[quote]#post1701086 Klich najgorszy dziś[/quote]
Czy ja wiem? Stojilkovicowi każda piłka odskakuje.
-
-
Cracovia 1 - 2 Motor Lublin, sobota 22 listopada 2025, 14:45
Ja bym widział Rakoczego, bo akurat u niego widać było powolny progres. Zasadniczo do zmiany jest pół drużyny, więc nie będę pisał kto powinien zejść.
Przerwa reprezentacyjna jak widać nic nie dala
Uważam, ze największym problemem u nas indywidualnie jest Stojilkovic w tym momencie. I to nie jest kwestia tylko tego, że nie strzela bramek. Problemem jest to, że od jakiegoś czasu w ogóle nie rozumie się z zespołem, nie potrafi przyjąć piłki, nie robi pressingu prawie w ogóle, dzisiaj zwłaszcza to widziałem, że zamiast niego wyskakuje któryś że środkowych, on stoi i patrzy i robi się dziura w ustawieniu, taki pressing łatwo minąć. Pytanie czy to jest jakiś problem kondycyjny, czy mentalny. Wiemy jak to nieraz bywało z zawodnikami z Bałkanów, gorąca głową, bywają chimeryczni, lubią się obrazić, być może w tym problem, ewidentnie od jakiegos czasu głowa nie dojeżdża.
Druga sprawa, dlaczego nie podejmujemy prób strzałów z dystansu, to też jest przecież sposób na rozerwanie obrony, bo zaczną wyskakiwać do blokowania, teraz nawet tego nie muszą robic bo i tak do 16 metra podajemy sobie po obwodzie...
Kompromitacja totalna
Aktualizacja wyniku:
[h4]Cracovia [img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] 0 - 1 [img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team/14562.png[/img-s] Motor Lublin[/h4]
Oby Turcy nie widzieli tego meczu, bo Stolijkovicia już nie opchniemy. Klich szkoda gadać.
No cóż trzeba szukać trenera
kompromitacja
Kurwa mać, Pasy grać!
Parę lat temu w tym momencie pojawiłoby się kanoniczne "Lecimy..."
No to byłoby na tyle
Tu już się nic nie zmieni. Tak to jest jak cała taktyka jest oparta na by nie stracić gola
Zmiana trenera ?:))
Praszelik…. Jak on ma nas uratować to lepiej już zejść z boiska
Jakie zmiany xd
Można już zwalniać Elsnera czy jeszcze czekamy?
Zaczyna się walka o utrzymanie
65 minuta 0 strzałów na bramkę grając u siebie z Motorem. 4 mecz bez bramki. Idziemy na jakiś rekord chyba
Tu nie chodzi o wynik, nasza gra to jest dramat, nie umiemy grać w piłkę, nie wierzę już w Elsnera
O kurwa cud
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)