Powodzenia w Pasach, Kahveh i ... utrzyj nosa niedowiarkom .
-
-
Kahveh Zahiroleslam dołącza do Cracovii !
Tak po wzroście to będzie Krzywicki czy Miro ?
- Edytowany
Kahveh gol, Kahveh gol, Kahveh gol, gol, gol!
Zdrowia i wielu bramek dla Cracovii!
Powodzenia!
Przyda się na wrzutki w 96 minucie meczu
[quote]#post1684846 Tak po wzroście to będzie Krzywicki czy Miro ?[/quote]
Dokładnie tyle co Miro 193 cm
Zawodnik wygląda na dobrego technicznie (pytanie jak z szybkością i siłą.)
Trzeba dać mu szanse. Jeśli wypali-mamy poważną konkurencje dla stojković-a, a nawet jeśli nie, to mamy solidnego rezerwowego.
- Edytowany
Schody? Jak ze schodami?? Moze go chociaz tam ktos widzial a nie suche liczby na transfermarkecie??
Na razie były tylko schody ruchome. Trzeba jeszcze poczekać.
https://x.com/KamilloLce/status/1951051218928935035?t=7DfnixI-0zVyq_k-z2IsgA&s=19
- Edytowany
Jak ktoś mądry napisał powyżej, ale niezbyt dokładnie, więc uzupełnię.
W USA każdy, kto decyduje się ba uprawianie zawodowego sportu, staje się w każdej jego dyscyplinie w aspekcie atletycznym, prawdziwym T-1000. Popatrzcie na NHL, NBA, futbol amerykański, pływactwo, czy ich lekkoatletykę lub co dla nas najważniejsze - piłkę. Brazylią w kopanej nie będą, ale motoryka i kondycja jest na lvl high. Tam nawet słabsi, którzy nie przebili się na top, musieli zapierdzielać, żeby myśleć o PROFESJONALNYM sporcie. Nie szczytach, ale PROFESJONALNYM.
Wiadomo, że każdemu z nas USA kojarzy się w otyłym dzieciakiem w MC'u, ale w przypadku, gdy decydujesz się na poważnie zaangażować w sport, to pomijając rzecz najważniejszą ergo talent, który masz albo nie, robią z Was maszyny wydolnościowe. Znam to z przypadku rodzinnego, gdzie wiem, co robi młoda, aby STARAĆ SIĘ o grę w uczelnianej drużynie. Dużo potu i dolarów. I nie ma, że gra kolega taty.
Jak zanudziłem to przepraszam, ale jestem zdania, że gdy nasz nowy nabytek zderzy się z takim Czerwińskim, to Czerwińskiemu się odbije lemoniadą z komunii.
Jak się patrzę na jego nazwisko to mi się tak jakoś składa w
: Zero Ileśtam 😉
Ale się porobiło, perski Amerykaniec będzie grał dla Cracovii...
Najwięksi rewolwerowcy Dzikiego Zachodu seplenili.
A zwłaszcza Wyatt Earp.
Nie ważne kto z kim śpi, ważne żeby dzieci były zdrowe.... ku chwale Cracovii:)
[quote]#post1685032 Najwięksi rewolwerowcy Dzikiego Zachodu seplenili.
A zwłaszcza Wyatt Earp.[/quote]
Czy sepkenili - nie wiem ale ... celnie i szybko strzelali . 😉
Najpierw seplenili a potem strzelali, bo nie mogli się dogadać. 🙂
- Edytowany
coś czuję, że będzie z niego pociecha - prowadź Persie po medal!
Cracovia powoli przyzwyczaja nas do tego, że wyciąga z rynku europejskiego ciekawych zawodników, którzy liznęli już futbolu na wyższym poziomie i nadal są w stosunkowo atrakcyjnym wieku, ale oczywiście ostatnio mieli nieco gorszy okres, dlatego ich sprowadzenie do Polski stało się możliwe. Pozyskany w czwartek Kahveh Zahiroleslam to modelowy przykład takiego transferu.
https://weszlo.com/2025/08/03/kahveh-zahiroleslam-cracovia-historia-sylwetka/?fbclid=IwY2xjawL787tleHRuA2FlbQIxMABicmlkETB4U2lTcWo4UU8zVUtST2RHAR6mmuo2HcI59jaFxGSla8tW11YnZSFwwCJK6GXpOgowLKD75YoBeWe-WfSYWA_aem_xfanFYTawCUGklhsr903qw
7 dni później
pokop sobie trochę w rezerwach bo na razie dupy nie urywasz
Ale nie ma innego zmiennika na napad, Atanasov odszedł :]
[quote]#post1686578 pokop sobie trochę w rezerwach bo na razie dupy nie urywasz[/quote]
Co miał w tym meczu zrobić ? Hattricka walnąć😂
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
jklak, Goście (1)