[quote]#post1677375 Ja , zgodnie z zasadą czlowiek uczy się na błędach, jaram się nowym sezonem jak dziecko.
he he
Jeszcze tylko ten Red Bull palucha i jedziemy z tą ligą :D[/quote]
Ja też obiecałem sobie zachować rozsądek i zimną krew...:)
...ale tylko obiecałem...;)
-
-
Sezon 2025/2026. Terminarz.
Departament Logistyki Rozgrywek opublikował terminarz 1. kolejki PKO Bank Polski Ekstraklasy.
1. kolejka:
18 lipca (piątek):
Jagiellonia Białystok - Bruk-Bet Termalica Nieciecza, godz. 18:00
[b]Lech Poznań - Cracovia, godz. 20:30[/b]
19 lipca (sobota):
Widzew Łódź - Zagłębie Lubin, godz. 14:45
Wisła Płock - Korona Kielce, godz. 17:30
GKS Katowice - Raków Częstochowa, godz. 20:15
20 lipca (niedziela):
Górnik Zabrze - Lechia Gdańsk, godz. 14:45
Motor Lublin - Arka Gdynia, godz. 17:30 - transmisja w TVP Sport
Legia Warszawa - Piast Gliwice, godz. 20:15
21 lipca (poniedziałek):
Radomiak Radom - Pogoń Szczecin, godz. 19:00
Wybiorę się do Poznania na inaugurację. Już nawet sprawdziłem, że po meczu o 2.06 mam pociąg do domu.
Dwie wycieczki do Poznania?
Tydzień wcześniej grają Superpuchar
4 dni później
Wie ktoś,kiedy będzie podana dokładna data i godzina meczów drugiej kolejki ekstraklasy ?
Nie pamiętam już jak było rok temu....
[quote]#post1678364 Wie ktoś,kiedy będzie podana dokładna data i godzina meczów drugiej kolejki ekstraklasy ?
Nie pamiętam już jak było rok temu....[/quote]
Zwykle w odstępach tygodniowych jest info o następnej kolejce. Więc mniemam, że jutro/środa będzie podany dokładny terminarz
Departament Logistyki Rozgrywek opublikował terminarz 2. kolejki PKO Bank Polski Ekstraklasy.
2. kolejka:
25 lipca (piątek):
GKS Katowice - Zagłębie Lubin, godz. 18:00
Arka Gdynia - Radomiak Radom, godz. 20:30
26 lipca (sobota):
Piast Gliwice - Górnik Zabrze, godz. 14:45
Pogoń Szczecin - Motor Lublin, godz. 17:30 - transmisja w TVP Sport
Lechia Gdańsk - Lech Poznań, godz. 20:15
27 lipca (niedziela):
Raków Częstochowa - Wisła Płock, godz. 14:45
Jagiellonia Białystok - Widzew Łódź, godz. 17:30
Korona Kielce - Legia Warszawa, godz. 20:15
28 lipca (poniedziałek):
[b]Cracovia - Bruk-Bet Termalica Nieciecza, godz. 19:00[/b]
Ale odpalili z terminem ...........
Termin mocno w dupe..ale mi akurat pasuję,ponieważ w tym okresie weekendowym prawdopodobnie będę w Gdyni,więc w Piątek na Mecz Arka -radomiak a wracam w poniedziałek ,może jeszcze na Pasy zdążę.👌
- Edytowany
Obiektywnie nie ma w tej kolejce mniej medialnego meczu.
Będzie komplet? ;)
Jeżeli nie trafi się do tego czasu jakiś transfer, po którym wszyscy pospadamy z krzeseł 😁, to stawiam że frekwencja nie przekroczy 8 tysięcy.
6 dni później
- Edytowany
Spotkanie Cracovia – Bruk-Bet Termalica Nieciecza odbędzie się w piątek, 25 lipca o godz. 18:00.
BTW. W moje urodziny...;)
@pablo74#33265
W poniedziałek 28
W piątek, nastąpiła zmiana terminarza
Jaka zmiana ?
Taka
Legia Warszawa złożyła dziś wniosek o przełożenie meczu 1. kolejki PKO Bank Polski Ekstraklasy z Piastem Gliwice. Powodem są możliwe komplikacje po powrocie z meczu kwalifikacyjnego Ligi Europy z Aktobe. Obecna trudna sytuacja geopolityczna nie ułatwia logistyki związanej z przelotami na wschód i chcąc uniknąć potencjalnych problemów klub skorzystał z przysługującego mu prawa do przełożenia meczu. Nowy termin meczu będzie wyznaczony po zakończeniu rund kwalifikacyjnych rozgrywek UEFA z udziałem Legii Warszawa. Wstępną datą rezerwową, wskazaną w terminarzu rozgrywek, jest 14 grudnia 2025 roku - powiedział Marcin Stefański, Dyrektor Operacyjny Ekstraklasy SA.
Wobec przełożenia meczu Legii przesunięte zostało starcie Radomiak Radom - Pogoń Szczecin. To właśnie to spotkanie zaplanowano na 20 lipca o godzinie 20:15.
Dodajmy, że zmiany dotknęły też drugiej kolejki nowego sezonu. Mecz GKS Katowice – Zagłębie Lubin zostanie rozegrany w poniedziałek 28 lipca o godz. 19:00, na[b]tomiast spotkanie Cracovia – Bruk-Bet Termalica odbędzie się w piątek, 25 lipca o godz. 18:00.
[/b]
Człowiek urlop planuję tak żeby na mecz Pasów przyjechać,a tu ku🤬wa zmiany.
Ile meczów w rundzie mogą przełożyć pucharowicze?
[quote]#post1679433 Spotkanie Cracovia – Bruk-Bet Termalica Nieciecza odbędzie się w piątek, 25 lipca o godz. 18:00.
BTW. W moje urodziny...;)[/quote] a moje imieniny. To co, Smiley? 🙂
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)