dzisiejszy dzień jest piekny
-
-
{5} Jagiellonia - Cracovia, sobota 17 sierpnia, 14:45
Celne strzaly 6 bramki 4. Strach pomyslec jak oddamy wiecej niz 10 celnych strzałów
Dla mnie ten wynik to kosmos, znaczy ze ta drużyna wszystko może , więc nie może a da nam mistrza w końcu 💪💪💪💪
I teraz ma tak być w Krakowie Panowie piłkarze!!!
No i wystarczy ustabilizować formę i mamy mistrza.
https://m.youtube.com/watch?v=ttEMYvpoR-k
A gdyby nasi napastnicy mieli lepiej wyregulowane celowniku to powinniśmy strzelić jeszcze że trzy bramki .
Lecz docenimy to go mamy - zwycięstwo nad mistrzem Polski , fajny mecz . 👏👍
[quote]#post1637204 Dla mnie ten wynik to kosmos, znaczy ze ta drużyna wszystko może , więc nie może a da nam mistrza w końcu 💪💪💪💪[/quote]
oby tak było tylko od zawsze sie mówiło że jak wygrywasz ze słabymi to zdobedziesz mistrzostwo ale dobry mecz by naprawde rozpoczać marsz w góre tabeli na stałe
Pełen stadion na żaboli!!!!
Dobra w CHAD, remisja, mania:)
Cały stadion będzie na górnika, kupować bilety, bo braknie.
[quote]#post1637209 [quote]#post1637204 Dla mnie ten wynik to kosmos, znaczy ze ta drużyna wszystko może , więc nie może a da nam mistrza w końcu 💪💪💪💪[/quote]
oby tak było[b] tylko od zawsze sie mówiło że jak wygrywasz ze słabymi to zdobedziesz mistrzostwo[/b] ale dobry mecz by naprawde rozpoczać marsz w góre tabeli na stałe[/quote]
Większość słabszych od nas z ubiegłego sezonu to spadła, a Koronę ograliśmy, zatem szansa jest :D
jest teraz lechia motor gks radomiak stal
Brawo. Dziękuję.
[quote]#post1637198 Mówiłem że wygrają bo się na ajaxie skupią[/quote]
Od Ajaxu 6 dostaną.
Teraz będzie trudniej. Z toporami nie ma tyle miejsca do gry.
[quote]#post1637231 Teraz będzie trudniej. Z toporami nie ma tyle miejsca do gry. [/quote]
Nie trza być strachliwym wobec wyzwań;)
- Edytowany
[quote]#post1637231 Teraz będzie trudniej. Z toporami nie ma tyle miejsca do gry. [/quote]
Topór Aleksandrowice lubi to.
[quote]#post1637234 [quote]#post1637231 Teraz będzie trudniej. Z toporami nie ma tyle miejsca do gry. [/quote]
Topór Aleksanrowice lubi to.
[/quote] To w Polsce? 😄
Dajmy im teraz impuls, że mogą wszystko ,teraz u siebie mają nas, fanatycznych i licznych.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)