKAM NA NIEGO OD WIELU LAT!!!I WCALE NIE PODOBA MI SIE POSTAWA NASZYM ZAWODNIKÓW W NIEKTÓRYCH MECZACH WYJAZDOWYCH(NP.RUCH CHORZÓW).NIECH NASZE GRAJKI SIE WEZMA DO PRACY,BO SZANSA NA AWANS JEST I TO DUŻA.NIE MOŻEMY JEJ STRACIC.DO BOJU CRACOVIA----KONIEC Z ŁASKAWOŚCIĄ!!!!
POZDRO DLA WSZYSTKICH KUMATYCH PASIAKÓW,KTÓRZY MAM NADZIEJE MNIE ZROZUMIEJĄ!!!
-
-
I CO????3 PUNKTY UCIEKŁY,TAKŻE 1 LIGA UCIEKA!!CO WY NA???JAK NA TO PATRZYCIE????
Ja powiem tak - nie ma sie co okłamywać , od pczątku tej rundy gramy kiche a to że udawało nam sie zdowywac punkty to tylko i wyłącznie zasługa szczęścia ! W Chorzowie uratowało nas szczeście z RKSem uratowało nas szczęście bo Olszewski leżał na murawie a zawdonik Radomska dobijał piłke .
Ile takich samych tematów, hm?
DZIĘKI DREJK,ŻE ZROZUMIAŁEŚ,TO CO NAPISAŁEM,BO NAPRAWDE TO ŻENUJĄCE:)
WIEM FENIX,ŻE TEMAT SIE POWTARZA,ALE TRZEBA DAC DO ZROZUMIENIA NIEKTÓRYM,ŻE MAMY OGROMNĄ SZANSE NA AWANS.
POZDRO
Nie mozna się irytować po jednej porażce ,chociarz fakt że w tamtym sezonie jak i w tym zawodnicy po zimowej przerwie są słabo przygotowani co po tegorocznej przerwie mnie dziwi obozy mieli na poziomie ekstraklasy ,ale nie jest żle przypomnijcie sobie co było 2 lata temu na wiosne ?? walka o utrzymanie w 3 lidze !! Musimy chłopakom i trenerowi zaufać bo w inny sposób nie pomożemy ani sobie ani drużynie. CRACOVIA ZAWSZE PANY!!!
Wy nam zaufajcie, a my będziemy odstawiać kaszanę - prawda?
Piotrek_1983 - jesli ta data przy nicku to rok Twojego urodzenia to chyba jednak nie tak znowu "wiele lat" czekasz na awans :)
PS: Byles w Gdyni?
> Wy nam zaufajcie, a my będziemy odstawiać kaszanę - prawda?
Co gorsza, kaszanę odstawiają też równolegle IV-ligowe rezerwy...
Wczoraj wczesnym popołudniem przegrały w Miechowie z dość przecież słabą Pogonią aż 0-4.
Rock*n*crack-Ty sie lepiej mną nie interesuj,bo to tutaj najmniej istotne.Wcale data przy moim nicku nie oznacza moich lat,dla sprostowania,chcialbym ci oznajmic ze mam już swoje lata(31),więc prosze nie doczepiaj sie do takichg rzeczy
pozdro dla kumatych
BRAWO NAPINACZE !!!! A TAK SIE NAPINALISCIE ZE 1 LIGA WASZA !!! PUKI CO TOLIGA SIE ODDALA. ZRESZTA NIE DLA PSAKIELBASA !!! WASZE MIEJSCE W 2 LIDZE !!!!!!!!!!
Jeszcze zobaczymy!!!!A Ty nam tu o psach nie mów...:>
jak już Piotrek tak długo czekasz to powinieneś się przyzwyczaić do tego że kochana CRACOVIA ma " dolę garbatą ".....
ten impas który obecnie widać jest włąśnie takim garbem
trzeba wierzyć w naszą CRACOVIE bo "wiara czyni cuda "
a awans z III do II ligi i przejście marszem przez II ligę do extraklasy trzeba by nazwać cudem
bo kiedy ostatni raz taki fakt miał miejsce w naszej lidze ???
dlatego ja się nie rozczaruje jeżeli w tym roku nie awansujemy
tyle na to czekałem, rok jeszcze poczekam !!!
ale za to będe zajebiście szczęśliwy jeżeli fakt taki będzie miał miejse !!!!!!
a co do trenera Stawowego to jest jeszcze młodym trenerem i też wiele musi sie jeszcze nauczyć ale widze w jego działaniu KONSEKWENCJĘ co zawsze musi prowadzić do sukcesu i ja w to WIERZĘ !!!!
ostatni taki cud miał miejsce 2 lata temu ze Szczakowianką w roli głównej ...
"BRAWO NAPINACZE !!!! A TAK SIE NAPINALISCIE ZE 1 LIGA WASZA !!! PUKI CO TOLIGA SIE ODDALA. ZRESZTA NIE DLA PSAKIELBASA !!! WASZE MIEJSCE W 2 LIDZE !!!!!!!!!!"
POGON_FAN póki co to Ty się napinasz. Nudzisz się w domu? Po co sie tu wpisujesz kur... ... żeby samopoczucie sobie poprawić? dowartościować się?! Zrób to na swoim (naszym) forum...
Emocje minęły, wiec powiem inaczej. Matematycznie szanse są spore, jeżeli jednak nie nastąpi w najblizszym czasie jakiś zwrot to o ekstraklasie możemy zapomnieć. Tutaj właśnie jak dla mnie pozostaje jakaś iskierka nadziei gdyż tak własnie było w poprzedniej rundzie - początek kiepski, póxniej nagła niespodziewana metamorfoza i wygrana za wygraną. Myślę, że w meczu z Jagiellonią poradzimy sobie bez problemu bo u siebie nam jakoś idzie, podobnie jak z Piastem Gliwice i od tego momentu musi być juz zupełnie inna drużyna. Ta metamorfoza nastapiła własnie w meczu z Piastem i oby tak było teraz, choć nie bardzo mi sie chce wierzyc, że historia się powtórzy. Na pewno we wspomnianych meczach musi być 6 punktów, a póxniej z Lubina trzeba wywieźć conajmniej remis, podobnie jak z Bełchatowa. Jak juz powiedziałem nie bardzo mi się chce wierzyć, że taka cudowna przemiana nastąpi, ponieważ:
> wszystko na to wskazuje, że drużyna jest źle przygotowana do rozgrywek - zawodnicy zajechani, brakuje im szybkości i polotu,
> źle przygotowana pod względem taktycznym, kompletnie niepoukładana, zawodnicy grają na przypadkowych pozycjach
> część zawodników jest kompletnie bez formy, część gra znacznie gorzej niz jesienią - w zasadzie jedynie trzech zawodników się sprawdza jak narazie - Olszewski, Skrzyński, Bojarski.
Będzie wkrótce przerwa i jest szansa, że zawodnicy odzyskają świeżośc, tylko czy Stawowy jest w stanie coś zmienić??? czy zawodnicy odzyskaja formę, a jesli tak to jeszcze dużo zależy czy trener bedzie potrafił to wykorzystać???
Mając to wszystko na uwadze trudno liczyć, że będzie lepiej. Reasumując - jeżeli nastapi znaczna poprawa to sznse awansu są, co nie znaczy, że i tak nie będzie ciężko. Radziłbym jednak podchodzić do tego na spokojnie bez emocji, żeby sie nie rozczarować... Niby szanse jakieś są, ale ja jakoś tego nie widzę i na dzień dzisiejszy oceniam je - góra 15%.
Wiadomość zmieniona (11-04-04 17:06)
Nie popadajcie w skrajności :) Nie można całej ligi zagrać na maxa, zawsze jest jakaś zadyszka. Teraz dajmy na to Cracovia wygra dwa kolejne mecze i znów rozmowa będzie zupełnie inna.
A dodam że do Gdyni przyjeżdża jeszcze Pogoń i Radomsko i na pewno zostawią u nas jakieś punkty. Walka będzie do końca i to było wiadome od samego początku. Jeszcze będę cieszył się z wami w czerwcu z awansu :)
Nooo,mam taką nadzieje,że CRAXA wkońcu sie wezmie do pracy.Wiem,że bardzo cięzko jest awansować co rok,do następnych mocniejszych lig.Mam jednak jeszcze troszke optymizmu,że trener Stawowy wkoncu coś wymyśli "mądrego",że wkońcu zobaczymy taką CraCoVie,jaką widzieliśmy w 3 lidze.Zastanawia mnie tylko jeszcze jeden fakt,dlaczego z meczu z ARKĄ w Gdyni,na pozycji napastnika,koło Piotrka Bani zagrał BOJAR!!!!Mysle,że takie roszady w składzie nie wpływają dobrze na zawodników.Przecież BOJAROWI świetnie idzie na tej pomocy,a do ataku można przecież wstawić SZCZOCZARZA,no tak????
PozDro dla kumatych,a tego z KIBICKA smiesznego z Pogoni prosze w PIZDU wyrzucić!!!!Dziękuje
Piotrek_1983 jakbys byl w Gdyni to bys nie pisal ze Arka jest slaba.Zagrala piekny mecz!!!
czy ktos mi moze wytlumaczyc jak bedzie wygladal tegoroczny awans? ile zespolow wchodzi do I ligi, ile w barazach i podobno I liga ma miec wiecej zespolow! tak wiec jak to jest?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)