[quote]#post1669597 Tak z ciekawości to mam pytanie do bywalców sektor A, a dokładniej A3. Pierwszy raz od 3 lat tam wylądowałem z grupą znajomych, bo zawsze chodzę na E i czy tam zawsze jacyś najebani goście bawią się w młynowych? Człowiek zapierdala 220 km na mecz żeby później się wkurwiać całe spotkanie. Najebani tak, że ledwo stoją, w usmarkanej bluzie z herbem Cracovii zaczepiają ludzi z dziećmi żeby śpiewać. Jeśli ktoś czyta to szczególna prośba do FC Południe, bo to najebany typ w waszym polarze zachowywał się gorzej niż bydło. Szacunek do barw Panowie.[/quote]
A Co FC Południe ma zrobić i po co ? Ten kibic od 25 lat na Pasy chodzi,spoko gość znam go,fakt że w sobotę był mocno nadpobudliwy. I fakt że lubi w gniazdowego się bawić,nie róbmy dramy.
-
-
Cracovia 2 - 4 Slask Wroclaw, sobota 12 kwietnia 2025, 17:30
[quote]#post1669580 Bardzo, bardzo nieładne było niezauważenie przez D minuty ciszy dla uczczenia Leo Benhackera.
Nie wiem co robił wtedy rozdartomordy, ale wygląda na to, że nie użył swojego aparatu głosowego w celu poinformowania CAŁEGO stadionu, że należy wstać i być cicho przez 20 sekund.
Wstyd.[/quote]
Pisałem już w innym wątku, napiszę również tutaj żeby sprawa była jasna - przed meczem Klub NIKOGO nie poinformował o tym, że planowana jest minuta ciszy, a chyba nie muszę tłumaczyć, że jest to dość istotna kwestia przy planowaniu pewnych rzeczy.
Jak pewnie zwróciłeś uwagę przygotowywanie oprawy rozpoczęło się na długo przed pierwszym gwizdkiem, co dość jasno pokazuje, że nikt z Opravców o minucie ciszy nie wiedział. Zapewniam, że gdyby mieli taką wiedzę, inaczej wszystko by zaplanowali.
A tak już bardziej bezpośrednio do Ciebie - nie musisz po raz kolejny cwaniakować przy wszystkich na forum pisząc w ten sposób, bo stąpasz po cienkim lodzie, przyhamuj troszeczkę z tego typu tekstami.
[quote]#post1669643 [quote]#post1669597 Tak z ciekawości to mam pytanie do bywalców sektor A, a dokładniej A3. Pierwszy raz od 3 lat tam wylądowałem z grupą znajomych, bo zawsze chodzę na E i czy tam zawsze jacyś najebani goście bawią się w młynowych? Człowiek zapierdala 220 km na mecz żeby później się wkurwiać całe spotkanie. Najebani tak, że ledwo stoją, w usmarkanej bluzie z herbem Cracovii zaczepiają ludzi z dziećmi żeby śpiewać. Jeśli ktoś czyta to szczególna prośba do FC Południe, bo to najebany typ w waszym polarze zachowywał się gorzej niż bydło. Szacunek do barw Panowie.[/quote]
A Co FC Południe ma zrobić i po co ? Ten kibic od 25 lat na Pasy chodzi,spoko gość znam go,fakt że w sobotę był mocno nadpobudliwy. I fakt że lubi w gniazdowego się bawić,nie róbmy dramy.[/quote]
[quote]#post1669685 [quote]#post1669580 Bardzo, bardzo nieładne było niezauważenie przez D minuty ciszy dla uczczenia Leo Benhackera.
Nie wiem co robił wtedy rozdartomordy, ale wygląda na to, że nie użył swojego aparatu głosowego w celu poinformowania CAŁEGO stadionu, że należy wstać i być cicho przez 20 sekund.
Wstyd.[/quote]
Pisałem już w innym wątku, napiszę również tutaj żeby sprawa była jasna - przed meczem Klub NIKOGO nie poinformował o tym, że planowana jest minuta ciszy, a chyba nie muszę tłumaczyć, że jest to dość istotna kwestia przy planowaniu pewnych rzeczy.
Jak pewnie zwróciłeś uwagę przygotowywanie oprawy rozpoczęło się na długo przed pierwszym gwizdkiem, co dość jasno pokazuje, że nikt z Opravców o minucie ciszy nie wiedział. Zapewniam, że gdyby mieli taką wiedzę, inaczej wszystko by zaplanowali.
A tak już bardziej bezpośrednio do Ciebie - nie musisz po raz kolejny cwaniakować przy wszystkich na forum pisząc w ten sposób, bo stąpasz po cienkim lodzie, przyhamuj troszeczkę z tego typu tekstami.[/quote]
To może doprecyzuję, bo widzę, że są problemy z uchwyceniem kontekstu.
Tak, to sektor D nie zachował minuty ciszy.
Tak, rozumiem, że klub nie raczył poinformować Opravców
Tak, spiker (rozdartomordy) nie zapanował nad sytuacją.
Tak, wstyd na całą Polskę, choć zapewne obędzie się bez ujemnych punktów w lidze fanatyków.😉
I nie strasz mnie, bo jestem na to za stary, a jak Ci się nie podoba moje "cwaniakowanie" to włącz funkcję IGNOR, będziesz zdrowszy.
Jakby było zwycięstwo, śmiem twierdzić, że nikt by nie zwrócił uwagi na tą minutę ciszy......
Nie piszcie mi wyniku bo właśnie powtórkę oglądam😜😂
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-04/1744713388-36770113.jpg[/img]
Nie zawiedli tylko kibice .
- Edytowany
Na Cracovii...
Mosiek Sektor bez względu na wynik w dobrym humorze 🤪
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-04/1000034648-jpg-29339174.jpg[/img]
Przeżyjmy to jeszcze raz 😁
https://youtu.be/50MCqwXqjxw?si=4PcuO21lk-6it4TG
Nie jestem masochistą .
- Edytowany
Zimna krew i można oglądać. Emocje gwarantowane.
Chyba zimna wódka, bez wódki się nie da.
Jeden raz w życiu stwierdziłem, że nie jestem w stanie oglądać meczu na trzeźwo i musiałem się przed meczem nieco znieczulić.
To były słynne derby na Hutniku.
Następne derby i każdy kolejny mecz oglądałem już na całkiem trzeźwo.
Czasem boli, ale tak jest lepiej.
Prawie tydzień minął od tego meczu...ale poczucie wstydu dalej jest na wysokim poziomie. W meczu u siebie dostaliśmy 4 bramki w łeb od ostatniej drużyny w tabeli 😑 niesamowite.
I ten sam Śląsk nic nie ugrał z Katowicami.
Jprd jaki wstyd.
Wstyd to jest postawa drużyny od, mniej więcej 15-tej kolejki kiedy to w haniebny sposób odpadliśmy z walki o pudło. Nie sprowadzał bym tego do jednego meczu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)