Cracovia - Podhale - obowiązkowo 3 punkty
-
-
Cracovia - Podhale 21 koleja THL
Obowiązkowo dwucyfrówka!
za te wszystkie porażki z lat 80 I 90 tych..... ognia !
Po 27 minutach wynik 8:0
- Edytowany
Kiedyś już byłem na meczu z Podhalem wygranym 10:0, ale dziś zapowiada się więcej.
Dziś goście na 3 piątki....
34 min i już jest 10:0
Przypomniał mi się 97r.
Górale są upokorzeni. Trochę mi ich żal.
Po dwóch tercjach prowadzimy 11:0.
11??? mało
15??? mało
jazda z kvrwami
[quote]#post1652030 Górale są upokorzeni. Trochę mi ich żal.[/quote]
A mi nie, mało !!!
I skończyło się na 11
Matigol dziś dwie sztuki, pierwsze 4 bramki fajne kombinacyjne akcje :)
Zero litości. Bravo Cracovia za dwu cyfrówkę!
Powinno być wyżej.
Oczywiście, sytuacja w NT ciężka, ale nie wierzę, że jakikolwiek fan Szarotek w obliczu naszych problemów by zaśpiewał, że “Cracovia nigdy nie zginie”. Taka refleksja.
Śpiewa się jedno, a myśli się drugie. Rywalizowaliśmy o MP z Tychami, ale to nie było to bo mecze przyjaźni. Walczyliśmy o medale z Sanokiem i Jastrzębiem, ale to też nie było to samo. Ja bym tam wolał wygrywać z mocnym Podhalem niż dobijać konającego rywala. Notabene, każdego upadającego ośrodka hokejowego w tym kraju szkoda.
A mnie nie żal kurew! Ani tych z NT jak i z CAHOKa .AMEN!
Kto pamięta lata 90 ten wie o co chodzi i dlaczego!!!
Ci z Sanoka właśnie przytulili sponsora strategicznego w postaci Orlenu, także może być tak, że odżyją.
Jeden oszołom z NT przekonuje mnie że sytuacja w hokejowej Cracovii jest niewesoła bo nie stać nas na kontrakty dla Wajdy i Kolusza żeby ściągnąć ich do Krakowaw razie jak oni wycofają się z ligi z powodów nędzy i długów 🤣
... no kurwa cyrk
- Edytowany
Z całym szacunkiem dla chłopaków, ale może po prostu nie chcemy przepłacać za wiekowych zawodników, a może nas nie stać, co nie oznacza, że sytuacja jest jakoś specjalnie trudna. Budżet zmniejszony i inwestycja w młodych zawodników nie oznacza zaraz niewesołej sytuacji. Bez jaj ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)