Jak można być takim idiotą? Czy on wogóle myśli?
-
-
Dominik Piła zapraszamy do roboty
Za takie coś kary powinny być..
252 dni później
Wywołany do tablicy jaki Ty masz chłopie ciąg na bramkę. Gracz meczu!!!!
- Edytowany
Zmarnowana 200% szansa na gola... błędy przy wyprowadzaniu piłki... niecelne podania... na początku meczu trochę zakręcony przez Ameyowa... i raz odbiła się od niego piłka po nastrzeleniu przez Klicha tak szczęśliwie, że wpadała do bramki. Chwała mu za to, że tam akurat stał ale żeby nazywać go graczem meczu??? Ludzie - lodu!!!
Można powtórzyć tytuł wątku: "Dominik Piła zapraszamy do roboty" - bo dużo pracy Cię czeka żeby być solidnym ligowcem
- Edytowany
Gol na wagę 3 pkt – OK, ale jeśli mamy się zamknąć na ocenie jego gry w obronie, pojedynkach 1 vs 1 oraz gry z piłką (podania i wyprowadzenie), no to, jak to powiedział Zbysiu: szkoda strzępić ryja.
Jedyny plus to jakaś naturalna umiejętność podążania za akcją i zazwyczaj odnajdywania się w dobrych sektorach.
Piłkarsko? „Zapchajdziura”. Jak Otar jest w takiej kondycji jak obecnie + ma drobny uraz, no to trzeba przełknąć tę gorzką ślinę. Ale gdyby się okazało, że nagle ma grać całą rundę, bo ktoś wypada na dłużej, to ja sobie robię znak krzyża. A jakby ktoś mi powiedział, że chce budować zespół na takich zawodnikach, to ja wychodzę. Od razu.
Nie moja bajka, jeśli chodzi o grę w piłkę kopaną. Totalnie. Nawet tak kwadratową jak ESA.
Nie przesadzaj, jak na rezerwowego to Dominik jest przyzwoitym piłkarzem, wiadomo ma ograniczenia nie przeskoczy pewnego poziomu, ale daj nam Boże więcej takich zmienników dla podstawowych graczy bo na wielu pozycjach tacy nie istnieją.
Czyli zapchajdziura, bo jak jesteś od wszystkiego to jesteś od niczego, trochę.
I to też podkreślam, doceniam niektóre jego cechy i zdaję sobie sprawę z pożytku z takiego zawodnika.
Ale mówię czysto subiektywnie - nie moja bajka gracza. Taki trochę drugi sort ligowego dżemiku z pojedynczymi pikami w górę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)