lekki progres w obronie ale niestety stary brak skuteczności, dobry 1pkt
-
-
Cracovia 0 - 0 Raków Częstochowa, sobota 1 lutego 2025, 17:30
Lajkonik odpiął temat globalnie.
Ban dla lajkonika za spam! 😉 przypominał mi ten mecz pierwszy mecz z Piastem u nas na początku sezonu, też byli ociężali, też mało się z przodu kleiło, oby historia zatoczyła koło i odpalili jak wtedy.
Ewidentna poprawa gry obronnej, Madejski wprowadza dużo pewności.
Benek trochę bez świeżości jakby, Dj jeszcze chyba nie do końca wrócił do odpowiedniej formy, brakowało trochę świeżości, która być może przyjdzie i nogi będą niosły bardziej.
Też uważam, że Rózga mógłby trochę więcej wnieść w tym meczu aniżeli Mick, bardzo solidny Hasic, tylko nie potrzebne machanie rękami w dwóch sytuacjach, sędzia wg mnie bardzo poprawnie, bez większych błędów i kontrowersji. Maigard to płuca tej drużyny, Amir tendencja zwyżkowa chociaż za krótko grał żeby wyciągać szersze wnioski.
Śmigło mega zaangażowanie, widać że mu mega zalezy, do poziomu Benka w optymalnej formie jednak uważam jeszcze spory kawałek drogi.
Dobry prognostyk, pomimo remisu, dający nadzieję na realnie dobry wynik w tym sezonie.
Jeśliby doszły do skutku jakościowe transfery faktycznie możemy się włączyć do walki o podium ( Lech chyb jednak poza zasięgiem na chwilę obecną kogokolwiek).
Szczerze ?
Wielki klub
Miłość ma
Klub sportowy
Cracovia.
Ja mimo wszystko dumny że się postawiliśmy i zdobyliśmy na takim Rakowie 4 punktu. Szczerze mieliśmy lepsze sytuację i powinniśmy to wygrać, wynik idzie w świat.
Za tydzień wygrywamy na Koronie i walka mistrza trwa
Na prowadzenie wychodzi Kamaz80 - 23 odpięcia.
Teraz to już chyba naprawdę mu się udało odpiąć!
Dla mnie osobiście fajny mecz , niby brak było klarownych sytuacji ale emocje do samego końca. Najważniejsze, że było widać pomysł na grę , a nie kopanie się po czołach celem dotrwania do końcowego gwizdka. Maigaard kolejny mecz z rzędu profesor . Nie było żadnego zawodnika który dzisiaj odstawał od reszty . Cieszy fajna zmiana którą dał Ammari.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)