Powodzenia w Pasach, Kahveh i ... utrzyj nosa niedowiarkom .
-
-
Kahveh Zahiroleslam dołącza do Cracovii !
Tak po wzroście to będzie Krzywicki czy Miro ?
- Edytowany
Kahveh gol, Kahveh gol, Kahveh gol, gol, gol!
Zdrowia i wielu bramek dla Cracovii!
Powodzenia!
Przyda się na wrzutki w 96 minucie meczu
[quote]#post1684846 Tak po wzroście to będzie Krzywicki czy Miro ?[/quote]
Dokładnie tyle co Miro 193 cm
Zawodnik wygląda na dobrego technicznie (pytanie jak z szybkością i siłą.)
Trzeba dać mu szanse. Jeśli wypali-mamy poważną konkurencje dla stojković-a, a nawet jeśli nie, to mamy solidnego rezerwowego.
- Edytowany
Schody? Jak ze schodami?? Moze go chociaz tam ktos widzial a nie suche liczby na transfermarkecie??
Na razie były tylko schody ruchome. Trzeba jeszcze poczekać.
https://x.com/KamilloLce/status/1951051218928935035?t=7DfnixI-0zVyq_k-z2IsgA&s=19
- Edytowany
Jak ktoś mądry napisał powyżej, ale niezbyt dokładnie, więc uzupełnię.
W USA każdy, kto decyduje się ba uprawianie zawodowego sportu, staje się w każdej jego dyscyplinie w aspekcie atletycznym, prawdziwym T-1000. Popatrzcie na NHL, NBA, futbol amerykański, pływactwo, czy ich lekkoatletykę lub co dla nas najważniejsze - piłkę. Brazylią w kopanej nie będą, ale motoryka i kondycja jest na lvl high. Tam nawet słabsi, którzy nie przebili się na top, musieli zapierdzielać, żeby myśleć o PROFESJONALNYM sporcie. Nie szczytach, ale PROFESJONALNYM.
Wiadomo, że każdemu z nas USA kojarzy się w otyłym dzieciakiem w MC'u, ale w przypadku, gdy decydujesz się na poważnie zaangażować w sport, to pomijając rzecz najważniejszą ergo talent, który masz albo nie, robią z Was maszyny wydolnościowe. Znam to z przypadku rodzinnego, gdzie wiem, co robi młoda, aby STARAĆ SIĘ o grę w uczelnianej drużynie. Dużo potu i dolarów. I nie ma, że gra kolega taty.
Jak zanudziłem to przepraszam, ale jestem zdania, że gdy nasz nowy nabytek zderzy się z takim Czerwińskim, to Czerwińskiemu się odbije lemoniadą z komunii.
Jak się patrzę na jego nazwisko to mi się tak jakoś składa w
: Zero Ileśtam 😉
Ale się porobiło, perski Amerykaniec będzie grał dla Cracovii...
Najwięksi rewolwerowcy Dzikiego Zachodu seplenili.
A zwłaszcza Wyatt Earp.
Nie ważne kto z kim śpi, ważne żeby dzieci były zdrowe.... ku chwale Cracovii:)
[quote]#post1685032 Najwięksi rewolwerowcy Dzikiego Zachodu seplenili.
A zwłaszcza Wyatt Earp.[/quote]
Czy sepkenili - nie wiem ale ... celnie i szybko strzelali . 😉
Najpierw seplenili a potem strzelali, bo nie mogli się dogadać. 🙂
- Edytowany
coś czuję, że będzie z niego pociecha - prowadź Persie po medal!
Cracovia powoli przyzwyczaja nas do tego, że wyciąga z rynku europejskiego ciekawych zawodników, którzy liznęli już futbolu na wyższym poziomie i nadal są w stosunkowo atrakcyjnym wieku, ale oczywiście ostatnio mieli nieco gorszy okres, dlatego ich sprowadzenie do Polski stało się możliwe. Pozyskany w czwartek Kahveh Zahiroleslam to modelowy przykład takiego transferu.
https://weszlo.com/2025/08/03/kahveh-zahiroleslam-cracovia-historia-sylwetka/?fbclid=IwY2xjawL787tleHRuA2FlbQIxMABicmlkETB4U2lTcWo4UU8zVUtST2RHAR6mmuo2HcI59jaFxGSla8tW11YnZSFwwCJK6GXpOgowLKD75YoBeWe-WfSYWA_aem_xfanFYTawCUGklhsr903qw
7 dni później
pokop sobie trochę w rezerwach bo na razie dupy nie urywasz
Ale nie ma innego zmiennika na napad, Atanasov odszedł :]
[quote]#post1686578 pokop sobie trochę w rezerwach bo na razie dupy nie urywasz[/quote]
Co miał w tym meczu zrobić ? Hattricka walnąć😂
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)