Zdziwił byś się ile zasad ogarniają moje córki. Tak jest wygodnie, dla mnie przedewszystkim. Bo jak się czasem znudzą meczem to sobie coś porobią, a ja oglądam mecz. Młodsza w zasadzie cały mecz mi siedzi na kolanie przy kracie.
Co najlepsze, na D nie chcą się przejść bo za głośno. Ale goście dopingujący im jie przeszkadzają. Hahaha
-
-
Cracovia 0 - 2 Lech Poznań, sobota 19 października 2024, 20:15
Kto ma dzieci ten wie a kto nie ma to życzę żeby miał .Plac zabaw , bawialnia jest zbawieniem .
Mam pytanie bo jako wieloletni posiadacz karnetu nie kupuję biletów online czemu moje dziecko/bratanki 16 letnie nie kwalifikują się do uczeń/student a wczoraj czując presję czasu jak już było tylko 400 biletów byłem zmuszony do zakupu im normalnego. Pomijam fak, że ja nie mogłem kupić biletu obok ale to już chyba zrozumiałem z racji PESELów itd ale może jakaś funkcja by tak się dało :) teraz ja jestem na debeściarskim B2 a reszta zaproszonych na G2 - kuriozum
Nie kwalifikują się bo NIE MA KURWA ULGOWYCH na innych sektorach. Taki ten nasz prezes złotówa.
Podsumowując tak ode mnie.
Mam dwoje dzieci i jak zabierałem oboje na I plus żona, która i tak większość ogarniała to ani ja ani dzieci nie patrzyły na mecz, więc z meczu nie skorzystałem ani ja ani moja młodzież.
Teraz idę tylko z młodym na B i mam nadzieję, że będzie murzyn :)
Zabawa się dla niego skończyła, teraz tylko Pasy.
- Edytowany
Ja dzieci nauczyłem, że nie wolno za trybunę wychodzić pod żadnym pozorem. Raz na czas odwracam wzrok od boiska, lokalizuje ję i znów oglądam. Teraz nawet umieją same iść po popcorn czy picie i jak przychodzą to się pokazują że wróciły. Ale generalnie coraz więcej wspólnie oglądamy. Tylko jakoś nie chcą iść na inny sektor. A z BRAKU ULGOWYCH KURWA MAĆ mi też się mniej spieszy na inne sektory.
Obecnie 7-latka, była zachwycona oglądaniem z balkonu jak kiedyś poszliśmy.
- Edytowany
[quote]#post1646624 Nie kwalifikują się bo NIE MA KURWA ULGOWYCH na innych sektorach. Taki ten nasz prezes złotówa.[/quote]
Nie jest tak jak piszesz. Są ulgowe. Sam rok temu, zanim kupiłem 17-latkowi karnet kupowałem mu ulgowe. Tylko trzeba było zrobić jedną rzecz. System wywalał, że jest nieuprawniony, dzwoniłem do klubu i powiedzieli, że trzeba przesłać skan (zdjęcie) ważnej legitymacji wraz z peselem, oni to parowali i można później było bez problemu online kupować ulgowe. Chodzi oczywiście o sektor B
To było rok temu. Teraz jest nowy sezon. Widziałeś ulgowe w cennikach? Bo ja nie?
- Edytowany
[quote]#post1646629 ... dzwoniłem do klubu i powiedzieli, że trzeba przesłać skan (zdjęcie) ważnej legitymacji wraz z peselem, oni to parowali i można później było bez problemu online kupować ulgowe....[/quote]
Też to przerabiałem. Ale legitymacja studencką syna straciła ważność (skończył studia) i skończyły się ulgi.
Bez naszych latorośli nic nie będzie, oni muszą być by zaszczepić w nich fanatyzm ,kiedyś przejmią po nas pałeczkę
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/1728669358-09684400.jpg[/img]
Źle się czuję że do meczu tyle czasu . To jakby pokazać dziecku cukierka i powiedzieć dostaniesz w sobotę za tydzień o 20.00😀Czuję że będzie pięknie bo punkty zostaną w rodzinie😂
[quote]#post1646637 Źle się czuję że do meczu tyle czasu . To jakby pokazać dziecku cukierka i powiedzieć dostaniesz w sobotę za tydzień o 20.00😀Czuję że będzie pięknie bo punkty zostaną w rodzinie😂[/quote]
Nie nie nie.
Punkty zostaną z Cracovią, z całym szacunkiem dla Lecha. Gramy o 3 pkty!!!!
O kurde. Tak się spinałem, a tu zonk. Właśnie sprawdziłem bilety na H1 na Motor i są jednak ulgowe po 15zł, do lat 15 i potem uczeń student. Tu może być potrzebna legitka. Oraz seniorzy 65+ Ale są. A w cennikach przed sezonem ich nie było i na tym byłem zafiksowany.
PRZEPRASZAM ZA UNOSZENIE SIĘ.
I na Motor idę z dziewczynkami na balkon.
@BartAcid#633
To widzimy się na H na motorynce 😉
Kupuję synowi (14 lat) ulgowe bilety na B po 15 zł. Nie pamiętam, żebym musiał legitymację pokazywać.
No wlasnie mialem pisać że na B normalnie za 15 zł były, ale widzę że Bart się już samozbiczował.
Na email wystarczy wysłać legitymację i odrazu przy wybranym peselu zniżka się nalicza, kupowałem w poniedziałek siostrze która zaczęła studia i nie ma legitymacji, wysłałem skan potwierdzenia że jest przyjęta na studia i odrazu ulgowy wskoczył na 15zł sektor F
[quote]#post1646636 [img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/1728669358-09684400.jpg[/img][/quote]
Stamtąd 🫣😉
- Edytowany
.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)