Setna rocznica urodzin Anioły.
P.s. Łukasz nie wiem co to i do czego 😉 ale akceptuję 😁
-
-
Pozostałe mecze 14-tej kolejki ekstraklasy 2025/2026
Ładny mecz w Poznaniu
[quote]#post1698895 [quote]#post1698891 [quote]#post1698889 Górnik idzie na mistrza.Jednak nie tego trenera wzięliśmy 🙁[/quote]
I wiesz to na 20 kolejek przed końcem? Ciekawe.
My w tamtym sezonie też szliśmy a druga runda była jaka była więc dajmy im to też spokojnie spierdolic.[/quote]
Widzę, że Górnik jest świetnie poukładany,zmotywowany i ma świetnie dobranych zawodników.Musiałaby się stać katastrofa, żeby nagle przestało to działać.[/quote]
Oczywiście grają bardzo dobrze i dobrze punktują. Ja wiem czy katastrofa…wystarczy że przestaną tak punktować co wcale nie jest niemożliwe. Ciężko utrzymać taki poziom przez dwie rundy więc zobaczymy. Dochodzi też zimowe okienko, które również może namieszać-wieszanie medali na tym etapie to odważna teza.
Bardzo dobry wynik dla nas w Poznaniu
Raków z bramka. Super wynik jakby się tak skonczylo
W pierwszej połowie medaliki zdecydowanie lepsze . Baba Jaga cieniutka .
Wiadomo co to za transparenty ? Dlaczego mecz przerwany ?
Co za cyrk,Raczkowski przerywa mecz bo mu ziomala kibice transparentem obrazili. Banda chuja sie niezle trzyma. Chuj ci na imie raczkowski ty skurwysynie.
Wreszcie ktoś miał jaja, wszyscy powinni zrobić taką akcje na stadionach za to co się dzieje na meczach, czarne chuje robią co chcą i mają wszystkich w dupie.
Ręce precz od kibiców!
- Edytowany
Transparent: Frankowski mecz obstawiłeś, jebany cwelu jagiellonie przekreciles.
Jaja jakies- raczkowski sie splakal bo ktos mowi jak jest nt czarnej mafii
@hank#159mają zwyżkę formy, było widać różnicę z nami....
- Edytowany
Strasznie szkoda tego meczu w Szczecinie... Jeżeli jutro wygramy to możliwe że będziemy wiceliderem.
Edit: o ile Raków dowiezie zwycięstwo.
Jak sie oglada ten mecz,to pierwsze wrazenie jest takie,ze to sa topowe ekipy,najwieksza jakosc w ekstraklasie. My przy nich jestesmy jakas popierdolka z antyfutbolem i fartem,takim przyslowowioym Gornikiem Leczna. Nie zmienia tego setki wywiadow prezesa i tego drugiego mistrza Gambala,co to realizuje super transakcje,ktorych nikt by nie zrobil. Niestety nadal jestesmy zwyklym tlem dla druzyn grajacych rzeczywiscie o cos. Szokiem dla mnie jest to,ze naprawde srednio slaby kadrowo Gornik tak niezle sobie poczyna,ale to pewnie sie zmieni w drugiej rundzie,bo nie da sie przeciez wygrywac bez mocnego skladu.jak dowioza wynik,to znaczy ze maja zajejbistego trenera albo w chuj farta. W kazdym razie Jagiellonia i Rakow to na ten moment sa glowne sily tej ligi,druzyny,ktore lacza walke w pucharach z graniem dobrej pilki w lidze. Najbardziej zazdroszcze Jagiellonii,bo my tez kiedys bylismy takim kopciuszkiem jak oni,tylko u nas marazm trwa a u nich jest ciagly postep.
No to będzie teraz Jagielloni ciężko punktować w naszej buraczanej. Piździelce nie lubią jak się im wali prawdą w oczy. No, ale, z drugiej strony, mają Kuleszę.
Mnie ten wynik nie do końca cieszy, wolałbym remis, niedługo Raków nas przegoni
Nie zgadzam z niektórymi opiniami że Górnik jest słaby kadrowo, a czy Cracovia jest mocna kadrowo, myślę że jesteśmy słabsi od nich a też myślimy o miejscu pucharowym
Z taką grą jak ostatnio to większość nas przeskoczy
[quote]#post1698936 Jak sie oglada ten mecz,to pierwsze wrazenie jest takie,ze to sa topowe ekipy,najwieksza jakosc w ekstraklasie. My przy nich jestesmy jakas popierdolka z antyfutbolem i fartem,takim przyslowowioym Gornikiem Leczna. Nie zmienia tego setki wywiadow prezesa i tego drugiego mistrza Gambala,co to realizuje super transakcje,ktorych nikt by nie zrobil. Niestety nadal jestesmy zwyklym tlem dla druzyn grajacych rzeczywiscie o cos. Szokiem dla mnie jest to,ze naprawde srednio slaby kadrowo Gornik tak niezle sobie poczyna,ale to pewnie sie zmieni w drugiej rundzie,bo nie da sie przeciez wygrywac bez mocnego skladu.jak dowioza wynik,to znaczy ze maja zajejbistego trenera albo w chuj farta. W kazdym razie Jagiellonia i Rakow to na ten moment sa glowne sily tej ligi,druzyny,ktore lacza walke w pucharach z graniem dobrej pilki w lidze. Najbardziej zazdroszcze Jagiellonii,bo my tez kiedys bylismy takim kopciuszkiem jak oni,tylko u nas marazm trwa a u nich jest ciagly postep.[/quote]
Co Ty gadasz, Raków nie miał z nami nic do powiedzenia 2 tygodnie temu. Jaga, zgoda, dobrze grają. Ogólnie przesadzasz jak zwykle ;-).
2 tygodnie temu nie mial nic do powiedzenia,ale jak przyszlo grac o konkret,to zrobili swoje. Taka to roznica miedzy druzynami,ktore graja o cos,a nie o trwanie.
Spokojnie,jutro wygrywamy i mamy drugie miejsce💪
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)