[quote]#post1649946 [quote]#post1649932 Kurde a ja z pracy wracam I wynik śledzę w fleshscore szlag mnie trafi że nawet w tv nie oglądam....nasi dopingują tam ostro mam badziej na 20 min ostatnich zdarzę w sobotę na katowice ale mnie wciągło...[/quote]
Apka tvp sport i oglądasz w drodze. Chyba, że prowadzisz to faktycznie głosówka jedynie.
[/quote]
Już jestem leciałem z przystanku do domu🤣🤣
-
-
Lechia Gdansk 1 - 2 Cracovia, niedziela 3 listopada 2024, 17:30
Wykrakałem...
No to Sokołowski podaje tlen betonom.
Sokolowski se postoperzył...
Poczuł się zbyt pewnie 🙃
Nie było to specjalnie trudne do przewidzenia...
Właśnie dlaczego go w przerwie nie ściągnięto
A tam był faul w ogóle ?
Nie było faulu. Żółta za wymuszanie
- Edytowany
Od 18 minuty Sokołowski to była tykająca bomba która biega po boisku. Szkoda, że po 1 połowie Kroczek go nie zmienił... głupota. 😑
Ale mamy szczęscie w tym meczu 😁
Niestety, dziś bardzo słabo gra Filip, myślałem, że już od 46 minuty wejdzie Bochnak, dwa razy była sytuacja w ofensywie i można było zamknąć mecz
Dobrodziejstwo varu
Panie Patryku - przepraszam!
- Edytowany
Brawo var, chociaż Patryk przegrywal pozycje przed ciągnięciem już więc też trochę ostrzeżenie
Tadam
Ale checa.
Kocham tą lige
Bardzo dobry sędzia
Super tak się NASZA WIELKĄ CRACOVIĘ oglada jak walczy w każdym meczu o zwycięstwo i medal MP
Gryckiewicz się rehabilituje za słabe sędziowanie z Mielcem. Fajnie, że ma chęci.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)