25 października (piątek):
Piast Gliwice - Lechia Gdańsk, godz. 18:00, sędzia: Paweł Raczkowski (Warszawa)
Pogoń Szczecin - Puszcza Niepołomice, godz. 20:30, sędzia: Jarosław Przybył (Kluczbork)
26 października (sobota):
Śląsk Wrocław - Raków Częstochowa, godz. 17:30, sędzia: Szymon Marciniak (Płock)
Lech Poznań - Radomiak Radom, godz. 20:15, sędzia: Wojciech Myć (Lublin)
27 października (niedziela):
Stal Mielec - Zagłębie Lubin, godz. 12:15, sędzia: Damian Kos (Gdańsk)
Jagiellonia Białystok - Korona Kielce, godz. 14:45, sędzia: Piotr Lasyk (Bytom)
Widzew Łódź - Górnik Zabrze, godz. 17:30, sędzia: Łukasz Kuźma (Białystok)
Legia Warszawa - GKS Katowice, godz. 20:15, sędzia: Karol Arys (Szczecin)
-
-
Pozostałe mecze 13-tej kolejki ekstraklasy 2024/2025
- Edytowany
I ma dzień dobry, w 3 minucie meczu Piast-Lechia jest rzut karny dla betonów.
I 0:1, chyba raczej niespodziewany początek.
Swoją drogą, odgłosy na stadionie (doping?) wypisz wymaluj, przywołują skojarzenia z krytym basenem...
Edit: I wyjaśnienie:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/screenshot-20241025-182758-facebook-jpg-66261694.jpg[/img]
Edit 2: Felix na 1:1. Ładny gol po świetnym podaniu.
Edit 3: 1:2, znów betony strzelają tuż po gwizdku na rozpoczęcie, wskazówka dla nas, trzeba bardzo uważać na początku, bezwzględnie, bo już pisząc to betony powinny 3:1 prowadzić.
2:3 dla betonów.
3:3. Poziom defensyw obu zespołów to jakiś żart. Piast przy rzucie różnym w 47 minucie pozostawia Menę na środku boiska bez krycia, w zasadzie co akcja to pachnie bramką. To się wcale 3:3 nie musi skończyć
- Edytowany
71 minuta, Puszcza wyrównuje na 1:1 w Szczecinie. W sumie dobry wynik, paprykarzom się wydawało, że wygrają bez wysiłku, a Puszcza miała dwie niewykorzystane, bardzo dobre sytuacje, w końcu za 3 razem wyrównała.
Edit: Pogoń znów prowadzi, 2:1, 7 do końca
Jest spore ryzyko, że w tym sezonie zakończy się tułaczka trenera Tułacza po Ekstraklasie. Zespół może wrócić do pilnowania właściwych porządków w I lidze.
[quote]#post1648555 Jest spore ryzyko, że w tym sezonie zakończy się tułaczka trenera Tułacza po Ekstraklasie. Zespół może wrócić do pilnowania właściwych porządków w I lidze. [/quote]
Paradoksalnie dziś na tle paprykarzy gorzej nie wyglądają, ale obecnie wyjątkowo terminarz im nie sprzyja, potem może być bardzo ciężko. Choć szczerze, nie będzie mi to snu z powiek spędzać 😉
Przynajmniej będzie pewność, że nikt nie będzie deptał nam murawy bez naszego udziału.
- Edytowany
Póki co korzystny wynik we Wrocławiu i odrabiamy 2 pkt do Rakowa.
EDIT: Niestety gol dla Rakowa
Ręka Makucha, gol anulowany.
Makuch, nasz człowiek w rakowie
Ślask - Raków 0-0 😁
Nie mogliśmy sobie wymarzyć lepszego wyniku
- Edytowany
Na chwilę obecną to i 2 punkty do Kolejorza nadrabiamy, w Poznaniu w 63 minucie 1:1
Edit: 2:1 dla Lecha
Ouatarra z randomiaka to i nas też skarcił
Już Lech na prowadzeniu
Lech znowu. Ale dla mnie Radomiak 4:2 Radom. Oni przeszli do historii gtsu i ten skalp mają w sobie, a wcale nie musieli.
Lecha nic w tym sezonie nie zatrzyma, mam nadzieję że My powalczymy o pudło a za rok o coś więcej gdy Lech będzie gubił punkty grając w Europie, chodź jeśli i nam by się udało dostać do pucharów to i My posmakujemy pocałunku śmierci hehe
[quote]#post1648819 Lecha nic w tym sezonie nie zatrzyma, mam nadzieję że My powalczymy o pudło a za rok o coś więcej gdy Lech będzie gubił punkty grając w Europie, chodź jeśli i nam by się udało dostać do pucharów to i My posmakujemy pocałunku śmierci hehe[/quote]
Ja jednak liczę na to, że Lech się wykolei. Mimo że to zgoda to jednak nie obchodzi mnie nic poza sukcesem naszego klubu. A jutro trzeba trzymać za Koronę.
@termi1995#16173
Też bym chciał, ale mimo wszystko Lech jak nie gra w pucharach to przeważnie jest nie do zatrzymania
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)