https://licznikcracovii.pl/
Niestety nie jest super, a to w sumie mecz z liderem..
-
-
Cracovia 2 - 2 Jagiellonia, niedziela 23 lutego 2025, 14:45
- Edytowany
Mecz jest w niedzielę,więc frekwencja kibiców na stadionie mam nadzieję sporo wzrośnie,taki mecz z liderem to spokojnie 12/13 koła powinno być,zobaczymy.
Pospływały listy osiedlowe na D?
Większość pewnie kupi bilet w ostatnim momencie czyli jutro + niedziela... około 11k może będzie.
O znowu rozdajemy bilety na rodzinny.. :D
Kto nie idzie ten nie wierzy, kto nie wierzy po co na iść...
Nie lubię meczów w niedzielę… bo nazajutrz brakuje mi niedzieli.
[quote]#post1662759 Nie lubię meczów w niedzielę… bo nazajutrz brakuje mi niedzieli.[/quote]
A "lubisz" Cracovię?
- Edytowany
Sporo dzieciaków choruje. Część rodziców nie chce na taką pogodę brać dzieci. A reszta co nie kupił to wkurwiona brakiem zwycięstw od dawna. O ile w sprawie dzieci rozumiem, to ci wkurzeni będą sobie pluć w brodę jak znów wysadzimy elektrownie. ;)
[quote]#post1662755 O znowu rozdajemy bilety na rodzinny.. :D[/quote]
Bardzo dobra decyzja
Sąsiadka robi to od dawna i to owocuje
Zapraszać na mecze wszelakie szkoły,szkółki piłkarskie, domy dziecka itd. Zaszczepiać miłość do Pasów u dzieciaków
[quote]#post1662784 [quote]#post1662755 O znowu rozdajemy bilety na rodzinny.. :D[/quote]
Bardzo dobra decyzja
Sąsiadka robi to od dawna i to owocuje
Zapraszać na mecze wszelakie szkoły,szkółki piłkarskie, domy dziecka itd. Zaszczepiać miłość do Pasów u dzieciaków[/quote]
Dzieciaki na pewno się wkręcą, a przy okazji zbudują fajną więź z drużyną.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-02/1000034348-jpg-04968607.jpg[/img]
Takiemu Sebastianowi to Jaga będzie się bała strzelać 💪
@RZ1975#42459 mamy własnych snajperów ;)
[quote]#post1662806 @RZ1975#42459 mamy własnych snajperów ;)[/quote]
Właśnie miałem edytować i dopisać, " o ile nie strzelimy sobie sami" 😉
Jaga w środe ma kolejny bardzo ważny mecz w PP, więc ciekawe z jakim nastawieniem będą grali w niedziele z nami. Oby mieli "wywalone" i 3 pkt dla nas 😎
Dobrze ze w lidze nie walczą o mistrza,nie sa liderem i nie mają ważnych meczy..
[quote]#post1662818 Jaga w środe ma kolejny bardzo ważny mecz w PP, więc ciekawe z jakim nastawieniem będą grali w niedziele z nami. [b]Oby mieli "wywalone" i 3 pkt dla nas 😎[/b][/quote]
Takie pobożne myślenie w przypadku aktualnego Mistrza Polski to nic innego jak proszenie się o bardzo duże kłopoty. Nikt nam nic nie da, nikt nie odpuści tudzież potraktuje ulgowo. Ba, jestem pewien że Jagiellonia mając w pamięci dwie ostatnie porażki z nami z pewnością ten mecz potraktuje absolutnie poważnie.
[quote]#post1662828 Dobrze ze w lidze nie walczą o mistrza,nie sa liderem i nie mają ważnych meczy..[/quote]
Tylko jest jedna różnica...jeśli z nami ten ligowy przegrają to świat się nie zawali i będą mieli dalej szanse walczyć o mistrza. Ale jeśli w środę przegrają to odpadają z PP na amen....
Nie ma zgody z Leeds United
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)