To nie oberwanie chmury, tego drenaż nie przyjmie, opad jest rownomierny, dziwne to...
-
-
Cracovia vs Pogon Szczecin, sobota 14 września, 17:30
[quote]#post1641395 Mecz odwołany.
[/quote]
Pewna informacja?
Zapomniałem hasła żeby się zalogować i kupić bilet. I kurwa trzeci raz nie mogą mi na maila wysłać linka do zmiany hasła. Ja pierdolę
[quote]#post1641425 [quote]#post1641395 Mecz odwołany.
[/quote]
Pewna informacja?
[/quote]
Oficjalne informacje mają być po godzinie 15, więc teraz to są tylko logiczne "domysły".
[/quote]
Pewna informacja?
[/quote]
Oficjalnie taka informacja, jeśli się pojawi to ok 15:00.
Nieoficjalnie takie informację są już przekazywane.
Komunikat rzecznika Pasów kilka postów wyżej.
[quote]#post1641423 [quote]#post1641422 Póki co przestało padać, jak drenaż jest dobry to woda zejdzie [/quote] a chłopakom na ławkach rozdadzą wędki ;)
[/quote]
Wypompowanie tej wody to 2 minuty. Straż na meczu jest.
W Racznej odwodnienie chyba działa skoro od wczoraj lalo i dalo sie grac...
czyżby ktoś odjebal fuszerkę na stadionie z odwodnieniem i drenażem??????
Za gęsta nowa trawa i wody nie puszczą?
[quote]#post1641429 [quote]#post1641423 [quote]#post1641422 Póki co przestało padać, jak drenaż jest dobry to woda zejdzie [/quote] a chłopakom na ławkach rozdadzą wędki ;)
[/quote]
Wypompowanie tej wody to 2 minuty. Straż na meczu jest.[/quote]
A grajkom da sie kocyki pod dupska,zeby im nie zmokly od siedzen i jazda, moga im farelke tez podlaczyc zeby sie suszylo :)
Kałuży - teren zalewowy
Rączna nie jest terenem zalewowym
[quote]#post1641382 Najciekawsza jest ta infrastruktura w szatni.przez lata nic sie nie dzialo a teraz mniej wiecej 24 godziny opadow spowodowaly zalanie?[/quote]
Stawiam hipotezę, że specjalnie wężem wlali, by wzmocnić argument za przełożeniem. To znaczy wieloma wężami - niektóre wlewali nasi, niektóre Pogoń...
Poważnie - mama nadzieję, ze delegat odwoła mecz. Koszty murawy, potencjalne kontuzje - to naprawdę powinno być decydujące.
[/quote]
Pewna informacja?
[/quote]
Dowiedziałem się swoimi, że tak to ujmę, "kanałami", że odwołano ochronę.
Bez ochrony obiektu mecz się nie może odbyć.
Pracownicy dostali informację, że mecz sie nie odbędzie.
No ale czekamy na oficjalne potwierdzenie, bo moje info oficjalne nie było OFC.
[quote]#post1641429 [quote]#post1641423 [quote]#post1641422 Póki co przestało padać, jak drenaż jest dobry to woda zejdzie [/quote] a chłopakom na ławkach rozdadzą wędki ;)
[/quote]
Tylko gdzie ją wypompowac ?
@marcin_ksc#591
Na Reymonta
[quote]#post1641437 @marcin_ksc#591
Na Reymonta[/quote]
Kret by się przydał:)
[quote]#post1641436 [quote]#post1641429 [quote]#post1641423 [quote]#post1641422 Póki co przestało padać, jak drenaż jest dobry to woda zejdzie [/quote] a chłopakom na ławkach rozdadzą wędki ;)
[/quote]
Tylko gdzie ją wypompowac ?[/quote]
Do Norbertanek
Jeżeli ktoś liczył na przerwę w opadach, to właśnie się skończyła.
Znowu nap..dala równo
Co ty gadasz, u mnie chodniki miejscami suchutkie. Ciekawe jak przejezdność wiaduktów.
50 % szans, że mecz się odbędzie 50 % szans że nie...lepiej już rzucić monetą 😎
Na północnym zachodzie Krakowa to się słońce nawet przebija teraz.
Dawać po bilety! Gramy PZPN chce
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)