Szanujmy się i dzis wygrajmy !
-
-
Cracovia 0 - 0 Zagłębie Lubin, poniedziałek 3 listopada 2025, 20:30
[quote]#post1698992 Cały dzień ma padać, żeby nie odwołali nam meczu...[/quote]
Bez przesady 😀 ma padać do około 18 i to nie jest ulewa tylko normalny deszcz.
Lider nam nie grozi więc czarni meczu nie odwołają
Dobrze, że nie mamy świeżych i konkretnych krzywd sędziowskich (mamy poczucie krzywdzenia natury ogólnej, a to za mało), więc nie będzie nic wywieszonego. Inaczej mecz by do północy trwał.
Wygrać i trzymać kontakt z czołówką!
- Edytowany
Wyłączone sektory to chyba rezerwacja darmowych biletów dla szkół. Wydaje się że ponad 10 tys to jednak będzie. Fakt jednak że kibice "stali" na ten mecz nie dopisali jak poprzednio. Przeciwnik.mniej atrakcyjny, pogoda "pod psem", godzina wieczorna w listopadzie nie sprzyja rodzinnym wykupie biletów z dzieciakami.
Będziemy ich pytać" gdzieście byli jak nas było 10 tys ???"
Jeśli nie siądą na nich tak jak na Pogoni w 1 połowie to ten mecz przerżną. Tylko żeby zagrali skutecznie. Bo tego nam przede wszystkim zabrakło w Szczecinie.
Będziemy!
Mnie się też z domu nie chce wychodzić w taką pogodę, ale jest mecz więc nie ma innego wyjścia. Przeciwnik dla nas rzeczywiście ani grzejący ani ziębiący, ale to też nie jest wymówka. A że słabo gramy i przegrywamy? Jak by mnie interesowały sukcesy sportowe to bym 23 lata temu zacął chodzić na gts, a nie trzecioligową Cracovię!
Kto ma być to będzie.
Ciekawe czy mecz się odbędzie, jak tam stan murawy
Jestem w centrum, są spore kałuże, pada deszczyk, ale bez przesady. Jeśli meczu by miało nie być, to by znaczyło, że tam jednego drenu nie ma.
Wczoraj ładnie , jutro ma być też, a dzisiaj jak mecz to deszcz. Pechowo, ale ważne aby na meczu pech nas już nie prześladował.
Mecz się normalnie odbędzie.
Mecz Puszczy w Niepołomicach odwołany... Trzymam kciuki, aby u nas było bez przeszkód.
Będzie walka w błocie, czyli trudny mecz
System u nas chyba bardziej wydajny niż w Niepołomicach. Nawet w pamiętnym meczu z Pogonią nasz plac bardzo szybko wyglądał na prawdę w porządku gdy tylko przestało padać a w Krakowie chyba na przestać koło 20. Powinno być OK, zdziwię się jakby odwołali.
- Edytowany
Przede wszystkim nie leje bardzo mocno, ten deszcz jest cały dzień, ale nie jest obfity, z tym nawet średniej jakości drenaż powinien sobie poradzić.
- Edytowany
Czyli będzie 0:0 i gadanie, że boisko było złe i szyny też były złe...
A tak na serio, tylko zwycięstwo
Boisko nie wyglada na złe.
Cracovia w deszczu nie lubi grać z tego co zauważyłem zawsze jakieś babole te mecze. Ale mogę się mylić. Ktoś pamięta dobry mecz Pasów w deszczu, w tym sezonie?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)