Pooglądałem chwilę, może od 15 do 40 minuty, dalej nie mam czasu. Skład nie taki słaby, a ani jednej akcji z naszej strony. Obawiam się niestety, że w PP podobnie wyjdziemy w Łęcznej.
-
-
Wisla Plock vs Cracovia, sobota 13 września 2025, 17:30 (odwołany)
Olafsson kontuzja
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-09/5212-jpg-79935613.jpg[/img]
[quote]#post1690832 Pooglądałem chwilę, może od 15 do 40 minuty, dalej nie mam czasu. Skład nie taki słaby, a ani jednej akcji z naszej strony. Obawiam się niestety, że w PP podobnie wyjdziemy w Łęcznej.[/quote]
Obrażę sie na trenera jak będzie kolejnym , który ma PP w dupie.
Liczę na podstawowy skład - max 1-2 zmiany.
[quote]#post1690835 [quote]#post1690832 Pooglądałem chwilę, może od 15 do 40 minuty, dalej nie mam czasu. Skład nie taki słaby, a ani jednej akcji z naszej strony. Obawiam się niestety, że w PP podobnie wyjdziemy w Łęcznej.[/quote]
Obrażę sie na trenera jak będzie kolejnym , który ma PP w dupie.
Liczę na podstawowy skład - max 1-2 zmiany.[/quote]
A dlaczego mamy PP odpuszczać ? gramy z Górnikiem Łęczna czy Barceloną ?? wystawiamy najmocniejszy skład jaki tylko się da i ten mecz wygrywamy i przechodzimy dalej... innej opcji nie widzę.
Wrobelson, nie wiem czy śledziłeś nasze poczynania w PP od ostatnich 20 lat, bo ja tak ;) Odpowiedz jest właśnie tam
[quote]#post1690841 Wrobelson, nie wiem czy śledziłeś nasze poczynania w PP od ostatnich 20 lat, bo ja tak ;) Odpowiedz jest właśnie tam[/quote]
Śledziłem i liczę na takie samo zakończenie naszej drogi PP jak w 2020 roku 😎
To jest nas wielu :D
Rakoczy dobrzej dziś zagrał. Nie grał tylko na skrzydle jak Minchew ale pokazywał się też w środku. Myślę, że będzie dostawał więcej czasu do gry.
Mówisz że Rakoczy dobrze zagrał .Hmm włączyłem na ostatnie 10 min meczu i tak tylko zerkałem leżąc i co mi się rzuciło w oczy dwa dośrodkowanie zupełnie do nikogo .Jedno z różnego ,drugie z prawej strony i to takie jeszcze od nie chcenia co było widać po jego zachowaniu .Moim zdaniem nic z niego nie będzie a raczej chciałbym żeby było bo go lubię ,aczkolwiek ma za dużą konkurencję a się nasi jeszcze nie rozegrali do gry na jego miejsce .
Oglądałem tylko 2 połowę, ale jakiś przebłysków starego Rakiego nie widziałem.
[quote]#post1690860 Rakoczy dobrzej dziś zagrał. Nie grał tylko na skrzydle jak Minchew ale pokazywał się też w środku. Myślę, że będzie dostawał więcej czasu do gry.[/quote]
Skusilem sie na dosc dluga chwile to widowisko ogladnac i chyba inny mecz ogladales... nie nie jestem do niego uprzedzony.. pyta z bułą..
W końcówce już tak wszyscy grali. Chyba przez tą pogodę. Miał dobre momenty i dawał możliwości do rozegrania. Nie był to może jego wybitny występ ale liczę, że jeszcze pokaże się dobrze w lidze. Gorzej wydaje mi się wypadł Praszelik. Wyglądał tak jakby nie grał długo bo miał takie dziwne zagrania tak jakby nie rozumiał się z innymi zawodnikami.
Ja oglądałem 20 - 25 minut pierwszej połowy i Rakoczy absolutnie dobrze nie grał. Same straty.
Poza zaangażowaniem Rakoczy nic nie pokazał, spodziewałem się zupełnie czegoś innego po nim.
Bo jest o ile wiem po kontuzji i długim czasie bez gry. Dał nam trochę radości gdy był w formie więc dajmy mu jeszcze czas.
- Edytowany
Byku Gasić byl po kontuzji i jakoś nie potrzebował czasu ..
[b]Edycja z 05.09.2025 o godz. 07:22 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1690929 Byku Hasić byl po kontuzji i jakoś nie potrzebował czasu ..[/quote]
Michał powinien zejść do rezerw na kilka meczów.
Bardzo mu kibicuję, ale nie zagrał wczoraj dobrego szpilu. Widać, że się starał, bardzo chciał, ale duuużo strat i nieprzemyślanych zagrań. Może potrzebuje się rozegrać i parę meczy w rezerwie by mu pomogło złapać pewność i rytm meczowy?
"Odbudowa, potrzeba czasu" od 3 lat jest totalnie bez formy, to ile jeszcze mamy czekać 5 lat? Gdyby to nie był Michał Rakoczy to już dawno by był wyzywany i wyrzucany z klubu. Ja nie zamierzam tego robić ale dajcie spokój z tym za chwilę odpali, 3 lata kopie się po czole (ponad 5 podań do przeciwnika wczoraj czy ciągle straty), śmieszy mnie gdy widzę te teksty że potrzeba czasu. Miał dużo czasu, była zmiana otoczenia i nic. Chciałbym żeby Michał był naszym kapitanem, czołowym zawodnikiem ale od kilku lat to nie ten poziom. On stoi w miejscu a ekstraklasa i nasz zespół się ciągle rozwija.
Myślę, że decyzję podejmie raczej trener Elsner nie kibice. Niektórzy piszą tak jakby mieli oddać ostatnie zaskórniaki na jego pensję i dwa razy w tygodniu zapraszać go na obiad z rodziną.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)