3 maja (sobota):
Stal Mielec - Raków Częstochowa, godz. 14:45, sędzia: Patryk Gryckiewicz (Toruń)
Śląsk Wrocław - Zagłębie Lubin, godz. 17:30, sędzia: Bartosz Frankowski (Toruń)
Lech Poznań - Puszcza Niepołomice, godz. 20:15, sędzia: Daniel Stefański (Bydgoszcz)
4 maja (niedziela):
Piast Gliwice - Radomiak Radom, godz. 12:15, sędzia: Paweł Raczkowski (Warszawa)
Jagiellonia Białystok - Górnik Zabrze, godz. 17:30, sędzia: Jarosław Przybył (Kluczbork)
5 maja (poniedziałek):
Korona Kielce - GKS Katowice, godz. 19:00, sędzia: Piotr Rzucidło (Warszawa)
14 maja (środa):
Pogoń Szczecin - Motor Lublin
15 maja (czwartek):
Widzew Łódź - Legia Warszawa
-
-
Pozostałe mecze 31 kolejki wkstraklasy 2024/2025
- Edytowany
Niestety Mielec stracił gola z Rakowem, udawało się utrzymać bezbramkowy rezultat przez 75 minut. Tym samych w tym momencie, bardzo trudna sytuacja Stali, jednocześnie stracone przez Kolekorza punkty w Radomiu stają się decydujące w rozstrzygnięciu wyścigu o tytuł mistrzowski.
Jedyna nadzieja, że jednak Jaga wygra za tydzień w Częstochowie, a Lech już nie straci frajersko punktów, a przecież przed nimi mecz w Warszawie...
Ostatecznie w Mielcu 0:2.
Swoją drogą mocno kontrowersyjna sytuacja przy golu na 0:1
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-05/img-20250503-165500-116-jpg-04835055.jpg[/img]
No to Mielec leci
Malinowi prowadzą z ciepła wodą z Lubina 1:0
Dziwny mecz we Wrocławiu, niektórzy zawodnicy Zagłebia grają niczym w lidze oldbojów .
Chciałbym, żeby spadł ktoś z tej pary Śląsk - Lubin. Powód dosyć prozaiczny. Jedyne dwie ekipy, które jesteśmy w stanie przeskoczyć w tabeli wszechczasów i wskoczyć do historycznej pierwszej dziesiątki. Wyprzedzenia kogokolwiek innego chyba nie dożyję choćbym żył 100 lat
[quote]#post1671928 Chciałbym, żeby spadł ktoś z tej pary Śląsk - Lubin. Powód dosyć prozaiczny. Jedyne dwie ekipy, które jesteśmy w stanie przeskoczyć w tabeli wszechczasów i wskoczyć do historycznej pierwszej dziesiątki. Wyprzedzenia kogokolwiek innego chyba nie dożyję choćbym żył 100 lat[/quote]
Walić tą tabelę. Ważne żeby spadły mocne ekipy co z GTS-em powalczą o awans w przyszłym sezonie.
Szykuje się pogrom w Poznaniu. W 16 minucie Kolejorz prowadzi już 3:0 Puszczą.
Za tydzień mecz Puszcza-Stal. Może się okazać, że dla obu będzie to gwóźdź do trumny.
Choćby dziś strzelili 20 bramek, tej jednej niestrzelonej w Radomiu nic nie przywróci.
Atanasov strzelił! ... dla Puszczy
Tak sobie myślę w związku z golem Atanasova, że co tydzień męczą mnie Irakijczyk i Sokołowski. Mniej lub bardziej, ale męczą. "Sprinty" Irakijczyka, Sokołowskiego podania wstecz. Atanasov mógłby jednak wracać z banicji.
Oglądałem stał Knap całkiem spoko atanasov też gra całkiem nieźle. Je wiem o co tam chodzi z Janim
Ale Puszcza gra dno, spadek murowany
Lech gwałci Puszczę 5:1. A to dopiero 57 minuta.
[quote]#post1671951 Lech gwałci Puszczę 5:1. A to dopiero 57 minuta.[/quote]
37 😉
[quote]#post1671952 [quote]#post1671951 Lech gwałci Puszczę 5:1. A to dopiero 57 minuta.[/quote]
37 😉[/quote]
Klawiatura mi się umskła :-)
7-1 mało przydała by się dwucyfrówka
Puszcza chyba wyznaję zasadę, jak spadać to z przytupem 😋.
Są jakieś propozycje pozyskiwania obrońców z puszczy i innych spadkowiczów 😂😂
Najlepiej pozyskać trenera.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)